Criteriul National

Tamplarie pvc: 5 avantaje de baza

august 07
15:20 2020

 Tamplarie pvc: 5 avantaje de baza

 

Cand vine vorba de tamplaria PVC, primul lucru de mentionat este eficienta acesteia. Acest tip de tamplarie reuseste sa pastreze caldura din interiorul cladirii si impiedica pierderea ei, fiind un izolator foarte bun.  

Izolatia oferita de tamplaria PVC are, de asemenea, un avantaj ecologic. Cand caldura este pastrata eficient, nevoia de a genera mai mult este redusa. Acest lucru inseamna consum de energie mai mic, care este benefic atat pentru mediu, cat si pentru bugetul locatarilor. 

Care sunt avantajele de baza ale tamplariei PVC si de ce ar trebui sa o integrezi in locuinta ta? 

 

DURABILITATE

Faptul ca PVC-ul este un izolator termic natural este doar doar una din calitatile care fac din tamplaria PVC o alegere ideala pentru oricine isi doreste o casa confortabila si primitoare. PVC-ul este foarte puternic si durabil si, prin urmare, este mult mai putin predispus la deformare in comparatie cu alte tipuri de tamplarie comune, cum ar fi aluminiul si lemnul.

 

De asemenea, avantajul durabilitatii cand vine vorba de tamplaria PVC depaseste factorul de securitate, intrucat aceasta tampalrie nu doar ca ofera singuranta si protectie in cazul evenimentelor nedorite, ci actioneaza si ca un scut puternic impotriva frigului, vantului sau fenomentelor naturale care pot produce daune. 

In timpul iernii, aceasta este o functie esentiala. Tamplaria PVC de calitate ofera o protectie eficienta care nu numai ca pastreaza caldura, dar asigura ca orice vant, ploaie si alti factori, cum ar fi praful si murdaria raman in afara locuintei tale. 

 

CONFORT SI LINISTE

Sunetele iernii sunt multe: ploaie torentiala, zapada sau grindina, vant fluierand, furtuni si multe altele. In plus, daca locuiesti intr-un oras mare cum ar fi capitala, cu siguranta te confrunti cu sunetele produse de trafic si aglomeratie.

Sa te bucuri de liniste in propriul camin este un criteriu important in cazul in care iti doresti un trai fericit si armonios. La urma urmei, nu este nimic mai bun decat sa te refugiezi in casa ta calda, departe de haosul exterior.  

 

PVC este in mod natural un izolator termic excelent, iar folosirea unor ferestre PVC cu geam dublu asigura niveluri de izolare care depasesc cu mult lemnul traditional si aluminiul.

Ferestrele reprezinta o sursa majora de pierderi de caldura in orice locuinta, iar proprietatile izolatoare ale usilor si ferestrelor din PVC nu vor mentine doar casa mai calda in timpul iernii, ci si mai rece in timpul verii.

 

SIGURANTA 

Pentru o casa mai sigura, tamplaria PVC dispune de sisteme de blocare in mai multe puncte, ceea ce le face mult mai sigure decat blocarea cu un singur punct pe usile si ferestrele traditionale. 

 

USOR DE INTRETINUT

Tampalria PVC este fabricata in special dintr-un compus conceput pentru a rezista la mediul UV daunator si are o durata de viata de pana la 40 de ani.

Tamplaria din PVC necesita o intretinere redusa. Astfel, elementele PVC nu vor putrezi sau coroda, nu au niciodata nevoie de vopsire si pot fi curatate doar cu apa si detergent specific. 

 

ECO-FRIENDLY

Izolatia imbunatatita oferita de tamplaria PVC face ca orice locuinta sa fie mai eficienta din punct de vedere energetic si, prin urmare, mai ecologica.

PVC-ul este, de asemenea, reciclabil, iar efectele daunatoare asupra mediului sunt foarte mici la fabricarea acestuia. 

 

Pe www.construiesti.com gasesti tamplarie PVC si o gama larga de materiale de constructie. De asemenea, aici vei intalni o echipa de mesteri specializati care iti vor oferi suport si asistenta pentru lucrarile tale! 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul