Criteriul National

Tipuri comune de disfunctii sexuale intalnite la barbati

Tipuri comune de disfunctii sexuale intalnite la barbati
aprilie 15
15:34 2020

Disfunctia sexuala este o problema destul de frecventa de sanatate la barbati in zilele noastre. Se refera la problema care impiedica un individ sa se bucure sau sa experimenteze satisfactie sau placere din activitatea sexuala. Acum, sa aflam ceea ce declanseaza aceste disfunctii sexuale.

Cauze majore ale disfunctiei sexuale

Cauzele care declanseaza disfunctii sexuale la barbati pot fi clasificate in general in categorii in functie de natura lor:  fizice si psihologice.

Cauze fizice: Majoritatea dintre noi nu suntem constienti de faptul ca o serie de stari de sanatate sau medicale pot duce la disfunctii sexuale. Vei fi uimit sa afli ca o serie de afectiuni medicale precum boli cardiace si vasculare, afectiuni neurologice, diabetul, unele boli cronice precum insuficienta hepatica sau renala si, cel mai important, dezechilibre hormonale pot duce la probleme sexuale grave la barbati.

Pe langa acesti factori, alcoolismul, abuzul de droguri si efectele secundare ale anumitor tipuri de medicamente, inclusiv a catorva medicamente antidepresive afecteaza, de asemenea, actiunile si functiile sexuale.

Cauze psihologice: Acest factor este destul de frecvent in zilele noastre, deoarece majoritatea barbatilor sufera de stres si anxietate legata de locul de munca si acest lucru afecteaza foarte mult performantele lor sexuale. Mai mult, s-a studiat ca depresia, problemele conjugale sau problemele de relatie sau traumele sexuale anterioare pot afecta, de asemenea, dorinta sexuala la barbati.

Multi barbati in timpul actului sexual sunt foarte preocupati de obtinerea si mentinerea erectiei lor pentru o perioada mai lunga de timp si se concentreaza mult pe performanta lor sexuala. Acest lucru duce adesea la anxietate si persoana se grabeste sa ejaculeze inainte de timp.

Orice traumatism mental sau incordare emotionala duce adesea la stres. Stresul afecteaza in mod negativ sanatatea umana si s-a constatat ca barbatii care sufera de stres dezvolta adesea probleme sexuale precum ejacularea prematura.

Oricare ar fi cauza, nu trebuie sa ne fie rusine sa vorbim cu un medic despre disfunctiile sexuale. Majoritatea barbatilor incearca sa ascunda aceasta afectiune de medicii lor, deoarece se simt stanjenite de afectiune. Din fericire, in zilele noastre exista multe optiuni de tratament disfunctii sexuale pentru barbatii care sufera de aceasta afectiune.

Exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a ajuta aceste tratamentele:

  •      Fii deschis cand vorbesti cu medicul despre problemele pe care le ai;
  •      Urmati planul de tratament al medicului dumneavoastra pentru orice afectiuni medicale / de sanatate
  •      Renunta la fumat
  •      Limitati consumul de alcool
  •      Treceti peste orice stres, depresie sau anxietate
  •      Comunicati mai mult cu partenerul

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul