Criteriul National

Tavanele extensibile luminoase, o adevarata provocare in designul de interior

Tavanele extensibile luminoase, o adevarata provocare in designul de interior
noiembrie 13
11:59 2017

Tavanele extensibile reprezinta una dintre cele mai inovatoare solutii in constructii. Realizate dintr-o membrana speciala de PVC, acestea se aplica rapid, nu se crapa, nu pot avea denivelari, sunt disponibile in orice culoare sau imprimeu, ba chiar pot fi montate si demontate in mod repetat fara sa se deterioreze si este un ajutor de nadejde in cazul inundatiilor cauzate de vecinii de deasupra, intalnite la bloc.

Datorita materialului din care sunt realizate, tavanele extensibile ofera, totodata, o multime de posibilitati de iluminare. Vorbim despre tavane luminoase extensibile in cadrul carora poate fi aplicata o lumina difuza si proiectii de lumina din spatele tavanului sau de la suprafata lui.

Vorbim despre un material cu o grosime foarte mica si foarte usor care ofera o transmisie a luminii de aproximativ 75%. Orice tip de dispozitive de prindere pot fi plasate in interiorul materialului si, pentru ca in cazul tavanelor extensibile luminoase se foloseste un material translucid, poate fi folosit orice dispozitiv de iluminare in spatele tavanului, incluzand lumina fluorescenta, rece, LED-uri, fibra optica, tuburi de lumini, spoturi etc.

Tavanul nu poate fi afectat de caldura emanata de bec indiferent de locul in care au fost amplasate corpurile de iluminat, daca acestea au fost montate corect si au fost respectate normele tehnice. In plus, datorita modului de instalare a tavanelor extensibile (se intind pe cadre perimetrale), acestea se pot demonta foarte usor, fara a se strica, daca trebuie sa intervii la instalatia de lumina.

Un alt avantaj este acela ca sunt disponibile intr-o gama variata de culori si imprimeuri. Paleta disponibila de culori pentru tavanele extensibile este foarte variata, dar, daca doriti sa optati pentru un tavan personalizat, puteti imprima pe suprafata materialului orice imagine. Comanda se face la firmele specializate, cum sunt tavanele marca ApollonDesign, iar perioada de asteptare este de maximum trei zile dupa efectuarea masuratorilor. In tot acest timp nu va fi necesar sa goliti incaperea sau sa efectuati lucrari de pregatire a tavanului. Folia poate fi aplicata indiferent ca tavanul a fost sau nu finisat.  In plus, tavanul extensibil poate fi montat si demontat de mai multe ori fara sa se deterioreze, facand astfel fata cu brio unei posibile inundatii provenite de la vecinii de la etajul superior.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu