Criteriul National

Televizoare la preturi atractive prin programul Genius

Televizoare la preturi atractive prin programul Genius
iulie 28
17:35 2020

Televizoarele QLED ofera in acest moment,  cea mai variata paleta de culori, cu miliarde de nuante, in comparatie cu cateva milioane cate se regasesc intr-un televizor LED standard.


 

Pentru o experienta de neegalat, achizitionati cu incredere un televizor QLED de pe eMAG, acum si prin programul premium eMAG GENIUS. Momentan, cel mai ieftin tv Samsung cu tehnologie qled este modelul: https://www.emag.ro/televizor-samsung-43q60ta-108-cm-smart-4k-ultra-hd-qled-qe43q60tauxxh/pd/D4PQFBMBM/


 


Ce sunt punctele cuantice?

tv qled puncte cuantice

In limbaj comun, punctele cuantice emit o culoare vie si precisa cand lumina le atinge, ceea ce rafineaza culorile la temperatura ideala si sporeste luminozitatea instantaneu.

Aceasta inseamna ca te vei bucura de culori incredibil de precise si experienta de vizionare este exact asa cum si-a propus regizorul. Bucura-te de o vizionare perfecta a imaginii din confortul propriei case, la cel mai mare televizor posibil pe care il poti pune in sufragerie sau in dormitor!

tv lg thinq ai

Daca veti achizitiona un tv QLED, fiti siguri ca ati facut cea mai buna alegere – astfel puteti vizona toate filmele in format Blu Ray pe un ecran cu adevarat exceptional.


 Culoare


Bucură-te de culoare nelimitată. Nopțile de film devin spectaculoase, iar sportul îl vei experimenta ca și cum ai fi pe stadion.
Peste un miliard de culori și nuanțe sunt aduse la viață. Televizoarele care au tehnologie speciala gen Samsung QLED sunt capabile să transforme lumina în culori spectaculoase, fără să se degradeze în timp!

Strălucire


Datorită acestor puncte cuantice, un TV QLED poate mări cu adevărat luminozitatea. Tehnologia QLED oferă cele mai ridicate niveluri de luminozitate față de orice televizor din prezent.
Alegeti asadar cele mai spectaculoase televizoare acum si online!


Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul