Criteriul National

TENDENŢIOS! Un înalt demnitar al Consiliului Europei şochează cu declaraţii în mod voit!

noiembrie 16
23:46 2015

 

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjoern Jagland a lansat un apel pentru a respinge amalgamul între migranți și teroriști și a atras atenția că „nu trebuie acuzați de terorism cei care fug de el”, potrivit unui interviu acordat AFP.

Jagland

„Nu trebuie să amestecăm criza migranților cu amenințarea teroristă. Terorismul era aici cu mult înainte. Nu trebuie să îi acuzăm de terorism pe cei care fug de el”, a subliniat Thorbjoern Jagland.

„Teroriștii nu au nevoie de refugiați pentru a comite crimele lor. Cei care cred asta au cedat propagandei lor”, a adăugat omul politic norvegian.

La o zi după atentatele de la Paris, președinta formațiunii politice franceze de extremă dreapta Frontul Național, Marine Le Pen, a cerut „încetarea imediată a primirii de migranți”, în timp ce noul guvern conservator și eurosceptic polonez și-a înăsprit poziția în privința migranților.

În Ungaria, guvernul conservator condus de Viktor Orban intenționează să acționeze în justiție cotele decise de Uniunea Europeană pentru repartizarea refugiaților între statele membre.

Thorbjoern Jagland și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea provocată de faptul că mișcări anti-islam cum este PEGIDA în Germania câștigă influență în urma atentatelor.

Sursa foto www.coe.int

r

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo