Criteriul National

Tips&tricks: ce trebuie sa stii despre colaborarea cu un OIREP?

Tips&tricks: ce trebuie sa stii despre colaborarea cu un OIREP?
iulie 01
13:08 2021

Ai nevoie de un partener de incredere pentru a gestiona eficient deseurile pe care le introduci pe piata din Romania? Alege sa lucrezi cu un OIREP in care sa ai incredere si care sa iti ofere servicii de calitate!

 

Expertii in acest domeniu stiu cum sa gaseasca repede si usor cel mai bun reciclator sticla, dar si cum sa intocmeasca rapoartele de mediu pe care ulterior sa le depuna la Autoritatea Nationala de Mediu (ANM). Descopera, asadar, tot ce trebuie sa stii din randurile de mai jos!

Reciclator sticla – ce trebuie sa stii despre obiectele din sticla?

Spre deosebire de plastic si cartoane, sticla poate fi reciclata la infinit, iar acest lucru este extrem de important cand vine vorba despre conservarea resurselor naturale si protejarea mediului inconjurator. Daca firma pe care o reprezinti comercializeaza produse care fie sunt imbuteliate, fie sunt obiecte decorative, atunci trebuie sa te asiguri ca anual gestionezi o cantitate de sticla similara cu cea pe care o introduci pe piata. Expertii in domeniu managerierii deseurilor cunosc cei mai buni colectori de pe piata in acest sens, asigurandu-se ca bunurile sunt ulterior reciclate si refolosite!

Cum incepi un parteneriat cu un OIREP?

Daca ai hotarat ca este momentul oportun sa inchei o colaborare cu un OIREP, adica o organizatie specializata in gestionarea deseurilor, trebuie sa inchei un contract oficial cu o astfel de entitate. Este vorba despre un document care va reglementeaza relatia de munca. Asigura-te, insa, ca in contract sunt trecute urmatoarele informatii:

  • datele tale de contact;
  • datele de contact ale partenerului tau;
  • cantitatea de deseuri de care se va ocupa OIREP-ul;
  • tipurile de rapoarte pe care specialistii le vor intocmi pentru tine.

Pe langa incheierea contractului, trebuie sa iei in considerare si faptul ca trebuie sa oferi OIREP-ului o procura prin intermediul careia specialistii sa aiba drept de semnatura in numele firmei pe care o reprezinti. Astfel, expertii pot depune acte la ANM fara probleme.

Ofera partenerilor tai acces la baza ta de date

Pentru a putea intocmi rapoartele de mediu, specialisti in gestionarea deseurilor au nevoie de acces la baza de date a companiei tale. In acest fel, ei isi pot extrage toate datele de care au nevoie pentru a trimite autoritatilor informatii corect. De exemplu, mai trebuie sa stii ca rapoartele sunt diferite, in functie de produsele cu care lucrezi.

Beneficii de care te poti bucura

Printre cele mai importante avantaje de care ai parte atunci cand colaborezi cu un OIREP se numara faptul ca ai certitudinea ca respecti legislatia in vigoare si, in acelasi timp, catigi mai mult timp in care sa te ocupi de chestiunile administrative care tin de managerierea firmei de care dispui.

Asigura-te ca verifici activitatea partenerilor tai

Nu in ultimul rand, este important sa stii ca desi iti transferi responsabilitatea privind gestionarea deseurilor catre un OIREP, firma pe care o reprezinti ramane raspunzatoare in fata autoritatilor. Mai exact, in cazul in care oficialii gasesc nereguli in privinta rapoartelor de mediu sau a gestionarii deseurilor, risti sanctiuni considerabile.

Apeleaza cu incredere la Ecologic3rambalaje.ro, unul dintre cele mai bune OIREP-uri din Romania, care iti pune la dispozitie servicii de top! Acest OTR deseuri are deja o experienta bogata, avand o echipa specializata, mereu la curent cu ultimele noutati legislative.

Date de contact:

E-mail: office@ecologic3rambalaje.ro

contact@ecologic3rambalaje.ro

Telefon: 0239 680 500

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Florin F

Florin F

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul