Criteriul National

Tărâmul Făgăduinţei – grătarele şi petrecerile se ţin lanţ în centrul istoric al Constanţei

Tărâmul Făgăduinţei – grătarele şi petrecerile se ţin lanţ în centrul istoric al Constanţei
aprilie 05
07:24 2016

 

faga_mazarica

Au trecut aproximativ şase săptămâni de la tristul eveniment când bucăţi din monumentul Palatul Navigaţiei au fost incinerate pentru un mititel şi o manea. La momentul respectiv, împreuna cu alți doi prieteni am anunţat poliţia şi avem răspuns oficial de la Secţia 3 care ne informează că pe numele făptaşilor au fost deschise dosare penale.

imag-articol-
Plimbarea de duminică a devenit pentru noi şi tura de pază în zona istorică unde legea junglei pare a se fi instaurat. După numeroasele reclamaţii de la incidentul din 14 februarie, duminică 3 aprilie am avut supriza să găsim iar petrecăreţi în zona istorică. Ei prăjeau la jar scoici pe strada Ovidiu şi aruncau peste gard resturi menajere, direct în zona ruinelor termelor romane. Nu doar că administraţia are un talent deosebit în gestionarea problemei monumentelor, dar se pare ca şi ordinea pe străzile din zona istorică este inspirată din orânduiala socială a statului Burkina Faso.

redactare: Andrei Chivu

 

centrul_istoric

 

va mai recomandăm: geniul-faga-si-cioplitoarea-sefa-centrul-istoric-arata-ca-o-saorma-cu-detoate

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro