Criteriul National

Tara in care se sparge de nervi geamul de la ușa sediului DNA

Tara in care se sparge de nervi geamul de la ușa sediului DNA
aprilie 03
19:30 2015

geam spart la DNADa, nu e deloc o gluma sau o stire fabricata!

Sa nu va speriati sau sa va ganditi ca acest gest s-ar fi soldat cu victime!

Dimpotriva, in afara de paguba materiala si de inlocuirea rapida a obiectului spart, a geamului -la prima vedere nimeni si nimic nu poate sa nege!

Insa, stimabililor nu-i asa ca zilnic acest gen de stiri intr-adevar „delicioase” fac inconjorul lumii? Mai direct, am reusit sa ne dam in spectacol si sa ajungem subiect de nostimada in ochii opiniei publice internationale!

Traim in aceasta tara in care se sparge de nervi geamul de la ușa sediului DNA. S-a intamplat chiar astazi, 3 aprilie 2015 cand un bărbat, un protestatar a reusit cu dexteritate sa sparga geamul de la ușa de acces în sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Daca va intrebati cam cine a cutezat sa recurga la acest gest extrem, va pot informa ca ar fi vorba de același protestatar care, în urmă cu câteva luni, a făcut același gest, nemulțumit de „tratamentul” cat si de modul  în care a fost bagat in seama, tocmai atunci cand a dorit să depună mai multe plângeri la DNA, dar acestea nefiind  luate în seamă de procurori.

Asistam asadar la un caz de crasa indiferenta vis a vis de simplu cetatean combinat cu o forma extrema, brutala in care el se poate exprima.

Cum bine v-ati dat seama, acest domn (se pare) ca nu este in facultatea abilitatilor mentale, numai daca ne gandim la faptul ca domnia sa s-a prezentat în numeroase rânduri la sediul DNA, susținând că are cipuri implantate de reprezentanții instituției.

Oricum, tragi-comedia a luat sfarsit deoarece,imediat după acest incident, protestarul a fost luat de jandarmi pentru a i se lua datele.

Între timp, ca şi data trecută, angajaţii DNA au fost destul de prompţi şi au avut timp schimband geamul după câteva minute.

Pe final, va adresez niste intrebari (oarecum) potrivite si retorice fiecaruia dintre dumneavoastra: ” Nu cumva acest semn are anumite implicatii subtile in subconstientul nostru colectiv? Nu cumva acest „nebun” a vrut sa transmita un mesaj intregii clase politice si implicit acestui organism ce se ocupa metodic de cazurile de coruptie?”

Sursa foto: B1.ro

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo