Criteriul National

Țara arde și baba se piaptănă Partea a Doua

Țara arde și baba se piaptănă  Partea a Doua
mai 19
08:08 2016

  Există o serie de acte sfidătoare la adresa românilor și în mod special a constănțenilor. Suntem nevoiți să recunoaștem aceste lucruri, deoarece atunci, parafrazând zicala autohtonă ” țara arde și baba se piaptănă”- lumea se așteaptă să facem referire la o serie de circumstanțe în care cetățenii sunt realmente sfidați.

semn-de-intrebare

 

AVERTISMENT!

Fotografia a fost special aleasă şi prelucrată pentru a spori impactul acestui material! 

În timp ce lumea arde datorită ştirilor referitoare la războaie, refugiaţi şi colaps economic, oamenii cu bani îşi văd linistiţi de treburile lor atât în politică, pecum şi în viaţa mondenă!

Încă de mai bine de un an de zile , ziarul nostru analiza și scria despre alianța secretă PSD-PNL,care la vremea aceea părea un subiect luat în derâdere!

Am făcut această introducere deoarece suntem în măsură să vă reamintim de faptul că  în județul Constanța trăiesc mai mult de 45 000 de marinari dimpreună cu familile lor, iar atunci când amintim despre starea de liniște suspectă,cu siguranță ei se gândesc la liniștea de dinaintea furtunii.
Până atunci considerăm oportun să vă spunem că din cauza a zeci de diversiuni malefice,ruşinoase şi de prost gust ce au fost create în Constanţa a fost instalată o stare de linişte de-a dreptul suspectă.

De fiecare dată s-a vazut ca la lumina zilei în ce fel ” băieţii deştepţi „au realizat treaba lor în laborator si apoi au pasat treaba către colaboratorii lor. Întrucât aceştia se deghizează mai ceva ca protagoniştii „regretatelor” circuri din era Mazăre,din acele vremuri care, la prima vedere se vechicula ideea că sunt şi ei cetăţeni de bună credinţă, care vor sa facă totdeauna ceva util pentru comunitate.

borcan

 

Însă cine are capacitatea de a gândi cu propria lui minte ştie cu ce se ocupa aceşti păpuşari şi cam pe unde sunt de găsit pe statul de plată.
Din cauza acestor diversiuni de prost gust, cu greu se poate vedea în ce fel unii cu alţii se pregătesc să se aşeze la modul cel mai liniştit la…” borcanul de miere „.
Lucrurile au fost stabilite de aşa natură, încât să se ştie cu mult timp înainte cine ia feliuţa de un anumit fel şi cel care se alege cu bucata cea mai mare!
Ţinând cont că o astfel de împărţeală într-un climat familiar vă lasă o percepţie clară a unei sărbători de după un mariaj ăn care se împarte cu multă grijă tortul, atunci fără niciun fel de jenă trebuie să vă reamintim că mariajul dintre PSD şi PNL a existat întodeauna , EXISTĂ şi din păcate va continua să provoace pagube şi coşmaruri cetăţenilor de bună credinţă!
Din aceste motive într-un anumit moment “băieţii deştepţi “, pentru a putea să protejeze mireasa , au trecut la planul secund şi…au scos-o din vitrină! Bineînţeles că va veni vremea în care vor fi gata să spună ca mireasa era şi… fată mare şi din nou vor face uniunea pe viaţă!
De aici rezultă o întrebare- ” De ce băieţii au simţit nevoia să scoată mireasa din vitrină ? ”

incredibil-dar-adevarat-proiect-romania1

Acţionând de asemenea manieră, ei au evitat acea situaţie penibilă în care mirelui i-ar fi trebuit s-o arunce cu (scuzaţi expresia!)  rahat şi apoi să sară înnebunit în… braţele ei!  Fiindcă tocmai aici şi în acest moment,în scenă există un personaj colectiv identificat ca şi ” stupid people” care acceptă un astfel de mariaj ruşinos şi care este gata sa îi apluade…Poate că, decizia conformă cu situaţia ar fi impus altceva şi nu ar fi trebuit să accepte ca o mireasă după ce i-a fost aruncat cu atât noroi să se prezinte cu rochia albă…pătată în faţa altarului , atunci „băieţii deştepţi ” au făcut tot ceea ce era necesar ca ea să fie protejată!
De aceea, PSD eaua a fost scos de unde era şi pus la păstrat întrucât PNL eaua urma să anunţe că în luna Noiembrie se vor pune la punct detaliile pentru  acest  mariaj de zile mari, pentru care, fără doar şi poate constanţenii vor experimenta ( mai mult ca sigur, dacă nu va interveni ceva miraculos) continuarea domniei erei post- Mazăre… Cu o singură mențiune, demnă de a fi luată în seamă!

Numai că de data aceasta, mare atenție la abuzurile, la bătaia de joc,la jafurile ce vor  fi de o dimensiune și mai mare !Din cauza aceasta, atunci când spuneam țara arde și baba se piaptănă trebuie sa fiți foarte atenți deoarece ceea ce se întâmplă și care sfidează cetățenii, nu se face în mod întâmplător.

Totul are un scop și un preț pe care în mod paradoxal cetățenii vor trebui s-o plătească…

Având în vedere gravitatea unei astfel de situații vom reveni ca să vă prezentăm și mai multe informații despre o astfel de situație.

Sursa foto newsbv.rowww.copiisimamici.ro

Departamentul Pamflet Criteriul

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo