Criteriul National

Tavanele extensibile luminoase, o adevarata provocare in designul de interior

Tavanele extensibile luminoase, o adevarata provocare in designul de interior
noiembrie 13
11:59 2017

Tavanele extensibile reprezinta una dintre cele mai inovatoare solutii in constructii. Realizate dintr-o membrana speciala de PVC, acestea se aplica rapid, nu se crapa, nu pot avea denivelari, sunt disponibile in orice culoare sau imprimeu, ba chiar pot fi montate si demontate in mod repetat fara sa se deterioreze si este un ajutor de nadejde in cazul inundatiilor cauzate de vecinii de deasupra, intalnite la bloc.

Datorita materialului din care sunt realizate, tavanele extensibile ofera, totodata, o multime de posibilitati de iluminare. Vorbim despre tavane luminoase extensibile in cadrul carora poate fi aplicata o lumina difuza si proiectii de lumina din spatele tavanului sau de la suprafata lui.

Vorbim despre un material cu o grosime foarte mica si foarte usor care ofera o transmisie a luminii de aproximativ 75%. Orice tip de dispozitive de prindere pot fi plasate in interiorul materialului si, pentru ca in cazul tavanelor extensibile luminoase se foloseste un material translucid, poate fi folosit orice dispozitiv de iluminare in spatele tavanului, incluzand lumina fluorescenta, rece, LED-uri, fibra optica, tuburi de lumini, spoturi etc.

Tavanul nu poate fi afectat de caldura emanata de bec indiferent de locul in care au fost amplasate corpurile de iluminat, daca acestea au fost montate corect si au fost respectate normele tehnice. In plus, datorita modului de instalare a tavanelor extensibile (se intind pe cadre perimetrale), acestea se pot demonta foarte usor, fara a se strica, daca trebuie sa intervii la instalatia de lumina.

Un alt avantaj este acela ca sunt disponibile intr-o gama variata de culori si imprimeuri. Paleta disponibila de culori pentru tavanele extensibile este foarte variata, dar, daca doriti sa optati pentru un tavan personalizat, puteti imprima pe suprafata materialului orice imagine. Comanda se face la firmele specializate, cum sunt tavanele marca ApollonDesign, iar perioada de asteptare este de maximum trei zile dupa efectuarea masuratorilor. In tot acest timp nu va fi necesar sa goliti incaperea sau sa efectuati lucrari de pregatire a tavanului. Folia poate fi aplicata indiferent ca tavanul a fost sau nu finisat.  In plus, tavanul extensibil poate fi montat si demontat de mai multe ori fara sa se deterioreze, facand astfel fata cu brio unei posibile inundatii provenite de la vecinii de la etajul superior.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro