Criteriul National

Ţigla metalică pentru acoperișuri – o investiţie inteligentă, durabilă şi sigură

Ţigla metalică pentru acoperișuri – o investiţie inteligentă, durabilă şi sigură
februarie 01
19:31 2021

Acoperişurile metalice oferă multe avantaje şi au un ciclu de viaţă mai lung decât alte tipuri de acoperişuri. Astfel, ţigla metalică pentru acoperişuri rezistă foarte bine grindinei, ploilor abundente, zăpezilor, razelor soarelui, cutremurelor şi vânturilor puternice. Totodată, acoperişurile din țiglă metalică sunt recomandate pentru protejarea locuinţelor de incendii.

Ţigla metalică – varietate de stiluri şi culori

Pe lângă faptul că sunt rezistente şi durabile, acoperişurile cu ţiglă metalică se pot găsi în mai multe stiluri, culori şi texturi, ceea ce oferă clienţilor posibilitatea să găsească exact designul pe care îl doresc. Pe lângă faptul că îmbunătăţeşte aspectul caselor, acoperişurile cu ţiglă metalică au şi alte beneficii şi fac faţă mult mai bine condiţiilor meteo vitrege, incendiilor, vânturilor puternice sau cutremurelor.

Ţigla metalică pentru acoperişuri – garanţii pentru mai mulţi ani

Dacă, de exemplu, acoperişul bituminos necesită înlocuire la fiecare 12, maxim 20 de ani, acoperişul metalic poate rezista 50 de ani sau chiar mai mult. Totodată, dacă se va face comparaţie cu alte tipuri de materiale pentru acoperişuri, ţigla metalică rămâne cea mai bună soluţie şi primeşte cele mai extinse garanţii din partea producătorilor. În vreme ce şindrila din lemn poate deveni în timp un mediu propice pentru mucegai şi muşchi, iar acoperişurile bituminoase suferă din cauza ciclurilor de îngheţ şi dezgheţ, ţigla metalică rezista cel mai bine.

Faptul că acoperişurile cu ţiglă metalică beneficiază de garanţii de până la 50 de ani este o dovadă a durabilităţii acestora.

Ţigla metalică pentru acoperişuri nu rugineşte

Sunt mulţi oameni care, atunci când aud de acoperişuri metalice, se gândesc că vor rugini repede şi că, în numai câţiva ani, vor ajunge să arate inestetic. Totuși, atunci când alegi tipul de învelitoare pentru acoperișul casei tale, trebuie să ții cont de faptul că acest lucru nu este adevărat. Cu toate că încă se pot găsi pe piaţa acoperişuri care pot rugini repede, ţigla metalică de calitate nu prezintă acest risc. Mai mult, aceasta se poate găsi în diverse stiluri şi texturi care imita lemnul, şindrila sau alte materiale, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ai nevoie pentru stilul şi arhitectura casei tale.

Acoperişurile cu ţiglă metalică îşi păstrează forma iniţială

Pe lângă faptul că nu necesită reparaţii şi înlocuire, ţigla metalică pentru acoperişuri îşi păstrează forma iniţială, făcând faţă cu succes provocărilor şi elementelor vitrege de mediu. În vreme ce alte materiale pentru acoperişuri, precum lemnul sau bitumul sunt afectate de precipitaţii, variaţii de temperatură, umezeala, grindină, radiaţii solare şi vânturi puternice, ţigla metalică rezista cel mai bine şi nu îşi schimba forma în timp.

Prin urmare, dacă intenţionezi să nu faci schimbări periodice în cee ace privește acoperișul, ţigla metalică este cea mai bună opţiune. Chiar dacă va costa mai mult la început, în următorii ani te va ajuta să economiseşti bani.

Ţigla metalică pentru acoperiş – o izolaţie excelentă

Un alt avantaj al acoperişurilor cu ţiglă metalică este faptul că oferă o izolaţie excelentă, contribuind sesizabil la reducerea facturilor de energie. Acestea oferă protecţie atât în timpul sezonului cald, reducând necesitatea utilizării aparatelor de aer condiţionat, cât şi în sezonul rece, când minimizează facturile de încălzire.

Ţigla metalică pentru acoperiş – o investiţie inteligentă

Este important de reţinut că înlocuirea acoperişului vechi cu unul metalic este o investiţie mare, dar inteligentă şi de durată. Ţigla metalică este un material premium garantat pentru câţiva zeci de ani, deci nu va trebui înlocuită prea curând. Chiar dacă acoperişul cu ţiglă metalică costa mai mult, nu necesită lucrări de întreţinere şi nici reparaţii care pot fi costisitoare.

De aceea, pe termen lung, ţigla metalică pentru acoperişuri este o investiţie inteligentă şi de durată pe care nu o vei regreta.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul