Criteriul National

Surpriza la care nici nu vă așteptați.Diva Martin nu este singură Partea I

Surpriza la care nici nu vă așteptați.Diva Martin nu este singură Partea I
februarie 24
00:28 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace decomunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

WARNING

Titlul ales de către întregul corp redacţional al acestui ziar independent de opinie și atitudine să nu vă sperie.În rândurile de mai jos,cu siguranță,fără nicio greutate sau efort suplimentar o să vă dați seama.

Surpriza de care nimeni nu se aștepta o are în prim-plan pe diva Corina Martin,despre care vă putem asigura că nu este singură!

gaju_martin

Pentru început,dorim să vă introducem în atmosferă,adresându-vă o întrebare . Credeți că puteți să știți toate secretele care se ascund în spate unei Dive ?Credeți că o femeie de afaceri care se deplasează pe ruta Londra -New York, chiar mai des și mai ușor decât un amărât de constănțean care face blatul cu autobuz 5-40 ,nu știe cum să …?

De multă vreme se tot vorbește de faptul că diva Marin este singură. Fiindcă, de multe ori,în loc ca oamenii să întrebe dacă Diva în calitatea ei de președinte a unei asociații pe care o conduce se foloseşte de relațiile pe care le-a creat de-a lungul timpului ca să aducă turiștii ,ei se preocupă mai mult de viața personală a Divei și se întreabă tot timpul cu cine se deplasează pe ruta Londra -New York…

Înainte ca să continuăm acest articol dorim să vă aducem la cunoștință urmatorul adpect legat de lansarea unui nou avertisment,deoarece acest articol este conceput ca să fie prezentat sub forma de serial. Ca atare, cei care au urmărit atât serialele cu Jose Armando știu că la începutul oricărui serial, lucrurile sunt prezentate de o manieră enervantă și chiar confuză.
Ca atare, în timp ce parcurgeți acest articol,dacă veți simți o stare asemănătoare celei pe care actorii unor filme seriale vi le provoacă ,atunci o să vă rugăm să aveti un pic de răbdare, deoarece vă asigurăm ca acest serial,ca și producțiile sud-americane au întotdeauna un final fericit.
Pe lângă acest lucruri veți mai observa că în acest prim articol nu vom pronunța numele protagoniștilor și nici instituțiile și entitățile economice.
Acest lucru se întâmplă numai din dorința noastră de a fi delicați și discreți,când ne permitem să abordăm asemenea subiecte.Mai mult decât atât, pentru că dorim să vă facem curioși din cale afară, ne dorim să urmăriți și alte articole pe această temă extrem de sensibilă.
După cele prezentate mai sus, vă propunem să revenim la subiect deoarece vorbind de diva Martin, unii ajung chiar să -și imagineze cum ar trebui să arate norocosul care s-o însoțească pe o astfel de rută (Londra-New York) și care apoi să-i stea alături de dumneaei, la bine și la rău.
În altă ordine de idei, având în vedere ca acest articol este conceput sub forma de serial pentru început ,ziarul nostru a decis să iasă din tiparul „clasic” (care deja ne-a consacrat și ne-a adus aprecieri și critici ) să dea o întorsătură de 180 de grade titlului de mai sus.
De ce ne-am gândit să abordăm un astfel de subiect mult diferit de ceea ce se discută sau se vorbește in ultima vreme în new media și ceea ce se așteaptă la ce poate fi prezentat în conținutul său?

damunhwa6_0
De mai bine de 11 luni, cei care ne- au urmarit au observat faptul că noi nu ne comportăm precum majoritatea și nu suntem lași ,perverși sau profitori.

Noi nu stăm ascunși pe undeva așteptând ca cineva să fie doborât ca apoi să-l „tăvălim” pe împricinat.
Noi nu stăm așteptând ca un om sa ajungă aproape lipsit de apărare ca să aruncăm cu pietre în el,la propriu și/sau la figurat!
În calitate de creștini ce suntem, nu putem să acceptăm ca toți cei despre care vom îi vom prezenta în acest articol cât și in urmatoarele materiale să profite de o anumită situiatie și să încerce …
Am demonstrat de atâta ori că sărim la “beregățile” celor care își bat joc de oameni și,de asemenea suntem printre puținii dintre cei care încă se află în așa zisa fostă și actuală Republică și care avem curajul să spunem lucrurilor pe nume și să-i aratiam cu degetul pe cei care ne cred proști!
Din cauza aceasta, nu putem accepta ca unul care până acum au fost complice la fel și fel de jocuri de culise, să se poarte precum Iuda și să arunce cu piatra în cei cu care au stat la aceeași masă și…” au mâncat din aceeași farfurie…”
Cei care au stat la pândă până acum și au așteptat un astfel de moment ca sa iasă din gaură de șarpe pentru a tăvăli peste Divă, ar trebuie sa stiu ca nici măcar în cele mai sângeroase teatre de război, atunci când inamicul se află doborât și lipsit de capacitatea de a se apara, nu ai voie sa dai în el!

Invitație
Din aceste și chiar din alte motive nu putem accepta ca cei care sunt afiliați la o entitate economică în care fostul lor președinte care avea pretenția să fie chemat de „excelența sa” atunci când ajungea la birou venind direct de la Cazinouri ,să dea lecții de morală cuiva…
Nu putem accepta ca cineva care are un nume care începe cu J de la “Jocuri “ să fie cel care să înceapă cruciada asupra unui om cu care a mâncat împreună la aceeași masă, atat timp cât cel pe care îl considerăm într-o astfel de situație laș și trădător se află pe statul de plată într-o instituție publică (în care fostul cap a fost condamanat pentru corupție) şi mai ia o altă leafă frumușică si la o entitate economică afiliată.

tumblr_static_tumblr_static_filename_640

Ținem să vă readucem aminte că fostul președinte a fost de asemenea condamnat pentru conflict de interese și acte de corupție!
Nu putem accepta ca o astfel de entitate economică, în care mai mulți membrii de conducere de top care sunt chemati mereu să dea socoteală în fel şi fel de dosare să profite de o anumită conjunctură, ca să- și poată spăla imaginea de corupți,prin solicitarea unui studiu de risc special comandat unei firme conpetente ce face parte din Big Four,ni se pare o crasă dovadă de aroganță perfid asumată de către echipa actualei puteri existente „la butoanele” acestei iluzorii puteri…
Având în vedere toate cele prezentate până în acest moment,dorim să scoatem în relief :
• Gravitatea unei astfel de situații
• Interesul pe care un astfel de subiect l-a trezit în rândul mediul de afaceri
• Modul în care se poartă cei despre care vă vom prezenta într-un alt material.

Cu aceste considerente,promitem că vom reveni și vă vom prezenta mai multe amănunte despre acest subiect. Până atunci, dacă în continuare credeți că… diva Martin este singură,mai mult ca sigur vă cam înșelați.

De aceea,vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!

Redacția ziarului Criteriul Național

Sursa foto : www.infopress.tv,www.mondonews.ro,www.ombudsman.md,www.youtube.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo