Criteriul National

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie      mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!
iulie 28
11:42 2020

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa purtam masti in public, in aer liber? Poftim!? Bai, bai, STATULE, stai putin, populatia si-a facut treaba! A fost un partener de incredere cu tine, STATULE!! Tu ce-ai facut, STATULE! Ce ai facut? A promis Tataru ca va incepe o testate in masa, pe regiuni de dezvoltare ca sa stim care ne-am infectat, care         ne-am imunizat, care am dezvoltat anticorpi… ne-a amenintat toata luna Mai ca incepe testarea! Suntem aproape in august, NIMIC! Am facut, in ultimele 24 de h, atentie, in plin dezastru, asa cum ni se comunica oficial, 7500 de teste, care nu ajuta doar statistica, ajuta la salvarea de vieti! Suntem nebuni?! Din care, ATENTIE, putin peste 4000 le-ai facut tu, STATULE! Pai, bai , STATULE, de ce testezi atat de putin, bai, STATULE daca e groasa?! N-ai infrastructura? Minti! Ai! Uite, cand faci 20.000 de teste si raportezi, de fapt, fals, privatul, la cerere, face apraope jumate dintre testele pe care tu le raportezi, deci STATULE, per ansamblu ai capacitatea sa testezi, doar ca n-ai un cap sa coordonezi o astfel de actiune! Bai, STATULE! E pandemie, e groasa, suntem pe harta rosie! Uite ce ai de facut, ia tot aparatul bugetar si testeaza-l, baga companiile private in sedinta, pune jumate de bani pe masa si testeaza, ia companiile romanesti si testeaza-le! Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE! Inchide blocuri, cartiere, izoleaza, dar nu inchide tara, bai , STATULE PENTRU CA TU NU VREI SA FACI NIMIC! Si inca ceva, BAI STATULE! Nu-ti mai certa cetatenii, nu-ti mai pune propaganda televizata sa-i anatemizeze pe cei care pleaca la mare, munte sau oriunde pentru ca cetateanul asta, asa cum e el, a inteles ca e groasa si si-a tinut partea lui de promisiune! A stat in casa si te-a ascultat! E timpul sa ti-o tii si tu acum pe a ta! Asa ca STATULE, TESTEAZA, maine chiar va fi prea tarziu!

P.S Si, bai, STATULE, raspunde la telefon! I-ai dat DSP-ului puteri sporite prin lege, da, DSP-ului ala despre care MIN. SANATATII spunea ca e perfect deprofesionalizat, loc pt. sinecuristi si rude de politicieni! DSP CONDUCE Romania in PANDEMIE, Doar ca DSP nu raspunde la telefon, bai, STATULE, precizeaza Ionut Cristache pe pagina sa de socializare. (Cerasela N.).

 

Articolul Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul