Criteriul National

Tips&tricks: cum sa alegi cele mai interesante sapunuri parfumate?

Tips&tricks: cum sa alegi cele mai interesante sapunuri parfumate?
februarie 11
16:10 2020

Ingrijirea personala este unul dintre cele mai importante aspecte de care oamenii trebuie sa se preocupe in mod constant. Cand vine, insa, vorba despre alegerea doamnelor si domnisoarelor in materie de produsele pe care le folosesc, important de stiut este ca acestea sunt foarte pretentioase si cauta intotdeauna cele mai bune variante la care pot accesa.

De exemplu, femeile folosesc din ce in ce mai des sapunuri parfumate, motiv pentru care in randurile de mai jos sunt prezentate principalele elemente care trebuie luate in considerare pentru achizitionarea celor mai bune produse din aceasta categorie!

Ingrediente

Pentru inceput, reprezentantele sexului frumos trebuie sa aiba in vedere ingredientele din care sunt realizate sapunurile pe care aleg sa le cumpere. Ele trebuie sa stie ca cele mai bune produse sunt intotdeauna realizate din ingrediente naturale, extrase fie din flori, fie din arbusti care au efecte minunate asupra pielii. Pe langa faptul ca sapunurile sunt folosite pentru curatarea corpului, ele pot influenta in mod direct si felul in care arata tenul dupa fiecare dus!

Sapunuri parfumate in functie de arome

Un alt aspect extrem de important referitor la tipurile de sapunuri parfumate pe care le au la dispozitie reprezentantele sexului frumos este legat de arome. Nuante florale de trandafir, iasomie sau lacramioare, parfumuri arabesti sau sapunuri care au mirosuri extrem de discrete: toate acestea se numara printre variantele pe care si le pot achizitiona doamnele si domnisoarele in functie de aromele pe care le prefera. Daca unele femei sunt adepte ale unor esente mai puternice, altele prefera, in schimb sapunurile mai delicate, care nu se simt atat de tare din punct de vedere al parfumului!

Design

Este adevarat ca sapunurile isi modifica forma atunci cand sunt utilizate, insa modul in care arata la inceput contribuie considerabil la alegerile pe care le fac doamnele si domnisoarele. Ele cauta intotdeauna sa cumpere produse frumoase, interesante inclusiv din punct de vedere al designului, pe care sa le foloseasca de fiecare cu drag si datorita carora sa se simta mai bine!

Gramaj

Gramajul este si el esential in privinta sapunurilor parfumate. De ce? Pentru a le putea folosi, femeile au nevoie de produse pe care sa le poata manui cat mai bine. Ele nu trebuie sa fie nici prea mici, dar nici prea mari, ci potrivite ca marime, astfel incat sa fie suficiente cel putin pentru 1-2 saptamani de utilizare.

Ambalaj

Nu in ultimul rand, reprezentantele sexului frumos isi aleg sapunurile preferate in functie de informatiile pe care le regasesc pe ambalaj. Aici ele trebuie sa aiba la dispozitie informatii despre ingredientele folosite pentru produsele de ingrijire corporala, dar si despre data la care expira. Din punct de vedere vizual, ambalajele trebuie sa fie frumoase si atragatoare, sa iasa in evidenta intr-un mod interesant!

Tinand cont de toate elementele mentionate anterior, femeile au posibilitatea de a se bucura de o sesiune de shopping mult mai scurta si mai eficienta atunci cand vor sa isi cumpere sapunuri deosebite, parfumate, care sa aiba aromele lor preferate!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul