Criteriul National

Tinereii dreptaci își provoacă singuri ORGASME POLITICE: „Ahhh ce tari suntem… ah-ah-ah-ah-ah-ah”

Tinereii dreptaci își provoacă singuri ORGASME POLITICE: „Ahhh ce tari suntem… ah-ah-ah-ah-ah-ah”
octombrie 25
08:56 2017

imag_articol_
despre dreptaci destul de putin s-a facu caz la rubrica pamfletara din simplul motiv ca nu prea scoteau capsoarele lor semi-nasrcisiste de la cutiuta. Nu ca nu le-ar fi placut, ci pentru ca nu au putut. Dar daca nu au reusit politic, de ce nu sa reuseasca cu publicity pe fb economic… S-a adunat, s-a adunat pana cand ah ah ah ah aha ah n-au mai rezistat dreptacii si au tras o masturbare politica in public. Reclame la greu pe facebook cu dreptacii ca ce tari sunt ei, mamamia ce smecherie de masturbatoare politica de conducere au reusit ca au trimis o tanti tinereica in conducerea din capitala ce reuneste dreptacii din toata tara. Tinerica de a ajuns aproape de varful ierarhiei dreptacilor tinerei, nimeni alta decat consiliera care venea nu demult cu un proiect-concurs de mesaje pe cosurile de gunoi stradale pentru sensibilizarea cetatenilor, ceva de genul, „nu mai aruncati ca ne suparati”… ambitii mari politice nenica ce sa mai…

Daca te uiti pe paginile lor (dreptaci, dreptac) sa vezi dom’ne de ce sunt in stare dreptacii astia, o sa vezi ca pagina lor este un fel de revista presei impotriva pesedeilor, in rest o gramada de poze cu ei micutii narcisisti, una-doua actiuni ong-istice unde s-au dus si ei atarnache si mai de demult geniala campanie „Mazgaleste-ti comunitatea

De multi ani de zile este o catzeleala relationala si o imbarligatura in conducerea lor de nashi, fini, tati cu copilashi de nu te mai miri cum de reusesc retrograzii pesedei sa se chichilica pe dreptaci de zeci de ani deja la malul marii. Aveau un om calumea si ei in persoana amiralului, om cu tinuta si experienta, au scapat de el, aveau un om in cosiliu care incerca a se lua la tranta cu edilul, au scapat si de el, asa ca au ramas ei dreptacii in varf si in garnizona, dreptaci de zici ca-s facuti de aceeasi mama daca te uiti mai atent…

Untitled-1

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo