Criteriul National

Te-ai intors din vacanta si ai caroseria deteriorata? Piesele pentru caroserie noi din online iti stau la dispozitie pentru inlocuirea celor vechi

Te-ai intors din vacanta si ai caroseria deteriorata? Piesele pentru caroserie noi din online iti stau la dispozitie pentru inlocuirea celor vechi
ianuarie 11
10:07 2020

Intoarcerea din vacante este intotdeauna dificila. Ai foarte multe lucruri de rezolvat, esti obosit si depinzi iarasi de masina personala. Vacanta nu a insemnat doar distractie si plimbari, a insemnat si posibile accidente, masina a avut de suferit mai ales daca nu ai mers cu ea imediat la reparat. Cu cat asteptam mai mult sa ajungem in service, cu atat riscurile ca deteriorarile caroseriei, de exemplu, sa se agraveze sunt mai mari.

Caroseria deteriorata se poate repara usor daca ai piesele potrivite. Indiferent de modelul masinii e destul de greu sa gasesti piesele potrivite rapid si la preturi bune, piese care sa nu provina din dezmembrari. Totusi alternative sunt chiar si atunci cand ai nevoie de piese caroserie VW Golf. E suficient sa cauti pe Internet si vei gasi cu siguranta un magazin online cu piesele dorite. La Secco Center, de pilda, ai toate piesele potrivite pentru VW Golf, preturile sunt excelente, iar serviciile oferite sunt unele premium.

Cu experienta de peste opt ani in domeniu, firma are mereu pe stoc elemente de caroserie originale si aftermarket, orice piese caroserie VW Golf comanzi de la Secco Center primesti garantie, factura, stii ca piesele sunt noi si de calitate superioara, se potrivesc perfect pe masina ta. Imediat dupa confirmarea comenzilor primesti produsele acasa prin curier, oriunde in tara, in Bucuresti si Ilfov in aceeasi zi pentru doar 25 de lei. Secco Center are si doua puncte pentru ridicare personala in situatia in care nu vrem sa asteptam curierul acasa.

Ce putem comanda de la firma cu piese pentru caroserie de cea mai buna calitate? Bare, bandouri, grile, accesorii diverse, spoilere, fete complete, aripi, armaturi bare, capote, usi, panouri, praguri, faruri, stopuri, lumini. Gasim de asemenea scuturi si aparatori noroi la preturi excelente.

Daca nu stii ce piese sa comanzi ai asistenta tehnica de specialitate, consultanti cu experienta care iti pot face cele mai bune recomandari. Gasirea pieselor pentru caroserie pe site e simpla, selectam marca, modelul, anul de fabricatie si la un click distanta avem toate piesele pentru modelul de masina detinut. Din cateva click-uri am plasat si comanda si avem toate piesele pentru refacerea caroseriei deteriorate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul