Criteriul National

Testează-te singur acasă, ca să afli dacă te-ai infectat cu Sars-Cov-2!

Testează-te singur acasă, ca să afli dacă te-ai infectat cu Sars-Cov-2!
mai 06
11:09 2020

Cu o procedură foarte simplă, pe care o poți urma acasă, vei afla în doar un sfert de oră dacă te-ai infectat sau nu cu periculosul virus.

Oricine își poate comanda un astfel de test serologic rapid pentru coronavirus de la Ok Medical, dacă îndeplinesc două condiții esențiale:

– clienții trebuie să aibă peste 18 ani;

– cei ce comandă testul rapid să se asigure că detaliile furnizate la momentul înregistrării comenzii sunt corecte.

Pentru a comanda un test rapid covid 19, doritorii vor putea acum ca să intre pe site-ul okmedical.ro.

 

OK Medical îți recomandă un test rapid foarte bun în pandemia de coronavirus

Multă lume a vrut în ultimele două luni ca să se testeze, pentru a afla dacă s-a infectat cu noul virus ce a pus pe jar întreaga omenire în ultimele luni.

Iată că acum există această posibilitate și la noi, în România, testele rapide putând fi achiziționate la un preț fără concurență de la Ok Medical, pe bază de comandă online.

Trebuie subliniat însă și faptul că nu se pot procura teste în cantitate mare, în scop de revânzare. Necesarul de asemenea produse comandate este doar pentru utilizare proprie (eventual și pentru testarea altor membri din familie), nu pentru a face speculă, profitând de cererea mare existentă pe piață în acest moment. Iată explicația pentru care, comerciantul poate refuza onorarea unei comenzi dacă apreciază că numărul de bucăți solicitate este exagerat.

Pe site-ul okmedical.ro se mai găsesc și alte produse, fiecare dintre ele având câte o pagină distinctă, cu o descriere foarte detaliată. Acest lucru vine în întâmpinarea nevoii clienților de a lua cunoștință de informațiile esențiale cât mai bine cu putință înainte de a face o comandă de dispozitive medicale.

Prețurile afișate pentru testele rapide de depistare a anticorpilor specifici infecțiilor cu Covid-19 sunt valabile atâta timp cât sunt vizibile pe site și în limita stocului disponibil de produse.

Deoarece multă lume vrea ca să cumpere asemenea teste, simplul fapt de a adăuga online în coș unul sau mai multe produse medicale (în cazul de față, teste rapide) nu înseamnă însă și validarea automată a comenzii respective. Doritorii trebuie să știe că există pe piață o cerere extrem de mare de asemenea dispozitive și se merge pe principiul “Primul venit, primul servit!” Există așadar și o anumită doză de risc în conformitate cu care există și posibilitatea trecerii unui termen mai lung până la confirmarea comenzii (după actualizarea stocului).

Prețul testelor rapide comercializate de OK Medical sunt exprimate în lei și au toate taxele incluse (TVA, taxa de transport). El este unul extrem de accesibil unor segmente largi de clienți, deci chiar merită să fie procurat.

Foarte important de spus și faptul că nu există o valoare minimă a comenzilor, lucru pe care cei ce vor să comande teste pentru Covid-19 îl apreciază deja foarte mult.

Adresa de email este foarte importantă dacă vrei și tu ca să faci o comandă pentru unul sau mai multe teste rapide de depistare a infecției cu Sars-Cov-2, deoarece informațiile legate de procesarea comenzii, dar și de produsele respective, vor fi transmise doar prin poșta electronică.

O comandă este considerată finalizată doar după efectuarea plății și momentul confirmării creditării contului. Trebuie luat în considerare acest termen de așteptare inevitabil, mai ales dacă ai nevoie ca să îți faci testul din variate motive înainte de o anumită dată calendaristică.

Livrarea testelor rapide se face prin curier rapid, în pachet fiind incluse și instrucțiunile de folosință, care trebuie respectate întocmai de către persoana care se testează la domiciliu.

Mai trebuie știut și că nu se poate opta pentru ridicarea produselor comandate direct din depozitul comerciantului, lucru cu atât mai de înțeles în această perioadă în care deplasările trebuie să se facă cu un grad maxim de responsabilitate, pentru a se limita infectările cu noul coronavirus.

Returnarea testelor comandate se poate face în 14 zile, fără nicio explicație suplimentară.

Singura cerință este ca returul să se facă în ambalajul original (care să nu prezinte urme de folosire, lovituri sau zgârieturi).

 

Vrei ceva mai mult decât un test rapid serologic pentru coronavirus?

Pentru aceia care doresc, se poate face la cerere chiar și o prelevare la domiciliu a probei pentru testarea RT-PCR pentru Sars-Cov-2. Avantajul este că nu trebuie să te deplasezi la un spital pentru această procedură. (Oricum, în unitățile medicale de stat nu se fac astfel de teste la cerere în această perioadă!).

Testul se realizează în maxim 24 de ore și spune cu precizie de 99,9% dacă ești pozitiv sau negativ pentru Covid-19.

El se bazează pe studii validate de OMS care afirmă că în prezent este cea mai precisă formă de testare pentru coronavirus.

Un astfel de test costă 390 lei (testul propriu-zis), la care se adaugă și prețul deplasării cu ambulanța specială – 330 lei, zona deservită fiind București și Ilfov, de luni până duminică între 9 și 21. Acest mod complex de testare, în valoare de 720 lei, poate fi achitat doar cu plata online.

Dacă se solicită mai multe teste RT-PCR la aceeași adresă, se percepe o diferență de 405 lei (390 lei testul plus 15 lei) pentru fiecare test suplimentar, recoltarea fiind făcută de personalul care sosește cu aceeași ambulanță la locația indicată. Deci poți să îți testezi chiar și întreaga familie, dacă dorești acest lucru pentru a fi liniștit pe deplin!

Pentru a afla tot ce te interesează despre testările oferite de către OK Medical, intră pe site-ul lor de prezentare. Tot acolo poți comanda și testele pentru Covid-19 care te interesează!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul