Criteriul National

TARDIV ȘI FĂRĂ ONOARE! Gabriel Oprea a demisionat din toate funcţiile deținute!

TARDIV ȘI FĂRĂ ONOARE! Gabriel Oprea a demisionat din toate funcţiile deținute!
noiembrie 10
08:42 2015

Gabriel Oprea a demisionat din funcţia de vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne. Demisia acestuia a ajuns la Parlament în contextul în care la Senat trebuie să se dezbată moţiunea simplă depusă de PNL împotriva sa. Moţiunea PNL intitulată „Gabriel Oprea trebuie să plece! Fără coloană oficială” a fost retrasă de pe ordinea de zi a plenului Senatului ca urmare a demisiei vicepremierului, a decis conducerea Senatului. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisia lui Gabriel Oprea şi îl desemnează vicepremier şi ministru de Interne interimar pe Sorin Câmpeanu.

„Am luat şi noi act, din partea Guvernului, de această demisie adresată premierului interimar, demisia din funcţia de viceprim-ministru pentru securitate naţională şi din cea de ministru de Interne şi (…) delegarea atribuţiilor domnului secretar de stat Ilie Botoş. Demisia este din 6 noiembrie şi are rezoluţia favorabilă a premierului interimar”, a spus vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru.

El a explicat că, din motive formale, este posibil ca demisia „să nu fi apărut în Monitorul Oficial, iar preşedintele să nu fi emis decretul respectiv”.  „E o chestiune care ţine de formalism şi cred că astăzi Administraţia Prezidenţială va emite şi decretul respectiv”, a spus Chelaru

Redacția ziarului Criteriul Național salută această decizie! Chiar ne permitem să îi aducem felicitări pentru că a demisionat atât de târziu… Însă acum credem ca o să aibe aceeși direcție precum a ilustrului om politic Liviu Dragnea.De regulă, trădătorii intereselor neamului au același scop și aceeași direcție. Așa-i viata dacă instinctul lăcomiei vă distruge.

 

Sursa foto jurnalul.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo