Criteriul National

Tarot online – cum te pot ajuta cartile Tarot

Tarot online – cum te pot ajuta cartile Tarot
aprilie 07
15:30 2020

Desi citirea cartilor de tarot a devenit foarte populara, nu cu mult timp in urma, exista o stigma negativa atasata de ele. Din cauza filmelor horror, cartile de tarot erau adesea privite ca instrumente infricosatoare sau de intimidare folosite pentru a naste spiritele. Acum, cu toate acestea, a fost stabilita o noua perspectiva privind citirea cartilor si mai multe persoane le folosesc. Desi orice om obisnuit crede ca, cartile de tarot sunt o modalitate de a spune viitorul sau de a dezvalui averea cuiva, acest lucru este de fapt departe de a fi adevarat.

Cititul cartilor de tarot ajuta o persoana sa inteleaga ce trebuie sa stie despre o anumita situatie. Pachetele sunt cel mai bine folosite ca instrument de intelepciune si indrumare interioara, deoarece citirile ofera unei persoane informatii asupra evenimentelor trecute, actuale si viitoare, bazate pe calea actuala a persoanei in momentul citirii. Cartile nu dezvaluie neaparat ce se va intampla, ci, in schimb, permite unei persoane sa inteleaga o situatie si sa determine cel mai bun curs de actiune bazat pe ceea ce se stie si ce arata cartile. Desi nu exista un mod corect sau gresit de a citi cartile de tarot, exista cateva lucruri care te-ar putea ajuta sa obtii la maxim experienta ta de invatare. Deci, daca sunteti curiosi de unde ar trebui sa incepeti, aceste sfaturi ar trebui sa va ajute.

tarot

 

Alegeti un pachet bun.

Unul dintre principalele moduri de a incepe bine cu citirea tarotului este sa alegeti un pachet bun. Un loc bun pentru studentii care nu pot gasi o clasa locala ar fi cu pachetul Rider-Waite si o carte minutioasa, cum ar fi Ghidul final pentru tarot. Exista multe surse online de indrumare a studentilor prin pachete si semnificatiile cartilor. In esenta, tarotul spune The Fool’s Travel, iar pachetele constau in arcane majore si minore. Exista 78 de carti in total. Nu toate pachetele vor rezona cu tine. Fiecare pachet are o energie, care se refera adesea la creatorul pachetului si la modul in care mesajele si sentimentul pachetului rezoneaza cu tine. Uneori veti simti o atractie instantanee catre un pachet si alteori veti constata ca indiferent de cartea pe care o trageti nu se simte corect. Ai incredere in sentimentele tale. Nu toate pachetele functioneaza pentru toata lumea.

Cum incep sa citesc cartile Tarot?

Nu exista o modalitate rapida de a deveni un bun cititor de tarot, la fel cum nu exista nici o modalitate de a deveni un mecanic auto bun sau consilier peste noapte. Cel mai simplu mod de a invata este sa cumparati un pachet de carti si sa studiati imaginile, sa cititi cartea ocazionala, sa faceti cateva lecturi de practica la un prieten de incredere si sa tineti cont de carti vis-a-vis de afacerile dvs. zilnice.

Situatiile de zi cu zi pot apela la minte anumite carti, iar crearea acestor asociatii te va ajuta sa ai o idee pentru tarot. De exemplu, seful tau poate fi un om de afaceri de succes, de neoprit odata ce si-a stabilit un obiectiv. Puteti observa ca uneori rateaza alte oportunitati, deoarece este atat de concentrat pe proiectul sau initial si poate uita sa impartaseasca o gluma cu personalul sau. Aceasta va poate aminti brusc de Cavalerul sabiilor, oferindu-va o intelegere mai profunda a acelei carti care va fi utila in lecturile viitoare.

Exersati in fiecare zi.

Aceasta este una dintre cele mai importante lectii in viata si afaceri! In afaceri trebuie sa experimentam constant idei noi si oferte pentru a vedea ce ne bucura si ce vor primi altii. Nu exista nici un plan pus la puntct pentru afaceri si oricine iti spune ca exista, minte! Exista anumite experimente care pot avea un record bun in ceea ce priveste crearea succesului in afaceri: dar in cele din urma, trebuie sa il testezi pentru a vedea daca functioneaza pentru afacerea ta si se simte potrivit pentru tine. Acelasi lucru se poate spune si pentru toate lucrurile din viata. Experimentati diferite distributii de carti. Experimentati cu diferite pachete.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul