Criteriul National

Tânărul violonist Daniel Mihai, Concert Extraordinar la Sibiu sambata 29 aprilie

Tânărul violonist Daniel Mihai, Concert Extraordinar la Sibiu sambata 29 aprilie
aprilie 28
06:44 2017

Concert Extraordinar la Sibiu
Comunicat de presă

Tânărul violonist Daniel Mihai va concerta pe data de 29 Aprilie 2017 de la ora 17 00, în Sibiu, în cocheta Sală a Bibliotecii ASTRA, una cu profunde semnificații și reverberații istorice.

Programul său eminamente solo cuprinde lucrări cunoscute din repertoriul baroc până în sfera de influență post modernă.
Durata recitalului este una de anduranță,de 130 de minute, fără pauză.

Reamintim faptul că acest eveniment se află sub patronajul patronajul Vox Novus Music Foundation New York cât si aI International Society of Contemporary Music, de al cărui statut de membru se bucură.
Totodată nu este prima ocazie de acest gen al tânărului violonist, originar din Constanţa în a-și arăta cu generozitate arta sa interpretativa. De aceea, demne de amintit sunt desele sale colaborări cu Ansamblul Hyperion, Orchestra Collegium Musicum Regina Maria,Orchestra Medicilor „”Ermil Nichifor”, Cvartetul Cellestial,Trio Pink Panther etc în concerte și festivaluri atât în țară cât și în străinătate.
Artistul Daniel Mihai beneficiază de aportul viorii sale, replica G.Paolo Maggini, realizată la Viena, acum aproape o sută de ani.

Va așteptăm la acest eveniment cultural, deosebit de interesant. Vă reamintim și faptul că intrarea la acest recital este liberă, in limita celor 140 de locuri disponibile. Fotografiatul și filmatul sunt permise.

 

2016_04_17_7_mult-ma-ntreaba-inima-spectacol-omagial-dedicat-lui-ilie-micu_52387

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo