Criteriul National

Ținem aproape de CRUCEA NEAMULUI sau suntem cu ceata lui Piţigoi?

Ținem aproape de CRUCEA NEAMULUI sau suntem cu ceata lui Piţigoi?
martie 30
06:40 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

ceata lui Pitigoi

Ceata lui PIȚI dă(o)i

Doamne ajută dragi mei cititori și aplaudaci în cor. Vă iubesc mult, chiar dacă AGHIUȚĂ pune uneori mâna pe voi și vă smintește mințile de vedeți societatea ca o lume de basm. De aceea eu nu o să vă mai arăt bățul cu RA—T ci vă îndemn să nu mâncați tot ce vi se pune în fața ochilor. Deci…  unu, doi, trei şi să vină muzica! stă mai mereu în lesă!

Scuzați cred că am greșit registru vocal că nu bate cu titlu articolului. Aha am găsit ascultați începutul și finalul cânticelului  . Hai că v-am zăpăcit nițel eu zic să le luam în ordine. După marea regie teatrală postată pe internet de MARELE BUCĂTAR AL ROMÂNIEI a început o vânzoleala sau așa am simțit eu la momentul de față. Unii care au urmărit seria de filmulețe, au chiar și aplaudat la un moment dat.Nu au găsit nimic compromițător la această societate secretă obscură și intimă.

E uite că mai sunt și compatrioți ca mine sau ca voi și se întreabă oare ce PRIVATIZĂRI STRATEGICE se făceau în țărișoara noastră sau ce guvern căptușit cu consilieri și SECRET(tare) se plimbau cu hârtiuțe printre loji la acea vreme. Eu vă dau un simplu indiciu pentru că am fost ars la dividende. Pe atunci o mare firmă debarca la palatul VICTORiei și câștiga la prelungiri în noapte reabilitarea tronsonului de cale ferată BUCUREȘTI-CONSTANȚA. Poate atunci se casau și garniturile de fier vechi a lui ROMAN-BĂSE nu știm. Cert e că acolo în filmuleț și un actor chel. Acum de frica atentatelor de la DNA mai transmite decât doar din MADRID. Dar nu aici voiam să ajung. Să vă explic niţel…

Pe vremea aceea prosperam și eu cu o firmă de apartament pe care domnii aceștia vor să le mărească taxa de supraviețuire prin noul cod fiscal. Nu mai amintesc că mergeam an de an la EXPOSECURYTI și testam noile cuceriri ale științei de urmărire și prindere a infractorilor. Noi pe atunci ne visam în NATO deja. E uite că bucătari și ospătari cu șorțulețe și mănuși nu stăteau de geaba. Numai în CONSTANȚA au dispărut într-o noapte subtil câteva sute de calculatoare din niște birouri care aveau montate și în probe ultimul sistem de alarma și acces de pe piață. Pe atunci camerele erau o raritate. Dar asta e, afacerea a mersi bine iar dosarul sa soluționat tot de niște frați. De acesta e doar un episod nu mai amintesc de PARCHET.Unde la recepție instalatorul ȘEF a avut surpriza să primească un telefon cu numere multe din CANADA unde i se comunica că cineva umblă prin clădire. Au scotocit băieții și în final într-o noapte au prins PISICA NEAGRĂ. Vă dați seama ce sistem performant avea PARCHETUL. Nu mai intru în detalii că vă pun să cotrobăiți și voi cu privirea măcar la vecinul după aceste bibelouri de securitate. Un singur lucru rețineți ele sunt monitorizate de la DISTANȚĂ.

Chiar dacă mergeți la spovedanie acum în Postul cel Mare să mărturisiți păcatele altora(nu pe ale voastre) să știți că și acolo se află DUHUL(ALADIN) nu SFÂNT. Iertare poate sunt prea blasfemiator dar sunt și cruci pectorale cu cameră 3D HD … . Nu degeaba ard ăștia cu turban în cap icoanele și crucile în GRCIA. Ba mai mult dorm în biserici creștine iar noi ascultăm predica LUPULUI la liturghie.

În fine nu aici voiam să ajung ci la ce va urma că unii nu au auzit încă de FENOMENUL PITEȘTI.  uHai, îndrăzniţi să ştiţi măcar a lectura..

Știți cum era? Dacă s-ar repeta asemenea orori,câţi dintre noi s-ar mai jertfi oare?Dă unul cu parul și țipă după aceea DOI (pițigoi, … curcani, sticlete ca pe vremuri).

Ați văzut și voi concluziile cu acele CARTELE PREPLĂTITE ajunse chiar și în SIRIA la suporteri. Mare ți-e DUMNEZEU când nu ai un gram de minte.

Eu vă întreb așa prietenește “De ce ăștia nu se aruncă în aer într-un TEMPLU MASONIC? Sau mă rog într-o sinagogă rătăcită? Sau altă întrebare de baraj. De ce tocmai în VAMĂ într-o fostă unitate militară se deschide un centru de primiri URGENȚE. Taman acolo unde pe plajă e multă zbenguială (și fără câini fraților)și desfrâu iar pe deasupra se închide podul de la AGIGEA. Ce ne facem fraților mergem la vot să alegem iar o CEATĂ DE PIȚIGOI?

sfantaCruce

Pe vremuri, cetele în frunte cu boieri se băteau pe tron care mai de care să pupe pantoful SULTANULUI sau PAPEI. Astăzi avem și transmisiuni în DIRECT din timpuri arhaice. Toate ni se trag de la păcatele noastre. Se întrebau unii oare ce mai fac FICIORII și FĂTUCILE acelea înfiate imediat după MAREA ÎNGHESUIALA. Hai să nu vă mai ţin în suspans şi s-o v -o sun pe aia dreaptă! Până și FICUSUL cu prima MAIMUȚĂ au fost implicați, filmați și ne-CONSULTAȚI în acest DOSĂREL de alegerea unui CREȘTIN cum ne indica CIUBOTEA din grămadă de pelerine NEGRE.

Eu unul care v-am trezit nițel în această zi când a fost prins si judecat MÂNTUITORUL (miercuri) am să mă rog pentru voi și nu am să fac semnul SFINTEI ŞI DE VIAŢĂ FĂCĂTOARE CRUCI după cei care batjocoresc acest neam de MARTIRI. O să-i ardă SATANA după ce își face treaba cu ei.

O zi bună de la DOMNUL și MĂRTURISIȚI-L CĂ ESTE BUN, CĂ-N VEAC ESTE MILA LUI! „

Amin!

Sursa document : societateacivila@yahoo.com

 

Sursa foto : www.youtube.comcodlea-info.ro

 

Redacţia ziarului nostru Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material ce a dorit ca identitatea să-i fie protejată!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro