Criteriul National

Testerul de instalatii Fluke 1664 FC, disponibil la Ronexprim

Testerul de instalatii Fluke 1664 FC, disponibil la Ronexprim
februarie 20
13:30 2017

tester de instalatii Fluke 1664 FCOricand este nevoie de o testare rapida si precisa, se poate conta pe testerul de instalatii Fluke 1664 FC, cu „Insulation PreTest”, care ofera cele mai bune si rapide rezultate, ce poti fi partajate, direct de pe teren, prin email si wireless, catre echipa de depanare.

Spre deosebire de alte tehnologii de pe piata, testerul de instalatii Fluke 1664 FC este singurul din lume care are functia de „Insulation PreTest”, prin care utilizatorul este avertizat daca exista sau nu potentiale greseli grave si costisitoare la instalatia electrica si nu numai. Astfel, daca testerul detecteaza un dispozitiv conectat la sistemul testat, va intrerupe testarea izolatiei si va afisa o avertizare.

Principalele caracteristici ale testerului de instalatii Fluke 1664 FC:

 • Comenzi usor de utilizat

 • Afisaj mare cu unghi larg de vizualizare

 • Banda captusita pentru agatare de gat

 • Design compact, ergonomic

 • Recuperarea datelor stocate, de oriunde, prin intermediul Fluke Cloud.

In afara de aceste beneficii, testerul de instalatii Fluke 1664 FC are si compatibilitate cu sistemul Fluke Connect, astfel incat se pot trimite rezultatele testelor pe smartphone, pentru colaborarea imediata cu echipa de depanare.

Mai mult, acest model reduce cu pana la 40% timpul necesar de testare fata de modelele Fluke anterioare, functioneaza in conformitate cu reglementarile locale, protejand dispozitivele care ar putea fi conectate accidental la un sistem testat.

Ronexprim, lider in comercializarea de aparate de masura, recomanda testerul de instalatii Fluke 1664 FC pentru:

 • Memoria Z-max pentru testarea buclelor;

 • Efectuarea simultana a doua masuratori si afisajul dublu;

 • Indicatorii de REUSITA/ESEC pentru rezultatele testarilor RCD;

 • Memoria extinsa cu 3 niveluri;

 • Ring testing – selectarea prizelor de intrare necesare cu tastele programabile;

 • Auto-testarea pentru impedanta liniei/buclei, pentru curent de declansare/durata, declansare DDR, teste de izolatie – totul cu o conexiune unica si prin apasarea unui singur buton;

 • Pornirea automata a testelor bucla si DDR;

 • Rezistenta buclelor si a liniilor cu rezolutie in mΩ;

 • Modul curent DDR variabil pentru setari personalizate;

 • Masurarea rapida a tensiunii intre L-N, L-PE si N-PE cu ajutorul cablurilor de retea.

Mai multe informatii despre cum functioneaza testerul de instalatii Fluke 1664 FC si cum acesta poate eficientiza activitatea cotidiana, pe site-ul Ronexprim.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo