Criteriul National

Tablele magnetice, folositoare in timpul prezentarilor

Tablele magnetice, folositoare in timpul prezentarilor
iunie 21
15:59 2018

O prezentare reusita la o sedinta depinde de mai multe lucruri. In primul rand depinde de materialul realizat pentru prezentare, de structura sa si de cat de „consistente” sunt ideile din el. In al doilea rand o prezentare buna are si multe momente de interactivitate presarate de-a lungul ei, cei care participa la prezentare trebuie sa poata lua parte la ea, poate sa isi exprime anumite idei, convingeri.

In al treilea rand prezentarea reusita are nevoie si de un suport special pentru expunerea ideilor. In companiile mari sau mici prezentarile din sedinte se realizeaza acum cu ajutorul unor table magnetice, cu mai multe straturi de materiale feromagnetice vopsite, ceea ce simplifica mult problema imprastierii prafului de creta de pe toata suprafata tablei.

Daca sunt verzi se poate scrie pe ele cu creta foarte usor, se sterge rapid, in urma ramane mai putina mizeri. Cele albe sunt special gandite pentru markere colorate speciale, stergerea e mai delicata, tot ce se scrie se vede foarte usor chiar si de la distanta. In acest fel se poate comunica mai eficient cu angajatii sau cei care participa la prezentari, sedinte, pe toata durata prezentarii atentia celor care iau parte la ea este tinuta treaza, vor fi atenti la tot ce se spune.

Nicio informatie prezentata nu va fi ratata, se pot raspandi usor meajele in birou, se pot cere diverse sarcini de indeplinit, se pot impune termene de respectat pe care fiecare angajat sa le verifice simplu. Faptul ca se folosesc culori, markere pe table magnetice reprezinta alt avantaj al acestora, mai ales ca informatiile prezentate pot fi evidentiate si accentuate mult mai bine.

Tablele magnetice au un grad mare de interactivitate, se incurajeaza relatia mai apropiata dintre angajati, comunicarea mai eficienta prin intermediul lor, prin colaborare directa. De la AbsolutOffice puteti comanda pentru birou tablele magnetice ieftine economice sau cele premium, cu garantie de sapte ani,cu markere si suporturi incluse.

Suprafetele la cele premium au garantie de 30 de ani, cele simple au suprafetele lacuite si rame deosebite pentru un aspect estetic cat mai placut. Suprafetele tablelor pentru birou de pe AbsolutOffice rezista la zgarieturi si sunt simplu de folosit, sistemele de prindere moderne permit o stabilitate mai mare in timpul folosirii. Stergerea scrisului de pe table se face cu un burete special inclus in seturile livrate rapid in toata tara.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu