Criteriul National

Țara arde și baba se piaptănă Partea a Doua

Țara arde și baba se piaptănă  Partea a Doua
mai 19
08:08 2016

  Există o serie de acte sfidătoare la adresa românilor și în mod special a constănțenilor. Suntem nevoiți să recunoaștem aceste lucruri, deoarece atunci, parafrazând zicala autohtonă ” țara arde și baba se piaptănă”- lumea se așteaptă să facem referire la o serie de circumstanțe în care cetățenii sunt realmente sfidați.

semn-de-intrebare

 

AVERTISMENT!

Fotografia a fost special aleasă şi prelucrată pentru a spori impactul acestui material! 

În timp ce lumea arde datorită ştirilor referitoare la războaie, refugiaţi şi colaps economic, oamenii cu bani îşi văd linistiţi de treburile lor atât în politică, pecum şi în viaţa mondenă!

Încă de mai bine de un an de zile , ziarul nostru analiza și scria despre alianța secretă PSD-PNL,care la vremea aceea părea un subiect luat în derâdere!

Am făcut această introducere deoarece suntem în măsură să vă reamintim de faptul că  în județul Constanța trăiesc mai mult de 45 000 de marinari dimpreună cu familile lor, iar atunci când amintim despre starea de liniște suspectă,cu siguranță ei se gândesc la liniștea de dinaintea furtunii.
Până atunci considerăm oportun să vă spunem că din cauza a zeci de diversiuni malefice,ruşinoase şi de prost gust ce au fost create în Constanţa a fost instalată o stare de linişte de-a dreptul suspectă.

De fiecare dată s-a vazut ca la lumina zilei în ce fel ” băieţii deştepţi „au realizat treaba lor în laborator si apoi au pasat treaba către colaboratorii lor. Întrucât aceştia se deghizează mai ceva ca protagoniştii „regretatelor” circuri din era Mazăre,din acele vremuri care, la prima vedere se vechicula ideea că sunt şi ei cetăţeni de bună credinţă, care vor sa facă totdeauna ceva util pentru comunitate.

borcan

 

Însă cine are capacitatea de a gândi cu propria lui minte ştie cu ce se ocupa aceşti păpuşari şi cam pe unde sunt de găsit pe statul de plată.
Din cauza acestor diversiuni de prost gust, cu greu se poate vedea în ce fel unii cu alţii se pregătesc să se aşeze la modul cel mai liniştit la…” borcanul de miere „.
Lucrurile au fost stabilite de aşa natură, încât să se ştie cu mult timp înainte cine ia feliuţa de un anumit fel şi cel care se alege cu bucata cea mai mare!
Ţinând cont că o astfel de împărţeală într-un climat familiar vă lasă o percepţie clară a unei sărbători de după un mariaj ăn care se împarte cu multă grijă tortul, atunci fără niciun fel de jenă trebuie să vă reamintim că mariajul dintre PSD şi PNL a existat întodeauna , EXISTĂ şi din păcate va continua să provoace pagube şi coşmaruri cetăţenilor de bună credinţă!
Din aceste motive într-un anumit moment “băieţii deştepţi “, pentru a putea să protejeze mireasa , au trecut la planul secund şi…au scos-o din vitrină! Bineînţeles că va veni vremea în care vor fi gata să spună ca mireasa era şi… fată mare şi din nou vor face uniunea pe viaţă!
De aici rezultă o întrebare- ” De ce băieţii au simţit nevoia să scoată mireasa din vitrină ? ”

incredibil-dar-adevarat-proiect-romania1

Acţionând de asemenea manieră, ei au evitat acea situaţie penibilă în care mirelui i-ar fi trebuit s-o arunce cu (scuzaţi expresia!)  rahat şi apoi să sară înnebunit în… braţele ei!  Fiindcă tocmai aici şi în acest moment,în scenă există un personaj colectiv identificat ca şi ” stupid people” care acceptă un astfel de mariaj ruşinos şi care este gata sa îi apluade…Poate că, decizia conformă cu situaţia ar fi impus altceva şi nu ar fi trebuit să accepte ca o mireasă după ce i-a fost aruncat cu atât noroi să se prezinte cu rochia albă…pătată în faţa altarului , atunci „băieţii deştepţi ” au făcut tot ceea ce era necesar ca ea să fie protejată!
De aceea, PSD eaua a fost scos de unde era şi pus la păstrat întrucât PNL eaua urma să anunţe că în luna Noiembrie se vor pune la punct detaliile pentru  acest  mariaj de zile mari, pentru care, fără doar şi poate constanţenii vor experimenta ( mai mult ca sigur, dacă nu va interveni ceva miraculos) continuarea domniei erei post- Mazăre… Cu o singură mențiune, demnă de a fi luată în seamă!

Numai că de data aceasta, mare atenție la abuzurile, la bătaia de joc,la jafurile ce vor  fi de o dimensiune și mai mare !Din cauza aceasta, atunci când spuneam țara arde și baba se piaptănă trebuie sa fiți foarte atenți deoarece ceea ce se întâmplă și care sfidează cetățenii, nu se face în mod întâmplător.

Totul are un scop și un preț pe care în mod paradoxal cetățenii vor trebui s-o plătească…

Având în vedere gravitatea unei astfel de situații vom reveni ca să vă prezentăm și mai multe informații despre o astfel de situație.

Sursa foto newsbv.rowww.copiisimamici.ro

Departamentul Pamflet Criteriul

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro