Criteriul National

Tara in care se sparge de nervi geamul de la ușa sediului DNA

Tara in care se sparge de nervi geamul de la ușa sediului DNA
aprilie 03
19:30 2015

geam spart la DNADa, nu e deloc o gluma sau o stire fabricata!

Sa nu va speriati sau sa va ganditi ca acest gest s-ar fi soldat cu victime!

Dimpotriva, in afara de paguba materiala si de inlocuirea rapida a obiectului spart, a geamului -la prima vedere nimeni si nimic nu poate sa nege!

Insa, stimabililor nu-i asa ca zilnic acest gen de stiri intr-adevar „delicioase” fac inconjorul lumii? Mai direct, am reusit sa ne dam in spectacol si sa ajungem subiect de nostimada in ochii opiniei publice internationale!

Traim in aceasta tara in care se sparge de nervi geamul de la ușa sediului DNA. S-a intamplat chiar astazi, 3 aprilie 2015 cand un bărbat, un protestatar a reusit cu dexteritate sa sparga geamul de la ușa de acces în sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Daca va intrebati cam cine a cutezat sa recurga la acest gest extrem, va pot informa ca ar fi vorba de același protestatar care, în urmă cu câteva luni, a făcut același gest, nemulțumit de „tratamentul” cat si de modul  în care a fost bagat in seama, tocmai atunci cand a dorit să depună mai multe plângeri la DNA, dar acestea nefiind  luate în seamă de procurori.

Asistam asadar la un caz de crasa indiferenta vis a vis de simplu cetatean combinat cu o forma extrema, brutala in care el se poate exprima.

Cum bine v-ati dat seama, acest domn (se pare) ca nu este in facultatea abilitatilor mentale, numai daca ne gandim la faptul ca domnia sa s-a prezentat în numeroase rânduri la sediul DNA, susținând că are cipuri implantate de reprezentanții instituției.

Oricum, tragi-comedia a luat sfarsit deoarece,imediat după acest incident, protestarul a fost luat de jandarmi pentru a i se lua datele.

Între timp, ca şi data trecută, angajaţii DNA au fost destul de prompţi şi au avut timp schimband geamul după câteva minute.

Pe final, va adresez niste intrebari (oarecum) potrivite si retorice fiecaruia dintre dumneavoastra: ” Nu cumva acest semn are anumite implicatii subtile in subconstientul nostru colectiv? Nu cumva acest „nebun” a vrut sa transmita un mesaj intregii clase politice si implicit acestui organism ce se ocupa metodic de cazurile de coruptie?”

Sursa foto: B1.ro

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro