Criteriul National

Tavane false din polistiren o idee originala si accesibila pentru oricine

Tavane false din polistiren o idee originala si accesibila pentru oricine
aprilie 17
14:08 2019

Personalizarea tavanului este, in primul rand, o chestiune de gust. Unele persoane prefera aceasta modalitate de decorare a tavanelor in timp ce altii isi doresc unul simplu, de culoare alba fara sa fie decorat cu nimic. Desi un tavan simplu este mai usor de intretinut, tavanele false din polistiren ofera un design mai spectaculos intregului spatiu care se incadreaza si intr-un buget redus.

Pana in prezent, in cazul numeroaselor constructii sau in cadrul proiectelor de renovari, tot mai multe persoane apeleaza la instalarea unui tavan polistiren pentru a aduce in casele lor originalitate si personalitate proprie.

Recomandari pentru instalarea de tavane false din polistiren

plafon-fals-decosa-320x260

Polistirenul din care sunt realizate aceste placi pentru tavane false, este un material usor ecologic cu proprietati foarte bune de izolare fonica. Datorita faptului ca sunt realizate din polistiren sunt foarte usor de manevrat, respectiv montat pe tavan. In cazul in care este nevoie sa se ajusteze marimea placilor de tavan fals se poate face acest lucru utilizand un cutter.

Polistirenul este un material ignifug motiv pentru care se recomanda ca dupa instalarea placilor, lustrele sa fie instalate la o distanta sigura de tavan astfel incat sa se evite pericolul unui incendiu.

Decorarea unui tavan fals cu placi din polistiren reprezinta o operatiune rapida si usoara. Tot ce aveti nevoie este putina indemanare si imaginatie iar in scurt timp tavanul va prinde viata.

Pe piata se gasesc numeroase modele de placi pentru crearea unor tavane false din polistiren asadar, aveti la dispozitie numeroase optiuni. Pentru a determina numarul de placi necesare pentru decorarea tavanului trebuie sa masurati suprafata si sa calculati cantitatea necesara. Placile sunt disponibile in diferite marimi asadar, in functie de acest criteriu si de masuratorile realizate se calculeaza necesarul.

Avantajele tavanelor false de polistiren

Instalarea unui tavan din polistiren aduce cu sine numeroase avantaje printre care si montajul usor de realizat. Placile au o greutate redusa iar structura tavanului nu este afectata cu nimic. Nu este nevoie nici macar sa se realizeze gauri in tavan. Prin instalarea acestor placi se obtine o suprafata uniforma, fara defecte. De asemenea, sunt tratate sa reziste la umezeala si nu isi pierd calitatea in contact cu apa. In cazul in care se murdaresc pot sa fie curatate foarte usor iar in scurt timp isi recapata aspectul.

Tehnologia din ziua de astazi a permis crearea unor placi din polistiren care sa reziste in contactul direct cu focul, fiind trate in mod special sa reziste.

Pentru realizarea unei astfel de manopere nu este necesar sa se apeleze la specialisti in domeniu si nici nu este nevoie de scule si materiale costisitoare. Daca aveti cateva cunostinte tehnice atunci pot sa fie montate si pe cont propriu.

O data cu evolutia design-ului veti putea sa gasiti o diversitate de modele care sa va ajute sa personalizati tavanul intr-un mod original si chiar de lux fiind folosit chiar si pentru amenajarea unor locuinte cu proprietari mai pretentiosi. Mai ales daca aveti nevoie de o idee prin care sa creati un decor plin de personalitate proprie atunci luati in calcul instalarea de tavane polistiren.

La Davo Pro gasiti o gama larga de produse pentru decoratiuni si amenajari interioare pentru transformarea casei sau apartamentului intr-un camin personalizat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei