Criteriul National

Testerul de instalatii Fluke 1664 FC, disponibil la Ronexprim

Testerul de instalatii Fluke 1664 FC, disponibil la Ronexprim
februarie 20
13:30 2017

tester de instalatii Fluke 1664 FCOricand este nevoie de o testare rapida si precisa, se poate conta pe testerul de instalatii Fluke 1664 FC, cu „Insulation PreTest”, care ofera cele mai bune si rapide rezultate, ce poti fi partajate, direct de pe teren, prin email si wireless, catre echipa de depanare.

Spre deosebire de alte tehnologii de pe piata, testerul de instalatii Fluke 1664 FC este singurul din lume care are functia de „Insulation PreTest”, prin care utilizatorul este avertizat daca exista sau nu potentiale greseli grave si costisitoare la instalatia electrica si nu numai. Astfel, daca testerul detecteaza un dispozitiv conectat la sistemul testat, va intrerupe testarea izolatiei si va afisa o avertizare.

Principalele caracteristici ale testerului de instalatii Fluke 1664 FC:

 • Comenzi usor de utilizat

 • Afisaj mare cu unghi larg de vizualizare

 • Banda captusita pentru agatare de gat

 • Design compact, ergonomic

 • Recuperarea datelor stocate, de oriunde, prin intermediul Fluke Cloud.

In afara de aceste beneficii, testerul de instalatii Fluke 1664 FC are si compatibilitate cu sistemul Fluke Connect, astfel incat se pot trimite rezultatele testelor pe smartphone, pentru colaborarea imediata cu echipa de depanare.

Mai mult, acest model reduce cu pana la 40% timpul necesar de testare fata de modelele Fluke anterioare, functioneaza in conformitate cu reglementarile locale, protejand dispozitivele care ar putea fi conectate accidental la un sistem testat.

Ronexprim, lider in comercializarea de aparate de masura, recomanda testerul de instalatii Fluke 1664 FC pentru:

 • Memoria Z-max pentru testarea buclelor;

 • Efectuarea simultana a doua masuratori si afisajul dublu;

 • Indicatorii de REUSITA/ESEC pentru rezultatele testarilor RCD;

 • Memoria extinsa cu 3 niveluri;

 • Ring testing – selectarea prizelor de intrare necesare cu tastele programabile;

 • Auto-testarea pentru impedanta liniei/buclei, pentru curent de declansare/durata, declansare DDR, teste de izolatie – totul cu o conexiune unica si prin apasarea unui singur buton;

 • Pornirea automata a testelor bucla si DDR;

 • Rezistenta buclelor si a liniilor cu rezolutie in mΩ;

 • Modul curent DDR variabil pentru setari personalizate;

 • Masurarea rapida a tensiunii intre L-N, L-PE si N-PE cu ajutorul cablurilor de retea.

Mai multe informatii despre cum functioneaza testerul de instalatii Fluke 1664 FC si cum acesta poate eficientiza activitatea cotidiana, pe site-ul Ronexprim.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro