Criteriul National

Teapa de la Crama Basilescu. Sortimentul Eclipse Busuioaca Dry a ajuns un vin de calitate joasa la acelasi pret

Teapa de la Crama Basilescu. Sortimentul Eclipse Busuioaca Dry a ajuns un vin de calitate joasa la acelasi pret
octombrie 29
23:01 2020

Teapa de la Crama Basilescu

Producatorul de vinuri Crama Basilescu din localitatea Urlati, judetul Prahova care se pare ca incearca sa insele consumatorii aruncand pe piata un lot de vinuri de calitate foarte proasta la pret de vin superior. Este vorba de sortimentul Eclipse Rose Busuioaca Dry, un vin care pana acum a fost apreciat de consumatorii din Romania ca un vin foarte bun, de calitate, si care de curand a revenit pe piata cu un gust si o calitate foarte proasta.

Practic, sub aceiasi eticheta si in acelasi ambalaj, producatorul de vinuri din Prahova incearca sa insele consumatorii cu un un vin de masa foarte prost, dar pentru care astia vor platii acelasi pret  ca pentru vin considerat pana acum un vin superior, de calitate.

Aveti mai jos marturia unui consumator, nemultumit de acest vin:

????Teapa de la Crama Basilescu!
Eram pana astazi incantat de acest vin de la Crama Basilescu: Eclipse Rose Busuioaca Dry care era un vin de calitate cu gust fin.
Un vin de calitate… pana astazi, cand am cumparat acest sortiment si am dat de un vin EXECRABIL, cu gust acru si miros de doaga, un vin de masa de cea mai joasa calitate.
Bineinteles, pretul a ramas la fel, doar calitatea a scazut pana la cel mai de jos nivel.

S-a intamplat asta cu multi producatori din Romania, care la inceput au lansat pe piata vinuri de calitate superioara, pentru ca la loturile urmatoare sa scada considerabil calitatea, pretul ramanand la fel…..????????

⚠️De evitat acest producator pe viitor!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul