Criteriul National

Teme perfecte pentru aniversări

Teme perfecte pentru aniversări
mai 31
14:23 2022

Prințesele sau camioanele sunt întotdeauna teme distractive pentru primele zile de naștere, dar dacă cauți ceva puțin în afara cutiei, există, de asemenea, o mulțime de moduri de a da naștere unor teme puțin mai creative.

Lumea dinozaurilor

Copilul tău este mic pentru a pronunța unele cuvinte, dar destul de curând va putea pronunța Triceratops și Velociraptor. Organizează-ți micuțului ,,dinozaur” o petrecere completă cu invitații pe care scriu „Roar!” și o prăjitură în formă de dinozaur. (Cel mai simplu: faceți cupcakes sau o prăjitură clasică și acoperiți-le cu decupaje de hârtie în formă de diferite specii de dinozauri.) Puteți merge pe un decor cu dinozauri de plastic de toate dimensiunile, pe care să îi folosiți ca decorațiuni în timpul petrecerii și pe care îi puteți trimite acasă împreună cu invitații ca un mic cadou din partea celui sărbătorit.

Pentru prima dată în Spațiu

Organizați o petrecere în afara acestei lumi pentru copilul dumneavoastră. Utilizați baloane sau bile de polistiren pentru a crea un sistem solar DIY – acesta poate fi și un fundal memorabil pentru fotografii. Serviți fursecuri în formă de stele, soare și de semilună. De asemenea, puteți folosi aceleași forme de prăjituri pentru a face sandvișuri în forme de planete. Puneți sărbătoritul și pe invitații săi să-și creeze propriile sisteme solare folosind creioane și hârtie, totul însoțit de un playlist cu tematică spațială pe care oaspeții adulți îl vor aprecia (veți dori să includeți cântece precum „Rocket Man” a lui Elton John și „Space” de David Bowie).

Winnie the Pooh este invitat la petrecere

Conectează-te la una dintre cele mai îndrăgite povești din toate timpurile – Winnie the Pooh. Există ceva atât de adorabil și de sincer la personaje, iar o paletă de culori moale galbenă și albastră se împerechează perfect. De asemenea, drăguț: Povestea are atât de multe citate dulci care pot inspira fundalul mesei tale de bufet sau chiar un moment special de cabină foto. Dacă sunteți în căutarea unei activități, puteți chiar să vă așezați pe toți cei mici la ora poveștii.

Am găsit capătul curcubeului

O petrecere ,,curcubeu” nu ar putea fi mai simplă când vine vorba de mâncare și decorațiuni – iar din punct de vedere vizual, această temă are un impact real. Utilizați baloane, afișe sau coli mari de hârtie colorată pentru a crea un fundal în nuanțe de curcubeu (perfect pentru fotografii care vă vor ajuta să vă amintiți de această ocazie în anii următori!). Alegeți farfuriile, ustensilele și ceștile în trei sau patru culori primare. Optați pentru o prăjitură cu glazură în culorile curcubeului. Pentru un joc ușor, ajută-i pe sărbătorit și pe oaspeții săi să găsească în casă articole roșii, portocalii, galbene, verzi și așa mai departe.

Petreceri pentru copii in Bucuresti Ilfov

Ai ales tematica petrecerii copilului tău? Dacă răspunsul este afirmativ mai ai un singur lucru de făcut. Intră pe www.yuhuhuland.ro, unde vei descoperii o mulțime de pachete perfecte pentru aniversarea celui mic.

În acest loc cel drag ție poate să fie pentru prima dată pictat pe față, se poate juca cu personajele din desenele animate Disney, poate avea chiar o pinata plină cu dulciuri delicioase și multe altele care îl vor face pe el, cât și pe invitații săi să se simtă bine.

Nu mai sta pe gânduri când vine vorba de fericirea prichindelului tău, și alege încă de la început echipa care îi poate face ziua de naștere celui mic, cea mai frumoasă zi din copilăria sa!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul