Criteriul National

Surse/Mutare disciplinara a sefului Politiei Baicoi ca adjunct la Sectia 3 Politie Vest Ploiesti – exact la doi ani de zile de la dezvaluirile noastre care au fost confirmate in totalitate

Surse/Mutare disciplinara a sefului Politiei Baicoi ca adjunct la Sectia 3 Politie Vest Ploiesti – exact la doi ani de zile de la dezvaluirile noastre care au fost confirmate in totalitate
noiembrie 07
00:07 2020

Exact acum doi ani de zile, respectiv pe data de 02.11.2018, Incisiv de Prahova incepea o serie de dezvaluiri despre Zabava Sebastian de la comanda POLITIEI ORASULUI BAICOI.

Exact la doi ani de zile noul sef al IPJ Prahova a dispus incetarea manadatului acestuia incepand cu data de 01.11.2020, acesta fiind mutat „disciplinar” ca adjunct la comanda Sectiei 3 Politie Vest Ploiesti.

Surse judiciare ne-au confirmat ca acesta detine cateva dosare penale deschise pe numele sau, ultima „boroboata” fiind de zadarnicirea combaterii coronavirusului, dosare aflate pe rolul Parchetului Curtii de Apel Ploiesti.

Astfel, zelosul sef de politie l-a acoperit pe Statescu Gh. Ciprian, fost primar al orasului Baicoi care, infectat cu Covid-19 – s-a implicat activ in campania electorala locala 2020, iesind pe strada alaturi de echipa PNL.

In loc sa inainteze sesizarea primita pe numele fostului primar, zelosul sef al Politiei Baicoi a raspuns personal ca cele „sesizate nu se confirma”.

La 2 zile fostul primar a fost internat pentru infectarea cu Covid 19.

Iata cum s-a inceput serialul dezvaluirilor noastre la data de 02.11.2018, dezvaluiri care au fost confirmate in totalitate:

„Primim la redactie zeci de sesizari cu privire la abuzurile savarsite in institutiile statului.

Ne-am oprit la sesizarea cu privire la comportamentul sefului de politie Zabava Sebastian fata de subordonati si legaturile acestuia cu lumea interlopa. Va lasam pe dumneavoastra sa vizualizati sesizarea, urmand ca Incisiv de Prahova sa revina cu o ancheta propie pe aceasta tema:

“Buna ziua! Ma adresez redactiei dumneavoastra cu unele probleme existente la nivelul politiei Baicoi, cu rugamintea sa nu publicati adresa de mail sau alte indicii care sa duca la identificarea mea.

Vreau sa aduceti in atentia opiniei publice comportamentul de mahala pentru un sef de politie si anume Zabava Sebastian, care considera ca daca e sef si are putina sustinere din partea Inspectorului-Sef din cadrul IPJ Prahova, isi inchipuie ca e Dumnezeu pe pamant. De multe ori, politistii din cadrul politiei Baicoi, i-au demonstrat ca se inseala, dar acesta continua sa se afunde in prostie. Mai exact, comisarul de politie are cel putin 6 reclamatii inregistrate la BCI (biroul control intern) de la agentii de politie din subordine pentru comportamentul acestuia, dar sa nu va asteptati ca a patit ceva. Politistii ii pregatesc o surpriza insa! Cateva plangeri penale la parchet, pentru hartuire la locul de munca, fapta prevazuta de Codul Penal…

Comisarul este obisnuit cu termenul penal, fiind violent cu propria familie (sotia lui a sunat de cel putin 2 ori la 112 in ultimii doi ani) acuzandu-l pe acesta de numeroase fapte penale si isi permite sa hartuiasca politistii din Baicoi doar ca asa vrea p…a lui cum ii place sa vorbeasca cu subordonatii.

Zabava Sebastian nu are alt lucru bun de facut, doar  se tine de capul politistilor care isi vad de treaba (politisti cu 15,20 si peste 25 de ani vechime), ce munca de politie? De dimineata pana seara cand pleaca, impreuna cu unii trepadusi care ii deschid usa cu capul cauta fel de fel de motive pentru a hartuii unii politisti.

Comandantul de politie nu a dat examen cand a venit la politia Baicoi si nu ca spun eu, dar gurile rele spun ca acesta nu ar face fata unui examen, capacitatile acestuia cu privire la munca de politie fiind foarte slabe, principala activitate fiind aceea de urmarire a agentilor si de sanctionarea lor, uitand sa raporteze ierarhic de exemplu un accident de munca intamplat in timpul serviciului in luna septembrie cu o masina de politie implicata si care si in ziua de azi are semne vizibile in partea din fata, cand un lucrator a fost in concediu medical, un alt exemplu ar fi cand a uitat sa raporteze tentativa de suicid a unui cetatean  care a incercat sa se spanzure in toaleta subunitatii si exemplele pot continua, managementul este  defectuos, ceva nu merge…conducerea merge prost.

Oamenii vorbesc prin oras despre faptul ca seful politiei are legaturi dubioase cu fostul primar care are probleme penale, dar si cu alte personaje dubioase, iar politistii de pe strada aud lucrurile astea, insa ce e de facut nimeni nu stie, institutiile interne care se ocupa de aspectele relatate mai sus sunt ca si inexistente. Oricum in viitorul apropiat se anunta vizita corpului de control al ministrului de interne si atunci sa vedem poate ceva rezultate.

Ii recomandam comisarului sa plece linistit de la sefia politiei Baicoi si sa-si gaseasca un loc de preferat in neoperativ.
Va multumesc!”

Comisarul şef de poliţie Marian IORGA a numit la comanda Politiei Baicoi un profesionist, un tanar inspector principal (Barbu Constantin)  ce a activat la Serviciul Judiciar in cadrul Politiei Campina. (Cristina T.).

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul