Criteriul National

TCL prezintă la CES cel mai subțire televizor Mini LED TV 8K de 85 inch

TCL prezintă la CES cel mai subțire televizor Mini LED TV 8K de 85 inch
ianuarie 06
13:29 2022

TCL expune la CES prototipul celui mai subțire televizor Mini LED, cel mai performant monitor Mini LED e-sport, cele mai noi dispozitive purtabile și portabile

București, 6 ianuarie 2022 – TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, a revenit pe scena CES. În cadrul evenimentului cu prezență fizică de la Las Vegas, TCL expune prototipul celui mai subțire televizor Mini LED 8K, monitorul Mini LED WQHD 165Hz R1500, TCL LEINIAO AR, precum și ochelarii TCL NXTWEAR AIR. Mai mult decât atât, TCL prezintă ultimele tehnologii de display TV – Mini LED și QLED, cele mai performante monitoare și cele mai noi dispozitive mobile, ochelarii cu realitate augmentată și o gamă largă de dispozitive smart home.

Puteți vedea și experimenta toate aceste produse uimitoare, dar și multe alte dispozitive care vin ca dovadă a eforturilor de inovare și îmbunătățire constantă a companiei la standul TCL de la Centrul de Convenții din Las Vegas, booth #17017, în perioada 5-7 ianuarie 2022.

„Suntem încântați să fim iarăși fizic la CES 2022. Avem un stand interactiv, impresionant, și suntem mândri să facem parte din aceasă industrie foarte dinamică. În acest an, am lansat tema #TCLInspireGreatness și ne propunem ca, prin intermediul produselor și serviciilor noastre, să continăm să îmbunătățim stilul de viață al oamenilor, să îi ajutăm să trăiască, să muncească sau să se bucure de timpul liber într-o manieră mai confortabilă, fără grijile zilnice”, a spus Juan Du, Chairperson TCL Electronics.

De-a lungul timpului, TCL s-a concentrat asupra dezvoltării tehnologiei Mini LED și a devenit, într-un timp foarte scurt, un adevărat lider în industria Mini LED. La CES 2022, TCL prezintă în premieră prototipul televizorului 8k Mini LED cu o diagonală de 85 inch. Acest model este cel mai subțire televizor Mini LED, cu o grosime de doar 3.9 mm, dar cu o calitate a imaginii de neegalat, cu un contrast remarcabil oferit de peste cele 2000 de zone de contrast și o paletă foarte largă de culori și nuanțe redate perfect.

De asemenea, la stadul TCL de la CES 2022 interacționați și explorați tehnologia din spatele inovațiilor TCL, inclusiv cel mai performant monitor Mini LED e-sport și  cele mai noi dispozitive purtabile și portabile, printre care se numără:

TCL LEINIAO AR – primul binoclu de pe piață cu un display full-color Micro-LED, care are în spate o tehnologie revoluționară bazată pe undă optică holografică. De asemenea, este primul dispozitiv full-color care vine însoțit de o pereche de ochelari smart, subțiri și ușori.

TCL NXTWEAR AIR – o experiență cinematografică portabilă, care oferă aceeași calitate din punct de vedere vizual ca un ecran de 140 inch, de la o distanță de 4 metri. Dispozitivul ridică standardele de calitate în ceea ce privește vizionarea filmelor, jocurile video pe mobil sau chiar munca de birou pentru cei care lucrează la distanță. Cu o greutate de doar 75 g, cu lentile standard, ochelarii NXTWEAR AIR vin cu două lentile care pot fi schimbate, făcând astfel posibilă împletirea armonioasă între confort și stil.

Monitorul Mini-LED TCL CSOT’s 34-inch WQHD 165Hz R1500 – un monitor creat special pentru jucătorii e-sports. Cu cele 1152 de zone locale de luminozitate, monitorul este singurul de pe piață cu o astfel de capacitate, fiind capabil să redea chiar și cele mai mici detalii și un contrast impecabil, totul creând o imagine clară, complexă, de cea mai înaltă calitate. Monitorul are o diagonală de 34 inch și o rată de reîmprospătare de 165Hz, ceea ce oferă jucătorilor o viteză de redare mult mai rapidă și o imagine perfectă, contribuind astfel la obținerea unui mod de joc fluid, fără întreruperi.

De asemenea, la standul său de la CES 2022, TCL a organizat demonstrații ale ecosistemului Matter. Matter reprezintă un standard de calitate al întregii industrii, o garanție de performanță a dispozitivelor smart și a modului perfect de funcționare a acestora.

Ne puteți urmări pe canalele de social media, utilizând hashtagurile dedicate, #TCLInspireGreatness #TCL_MiniLED #CES2022, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din cadrul CES 2022.

Twitter: @TCL_TV_Global & @TCL_USA

Facebook: @TCLElectronicsGlobal & @TCLUSA

Instagram: @tclelectronics & @TCL_USA

YouTube: @TCL Electronics & @TCL USA

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul