Criteriul National

TEORIA PROPAGĂRII ȘI ÎNTREȚINERII RĂZBOIULUI MOCNIT (Partea a III-a) CONTRA-EDITORIAL

septembrie 27
09:14 2015

ATENŢIE!!!

ACEST DOCUMENT SE ADRESEAZĂ EXCLUSIV TUTUROR CELOR CE POT GÂNDI RAȚIONAL ȘI POT FACE CONEXIUNI! TONUL ACESTUI DOCUMENT SE DOREŞTE A FI UNUL DIRECT, DESCHIS DAR ȘI MILITANT!

Europa asaltată, încotro se va îndrepta ?

Europa

Europa a devenit asemeni unui laborator în care anumiţi experimentatori îşi etalează toată cunoaşterea malefică. Comandaţi de anumite cercuri restrînse dar deosebit de influente, anumite populaţii trebuiesc să fie acceptate de către toate naţiunile acestui continent. Pribegia lor seamănă discordie pretutindeni.

Ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu au luat cu asalt în căutarea unui nou cămin, a unui nou început şi a unei stabilităţi.

Ca şi creştin, acceptarea oricăror semeni este o condiţie în a declara că l iubeşti, că l ajuţi, că ţi pasă.Totuşi, migraţia în formă continuată nu este rodul unei întâmplări…

Pretutindeni, dacă am citi istoria migraţiile ajung motiv de gâlceavă, de a  destabiliza precarul echilibru existent. Formatul unora este bine cadrat, în sensul că se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene ca să nu se spună că nu ar exista acea doză de umanitate…

refugiati

Iar pretextele sunt invariabile aceleaşi. Războiul este unul ce schimbă destine şi condamnă seminţiile actuale la extincţie.

Iar în a afla ce anume sau cine anume comandă aceste nenorociri fără precedent mi se pare o temă de actualitate ce mă pasionează deoarece există forţele acelea grupate în frăţii, în loji secrete ce practic sunt conduse de acel duşman al Omenirii ce, din păcate îi va tîrî pe toţi aceşti urmaşi ai lui Cain şi Lucifer…invariabil în Iad!

Revenind la aceste cîteva idei şi teorii destul de bine ştiute şi de către dumenavoastră mi se pare că am intrat într o fază din care practic suntem antrenaţi să nu mai avem speranţă, să suportăm din ce în ce mai greu ca, mai devreme sau mai târziu ceva sau cineva să răbufnească…

Iar, în a observa cum anume politica externă americană din vremea „primăverii arabe”, care a înarmat gherilele islamiste pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici a pregătit acest moment nu mai constituie un secret.

Bineînţeles că mulţi mă vor blama, însă tot acest val de imigranţi care asaltează Europa este rodul politicii externe ale SUA, care a destabilizat Africa de Nord şi Orientul Mijlociu cu „primăvara arabă” şi au adus indirect la putere Statul Islamic şi gherilele islamiste. Toate aceste acţiuni americane au ca scop slăbirea puterii şi unităţii Uniunii Europene, aşa cum a fost afacerea Euromaidan din Ucraina, care a aruncat ţara în război, sărăcie şi subdezvoltare. Deja serviciile secrete europene nu mai pot să tacă şi să ţină ascunsă cauza acestui val de refugiaţi musulmani care vor schimba structura etnică şi religioasă a Uniunii Europene, accelerând procesul de islamizare forţată a Europei.

islamizare

Iar , şi aici se impun nişte precizări. Mai mult de jumătate dintre cei ce pleacă forţat sau neforţat din lumea musulmană  nu sunt chiar aşa săraci precum par. Unii dintre ei au zeci de mii de dolari la ei să plătească călăuzele. Românii nu pot trece în Schengen, deşi sunt cetăţeni europeni, dar islamiştii au culoar liber peste frontiere.

 

Încă nu posed capacitatea de a accepta şi de a înţelege oare de ce aceşti refugiaţi musulmani nu emigrează în ţări arabe bogate ca Arabia Saudită, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite în care se pot integra mult mai uşor şi au aceeaşi religie. Nu! Ei doresc doar în Europa ca să le plătească statul ajutoare sociale că stau acasă să facă mulţi copii? E aici şi o supapă etnico-religioasă la criza seculară din Orientul Mijlociu şi deturnarea atenţiei spre Europa.

Programarea  va duce la schimbarea structurii entice, religioase şi politice a bătrânului continent, chiar mai înainte de anul 2050, când a profeţit transformarea în aşa zisul Califat Islamic…

Lucrurile sunt amestecate,date peste cap,întoarse pe toate părţile deoarece azi este război,mâine se poate isca în altă parte a globului un alt conflict etc.

Iar toată această propagandă impusă cu forţa este rodul unor minţi bolnave ce controlează pe fiecare dintre păpuşarii, dintre conducătorii ştiuţi ai fiecărui stat. Toţi, în proporţie de 70 % se dau a fi mari luptători, dar în profunzimea sufletească ei sunt doar flămânzi şi însetaţi dupa faima,bani, şi putere…

vitalie-ciugureanu-prostii-care-conduc

Fiecare super putere îşi face simţită prezenţa în orice loc al lumii şi investesc sume uriaşe pentru a se înarma. De exemplu, conform datelor oficiale ,Rusia are aproximativ 900000 de soldati,China,1,7 milioane şi aşa mai departe.

Trebuie să ne reamintim ca Rusia a investit 650 miliarde de dolari în armată,la Vatican,scandalurile legate de coruţie,masonseie,violuri,ritualuri satanice,sunt ascunse de presă,Orientul mijlociu este pe cale să explodeze,datorită Iranului…

Aduceţi vă aminte cum tot acest stat a fost obligat sa reducă programul nuclear de către SUA, marele garant al aşa zisei democraţii şi stabilităţi globale… 

Iar în tot acest tablou dezolant, migraţia a devenit sau va deveni un fapt ce nu ne va supăra…Până când oare? Nu cumva ne vor aştepta nişte vitoare conflicte de pe acum programate?

Surse foto :semneletimpului.roromaniafarajustitie.wordpress.com

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

  1. Daniel Hintergraber
    Daniel Hintergraber octombrie 06, 07:47

    Mai omule!… Tu pe ce lume traiesti?…De cand esti specialist pe politica externa? Chiar nu te inteleg!..Vorbesc serios… SUA este un aliat al U.E, chiar un garant de securitate impotriva tutror agresiunilor de orice fel!…Ucraina a fost invadata de catre omuletii verzi, iar acum vecinii nostrii au pierdut teritoriu, de marimea ceva maimare a Dobrogei. Modul in care pui problema seamana mult cu punctul de vedere al ziaristilor care sustin separatisti din estul Ucrainei. Eu cred ca te documentezi din surse antieuropene si anti NATO. Romania face parte din NATO si UE. Ca din ceea ce scrii inteleg din nou ca nu ai capacitatea de a discerne partile conflictuale….sau poate ca ma insel inprivinta ta, iar ceea ce scrii reprezinta punctul tau real de vedere si ca nu esti deloc pe dinafara subiectului. Tu de partea cui esti? Sa stiu si eu, ca nu vreau sa fiu asemuit cu personaje reactionare si antioccidentale.

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo