Criteriul National

Tânărul violonist Daniel Mihai, Concert Extraordinar la Sibiu sambata 29 aprilie

Tânărul violonist Daniel Mihai, Concert Extraordinar la Sibiu sambata 29 aprilie
aprilie 28
06:44 2017

Concert Extraordinar la Sibiu
Comunicat de presă

Tânărul violonist Daniel Mihai va concerta pe data de 29 Aprilie 2017 de la ora 17 00, în Sibiu, în cocheta Sală a Bibliotecii ASTRA, una cu profunde semnificații și reverberații istorice.

Programul său eminamente solo cuprinde lucrări cunoscute din repertoriul baroc până în sfera de influență post modernă.
Durata recitalului este una de anduranță,de 130 de minute, fără pauză.

Reamintim faptul că acest eveniment se află sub patronajul patronajul Vox Novus Music Foundation New York cât si aI International Society of Contemporary Music, de al cărui statut de membru se bucură.
Totodată nu este prima ocazie de acest gen al tânărului violonist, originar din Constanţa în a-și arăta cu generozitate arta sa interpretativa. De aceea, demne de amintit sunt desele sale colaborări cu Ansamblul Hyperion, Orchestra Collegium Musicum Regina Maria,Orchestra Medicilor „”Ermil Nichifor”, Cvartetul Cellestial,Trio Pink Panther etc în concerte și festivaluri atât în țară cât și în străinătate.
Artistul Daniel Mihai beneficiază de aportul viorii sale, replica G.Paolo Maggini, realizată la Viena, acum aproape o sută de ani.

Va așteptăm la acest eveniment cultural, deosebit de interesant. Vă reamintim și faptul că intrarea la acest recital este liberă, in limita celor 140 de locuri disponibile. Fotografiatul și filmatul sunt permise.

 

2016_04_17_7_mult-ma-ntreaba-inima-spectacol-omagial-dedicat-lui-ilie-micu_52387

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro