Criteriul National

Telefoanele Xiaomi tot mai cautate in Romania

Telefoanele Xiaomi tot mai cautate in Romania
februarie 24
14:33 2022

Vrei să te răsfeți cu un telefon Xiaomi? Descoperă ghidul nostru pentru a cumpăra cele mai bune smartphone-uri ale mărcii chinezești.

Supranumit „Mărul chinezesc”, Xiaomi și-a propus cu succes să cucerească Europa. Brandul, creat în 2010, este cunoscut pentru că oferă produse cu un raport calitate-preț foarte bun. Prin urmare, ar trebui să atragă consumatorii care caută oferte bune.

Acum iată cele mai bune telefoane Xiaomi, le gasiti si pe Emag.ro

1. Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 are un display AMOLED de 6,81 inchi și este primul smartphone al mărcii care are o rezoluție 2K (3200×1440). Susținut de o rată de reîmprospătare de 120 Hz și de tehnologia AdaptiveSync, oferă o experiență plăcută.

Pe spate, te vei bucura de 3 senzori foto, 108 Mp, 13 Mp și 5 Mp. Pentru a-și justifica performanțele bune, acesta încorporează un procesor Snapdragon 888, susținut de o memorie RAM de 8 GB și un ROM de 128 GB sau 256 GB.

2. Xiaomi Poco X3 Pro

poco x3 pro telefoane xiaomi

Xiaomi Poco X3 Pro este un smartphone proiectat pentru gameri Android sau utilizatorii intensivi cu bani puțini.

Este greu să găsești un telefon care să poată concura cu X3 Pro în acest moment. Acesta are o putere de procesare apropiată de cea a unui flagship într-unul dintre cele mai ieftine dispozitive de pe piață.

Dacă performanța pură nu este prioritatea ta, știi că există o mulțime de telefoane mai subțiri, mai ușoare, cu performanțe fotografice mai bune, la aproximativ același preț.

3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi Redmi Note 10 Pro dispune de un ecran cu tehnologie AMOLED și o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

În spate, are senzori foto excelenți, inclusiv un 108 Mp cu unghi ultra larg și un macro tele foarte satisfăcător.

Vei aprecia mufa pentru căști, cititorul de amprente Arc sau difuzoarele stereo.

În ceea ce privește puterea sa, aceasta se datorează includerii procesorului Snapdragon 732G.

4. Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra este echipat cu unele dintre cele mai bune hardware de pe piață, dar și o cameră puternică, un ecran frumos și încărcare rapidă, atât cu fir, cât și fără fir.

Există însă dezavantaje. Prețul face parte din el, la fel ca și faptul că nu există nicio promisiune de actualizări de software, dar sincer, designul este cel mai mare defect al său. Mi 11 Ultra nu este doar mare, dar, datorită modulului său inestetic al camerei, este și pur și simplu lipicioasă.

5. Xiaomi Mi 11 Lite 5G

xiaomi mi 11 5g

În timp ce standardul Mi 11 Lite 4G este deja impresionant, datorită aspectului său subțire, echivalentul său 5G este mai gros și mai greu, în ciuda faptului că sursa de alimentare este la fel de remarcabilă. El încorporează, printre altele, un procesor de calibru mai bun.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G oferă o experiență plăcută și completă. Pe această piață aglomerată din gama medie, dimensiunea subțire a lui Lite este cea care îl deosebește.

6. Xiaomi Mi 11 Lite

Prima impresie pe care o avem despre Mi 11 Lite , deși este cel mai mic membru al familiei Mi 11, este superba sa finețe. Săpând puțin mai adânc, vedem că are și un ecran grozav, elemente interne puternice și că oferă o experiență utilizator bogată în funcții. Un echilibru frumos la un preț destul de accesibil.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul