Criteriul National

Surpriza la care nici nu vă așteptați.Diva Martin nu este singură Partea I

Surpriza la care nici nu vă așteptați.Diva Martin nu este singură Partea I
februarie 24
00:28 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace decomunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

WARNING

Titlul ales de către întregul corp redacţional al acestui ziar independent de opinie și atitudine să nu vă sperie.În rândurile de mai jos,cu siguranță,fără nicio greutate sau efort suplimentar o să vă dați seama.

Surpriza de care nimeni nu se aștepta o are în prim-plan pe diva Corina Martin,despre care vă putem asigura că nu este singură!

gaju_martin

Pentru început,dorim să vă introducem în atmosferă,adresându-vă o întrebare . Credeți că puteți să știți toate secretele care se ascund în spate unei Dive ?Credeți că o femeie de afaceri care se deplasează pe ruta Londra -New York, chiar mai des și mai ușor decât un amărât de constănțean care face blatul cu autobuz 5-40 ,nu știe cum să …?

De multă vreme se tot vorbește de faptul că diva Marin este singură. Fiindcă, de multe ori,în loc ca oamenii să întrebe dacă Diva în calitatea ei de președinte a unei asociații pe care o conduce se foloseşte de relațiile pe care le-a creat de-a lungul timpului ca să aducă turiștii ,ei se preocupă mai mult de viața personală a Divei și se întreabă tot timpul cu cine se deplasează pe ruta Londra -New York…

Înainte ca să continuăm acest articol dorim să vă aducem la cunoștință urmatorul adpect legat de lansarea unui nou avertisment,deoarece acest articol este conceput ca să fie prezentat sub forma de serial. Ca atare, cei care au urmărit atât serialele cu Jose Armando știu că la începutul oricărui serial, lucrurile sunt prezentate de o manieră enervantă și chiar confuză.
Ca atare, în timp ce parcurgeți acest articol,dacă veți simți o stare asemănătoare celei pe care actorii unor filme seriale vi le provoacă ,atunci o să vă rugăm să aveti un pic de răbdare, deoarece vă asigurăm ca acest serial,ca și producțiile sud-americane au întotdeauna un final fericit.
Pe lângă acest lucruri veți mai observa că în acest prim articol nu vom pronunța numele protagoniștilor și nici instituțiile și entitățile economice.
Acest lucru se întâmplă numai din dorința noastră de a fi delicați și discreți,când ne permitem să abordăm asemenea subiecte.Mai mult decât atât, pentru că dorim să vă facem curioși din cale afară, ne dorim să urmăriți și alte articole pe această temă extrem de sensibilă.
După cele prezentate mai sus, vă propunem să revenim la subiect deoarece vorbind de diva Martin, unii ajung chiar să -și imagineze cum ar trebui să arate norocosul care s-o însoțească pe o astfel de rută (Londra-New York) și care apoi să-i stea alături de dumneaei, la bine și la rău.
În altă ordine de idei, având în vedere ca acest articol este conceput sub forma de serial pentru început ,ziarul nostru a decis să iasă din tiparul „clasic” (care deja ne-a consacrat și ne-a adus aprecieri și critici ) să dea o întorsătură de 180 de grade titlului de mai sus.
De ce ne-am gândit să abordăm un astfel de subiect mult diferit de ceea ce se discută sau se vorbește in ultima vreme în new media și ceea ce se așteaptă la ce poate fi prezentat în conținutul său?

damunhwa6_0
De mai bine de 11 luni, cei care ne- au urmarit au observat faptul că noi nu ne comportăm precum majoritatea și nu suntem lași ,perverși sau profitori.

Noi nu stăm ascunși pe undeva așteptând ca cineva să fie doborât ca apoi să-l „tăvălim” pe împricinat.
Noi nu stăm așteptând ca un om sa ajungă aproape lipsit de apărare ca să aruncăm cu pietre în el,la propriu și/sau la figurat!
În calitate de creștini ce suntem, nu putem să acceptăm ca toți cei despre care vom îi vom prezenta în acest articol cât și in urmatoarele materiale să profite de o anumită situiatie și să încerce …
Am demonstrat de atâta ori că sărim la “beregățile” celor care își bat joc de oameni și,de asemenea suntem printre puținii dintre cei care încă se află în așa zisa fostă și actuală Republică și care avem curajul să spunem lucrurilor pe nume și să-i aratiam cu degetul pe cei care ne cred proști!
Din cauza aceasta, nu putem accepta ca unul care până acum au fost complice la fel și fel de jocuri de culise, să se poarte precum Iuda și să arunce cu piatra în cei cu care au stat la aceeași masă și…” au mâncat din aceeași farfurie…”
Cei care au stat la pândă până acum și au așteptat un astfel de moment ca sa iasă din gaură de șarpe pentru a tăvăli peste Divă, ar trebuie sa stiu ca nici măcar în cele mai sângeroase teatre de război, atunci când inamicul se află doborât și lipsit de capacitatea de a se apara, nu ai voie sa dai în el!

Invitație
Din aceste și chiar din alte motive nu putem accepta ca cei care sunt afiliați la o entitate economică în care fostul lor președinte care avea pretenția să fie chemat de „excelența sa” atunci când ajungea la birou venind direct de la Cazinouri ,să dea lecții de morală cuiva…
Nu putem accepta ca cineva care are un nume care începe cu J de la “Jocuri “ să fie cel care să înceapă cruciada asupra unui om cu care a mâncat împreună la aceeași masă, atat timp cât cel pe care îl considerăm într-o astfel de situație laș și trădător se află pe statul de plată într-o instituție publică (în care fostul cap a fost condamanat pentru corupție) şi mai ia o altă leafă frumușică si la o entitate economică afiliată.

tumblr_static_tumblr_static_filename_640

Ținem să vă readucem aminte că fostul președinte a fost de asemenea condamnat pentru conflict de interese și acte de corupție!
Nu putem accepta ca o astfel de entitate economică, în care mai mulți membrii de conducere de top care sunt chemati mereu să dea socoteală în fel şi fel de dosare să profite de o anumită conjunctură, ca să- și poată spăla imaginea de corupți,prin solicitarea unui studiu de risc special comandat unei firme conpetente ce face parte din Big Four,ni se pare o crasă dovadă de aroganță perfid asumată de către echipa actualei puteri existente „la butoanele” acestei iluzorii puteri…
Având în vedere toate cele prezentate până în acest moment,dorim să scoatem în relief :
• Gravitatea unei astfel de situații
• Interesul pe care un astfel de subiect l-a trezit în rândul mediul de afaceri
• Modul în care se poartă cei despre care vă vom prezenta într-un alt material.

Cu aceste considerente,promitem că vom reveni și vă vom prezenta mai multe amănunte despre acest subiect. Până atunci, dacă în continuare credeți că… diva Martin este singură,mai mult ca sigur vă cam înșelați.

De aceea,vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!

Redacția ziarului Criteriul Național

Sursa foto : www.infopress.tv,www.mondonews.ro,www.ombudsman.md,www.youtube.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu