Criteriul National

Testerul de instalatii Fluke 1664 FC, disponibil la Ronexprim

Testerul de instalatii Fluke 1664 FC, disponibil la Ronexprim
februarie 20
13:30 2017

tester de instalatii Fluke 1664 FCOricand este nevoie de o testare rapida si precisa, se poate conta pe testerul de instalatii Fluke 1664 FC, cu „Insulation PreTest”, care ofera cele mai bune si rapide rezultate, ce poti fi partajate, direct de pe teren, prin email si wireless, catre echipa de depanare.

Spre deosebire de alte tehnologii de pe piata, testerul de instalatii Fluke 1664 FC este singurul din lume care are functia de „Insulation PreTest”, prin care utilizatorul este avertizat daca exista sau nu potentiale greseli grave si costisitoare la instalatia electrica si nu numai. Astfel, daca testerul detecteaza un dispozitiv conectat la sistemul testat, va intrerupe testarea izolatiei si va afisa o avertizare.

Principalele caracteristici ale testerului de instalatii Fluke 1664 FC:

 • Comenzi usor de utilizat

 • Afisaj mare cu unghi larg de vizualizare

 • Banda captusita pentru agatare de gat

 • Design compact, ergonomic

 • Recuperarea datelor stocate, de oriunde, prin intermediul Fluke Cloud.

In afara de aceste beneficii, testerul de instalatii Fluke 1664 FC are si compatibilitate cu sistemul Fluke Connect, astfel incat se pot trimite rezultatele testelor pe smartphone, pentru colaborarea imediata cu echipa de depanare.

Mai mult, acest model reduce cu pana la 40% timpul necesar de testare fata de modelele Fluke anterioare, functioneaza in conformitate cu reglementarile locale, protejand dispozitivele care ar putea fi conectate accidental la un sistem testat.

Ronexprim, lider in comercializarea de aparate de masura, recomanda testerul de instalatii Fluke 1664 FC pentru:

 • Memoria Z-max pentru testarea buclelor;

 • Efectuarea simultana a doua masuratori si afisajul dublu;

 • Indicatorii de REUSITA/ESEC pentru rezultatele testarilor RCD;

 • Memoria extinsa cu 3 niveluri;

 • Ring testing – selectarea prizelor de intrare necesare cu tastele programabile;

 • Auto-testarea pentru impedanta liniei/buclei, pentru curent de declansare/durata, declansare DDR, teste de izolatie – totul cu o conexiune unica si prin apasarea unui singur buton;

 • Pornirea automata a testelor bucla si DDR;

 • Rezistenta buclelor si a liniilor cu rezolutie in mΩ;

 • Modul curent DDR variabil pentru setari personalizate;

 • Masurarea rapida a tensiunii intre L-N, L-PE si N-PE cu ajutorul cablurilor de retea.

Mai multe informatii despre cum functioneaza testerul de instalatii Fluke 1664 FC si cum acesta poate eficientiza activitatea cotidiana, pe site-ul Ronexprim.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro