Criteriul National

Teroarea terorii scoasă la tabla de șah

Teroarea terorii scoasă la tabla de șah
mai 31
13:07 2016

 

HRISTOS A ÎNVIAT!

tabla-de-sah

Dragii mei cititori, acum după ce v-ați revenit puțin din alergarea după un autograf al primei MAIMUȚE am să vă povestesc cum e cu TEROAREA într-un STAT ADORMIT. Unde VRĂJITORUL DIN OZ pardon doctorul OZ ține o conferință după ce un MICKEY MOUSE a fost operat la o clinică PRIETENĂ din Turcia.

Să știți că lipsa mea din ultima perioadă nu se datorează acestei conferințe unde a fost analizată schimonoselile lui FLORIAN  ci doar semnele de pe figura lui.

Pentru că subalternii nu ne-au permis o consultare amănunțită fără acordul lui HANS (ambasadorul) ar cam fi cazul de a lectura cu atenţie părerea specialiştilor!

Ce este teroarea?

Groază, spaimă, frică provocată intenționat prin amenințări sau prin alte mijloace de intimidare sau de timorare. Poate fi de asemenea asuprirea bazată pe intimidare, timorare, amenințare.

sah-desen

E uite că, deja ne aflăm cu tabla de ȘAH în față și habar nu avem de ce mai toate PREȘURILE (alese cu majoritate de VOTURI EXPRIMATE) au fost operate la clinici din afara țării. Deci, vă rog să  REȚINEȚI ! Toți citeau notele informative ale SRI-ului precum că “în spitale se folosesc dezinfectanți diluați de HEXIPHARMA”. Coincidență stranie?  Categoric…Nu!

Dar să revenim la eroii noștri mutați prin VRĂJI prin copac la MOGOȘOAIA. Eu sincer analizând ultima peliculă (de pe camerele de filmat) am ajuns la concluzia că s-au folosit de eroi și personaje din filmele pentru CREDULI. Cum ar fi și acesta pentru propagandă pe faţă, fără ruşine nu-i aşa? “Copiii nici nu știți ce vă așteaptă în NOUL AN ȘCOLAR. Ce manuale noi veți primi. PUNCT ȘI DE LA CAPĂT.”

Și asta se întâmplă chiar acum în București în preajma zilei COPIILOR triști din ROMÂNIA că nu mai pot juca TEATRU la SIBIU. aCA DE EXEMPLU, piesa „Faust” în regia lui Silviu Purcărete ce a ajuns în mijlocul unui scandal. Dacă până şi un psiholog sibian care a asistat la spectacol atrage atenţia că din distribuţie fac parte mai multe fetiţe minore susţinând că minorele sunt supuse unui abuz emoţional şi sexual în timpul piesei, prin scenele prea dure pentru vârsta lor, atunci teroarea se amplifică exponenţial! Ah, să nu uit cum mint reprezentanţii teatrului „Radu Stanca” din Sibiu ce mint şi neagă vehement acuzaţiile admiţând că fetiţele sunt protejate pe tot parcursul piesei.

Şi dacă tot v-am oferit asemenea mostre de „acte culturale”, pline de înţelesuri şi mustiund a…”moralitate”, ar trebui se declarăm fericiţi că pe aceste meleaguri asemenea grozăvii nu sunt introduse cu titlu obligatoriu în programa şcolară…Subliniez acest fapt deoarece, viitorul generaţiilor depinde exclusiv de direcţia şi maniera ce se vor impune! Deci, mare atenţie la vârf…Pericolul destrăbălării şi virusării tinerei generaţii este unul iminent!

Eh, şi dacă tot veni vorba a venit timpul să vă spun sincer că după cum am văzut cum evoluează LUCRURILE BINE FĂCUTE în țara noastră m-am gândit că ar fi bine să iau niște lecții TERO ȘI ANTI TERO de la VLAD. Dar poate vă întrebaţi cine este Vlad? Poate c[ a’i auzit (sau nu), dar acest ilustru personaj este și el la rândul său un băiet care a stat cu ochii bulbucați pe monitoare (ca procurorii noștri) ani în șir NOAPTE DE NOAPTE ,pierzând puţin  câte puţin, una după alta din tinerețea sa ca să deslușească VRĂJILE TERORISTILOR KAMIKAZE de prin BAHREIN.

Eu unul care am PRIMA lecție învățată pe de rost în armată, când încă apăram valorile socialiste și cuceririle sale la ultimul congres pcr, am avut ce îndura…

Mai mult decât atât,am notat deja primele întrebări fără răspuns.(O parte din noi sunt familiarizați cu statisticile de la BUCUREȘTI și BRUXELES nu-i așa?) Și am să vă enumăr câteva. De exemplu dacă teroarea este specificată în BIBLIE, dacă are o practică SIMBOLISTICĂ în MASONERIE …  ș.a.m.d. am încheiat rafala de întrebări.

La care VLAD foarte scurt și la obiect mi-a răspuns de fiecare dată că NU CUNOSC. Păi, bre matale ca un foarte bun specialist și pedagog nu cunoști VRĂJILE LOR? Nu îți e rușine să ai un elev mai bun decât profesorul de ȘAH ? Când el PROFESORUL se apuca de meserie eu eram sătul de montat SISTEME DE SECURITATE la toți ADORMIȚII din țărișoara asta. Și țineți minte că încă de pe vremea lui BUSH se declanșase prăBUȘIrea turnurilor gemene. Păi unde ești tu VLADE? În partid. Numai BOIERII AU PARTIDE și un PREȘ unde să joace ȘAH din când în când.

Nu merg mai departe că deja m-am înfuriat (ca în sigla lor), ci încerc să vă calmez pe voi DRAGII MOȘULUI care nu știți cum e cu FLACĂRA VIOLET, cum se sinucid TINU, ANGHELESCU, BOIERICĂ, IORDACHE(de la noi din oraș) sau FRONESCU FRONESCU ,NAGHI  ,pe deasupra și procurorul PANAIT cât și NEfericitul NĂSTASE cel din CORNU, cântăreața aceea de a BĂUT otravă pentru GÎNDACI, o chema parcă MĂDĂLINA… Și lista e deschisă până la încoronarea lui ANTIHRIST.

manipulare2

Voi chiar nu pricepeți ce ne-a zis MÂNTUITORUL în EVANGHELIA DUPĂ IOAN cap.14-27. Așa v-a veni și ANTIHRISTUL spunând invers “TEROAREA mea v-o dau vouă, războiul meu vi-l las vouă, nu precum vă dă lumea vă dau eu(adevărul polarizat în bine). Să nu stea liniștită inima voastră și să se bucure atunci când mă voi arăta.” Precizez faptul că divagaţiile şi răstălmăcirile îmi aparțin.Însă nu forțez pe nimeni să dea MAT celor care încă se mai îmbat cu LICORILE VRĂJITORILOR de altă dată.

Deci până atunci VEGHEAȚI că nu știți de unde apare TERORISTUL pe hatul de tarla sau mă rog plaja ca tot vrem noi să intrăm în CARTEA RECORDURILOR cu RESUSCITAREA CSAT pe stadion sau dansând sirtaki. Eu am citat din planul lor care era deja schițat la primărie de anul trecut când se sărbătorea alipirea DOBROGEI de ROMÂNIA. Nu-i așa că acolo sus ne iubește Cineva?

Conform ultimului single de răsunet. Sus poate fi în creierul munților, poate fi în cer sau poate în deal la MASONERIE (pardon am vrut să spun MITROPOLIE) tot cu M de la MITRĂ. Dar despre MITRĂ vorbim data viitoare până atunci vă delectez aşa „artistic” c-o MANEA

dedicată BĂIEȚILOR RĂI care transportă interlopii cu elicopterul, iar pe răniții de la COLECTIV îi bagă în mormânt după ce-i plimbă prin spitale infecte din țară…

DOMNUL să vă lumineze și o zi mai bună să avem!

 

Sursa foto : fiituinsutimaa.wordpress.com,lilick-auftakt.blogspot.com,iulianceausescu.wordpress.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material care a dorit ca identitatea să-i fie protejată din motive lesne de înţeles!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo