Criteriul National

Tipuri de boxpaleti de inalta calitate pentru afacerea ta

Tipuri de boxpaleti de inalta calitate pentru afacerea ta
noiembrie 09
17:37 2017

Boxpaletii sunt elemente indispensabile in anumite domenii. Sunt acele accesorii care optimizeaza serviciile logistice din cadrul unor business-uri in care punctualitatea si calitatea fac diferenta. Boxpaletii din polietlena sunt conceputi pentru a satisface necesitatile din domenii vaste precum agricultura, industrie alimentara, industria prelucrarii laptelui, piscicultura, pomicultura, legumicultura si industrie farmacetutica. Studiile recente au scos la iveala ca boxpaletii isi gasesc aplicatibilitatea si in domenii precum prelucrare a produselor chimice, masini si industria de creare a pieselor, mecanica si aparatura optica.

Pe piata din Romania, sunt disponibile mai multe variante de boxpaleti: cu pereti perforati, cu pereti plini, customizati.

  1. Boxpaletii cu pereti perforati

Conform specialistilor ERT Plast, sunt utiliati in special in domeniul agricol, legumicultura si pomicultura.Sunt folostiti pentru stocarea fructelor si a legumelor, pentru ca permit venitilarea eficient a acestora, fapt pentru care produsele isi pastreaza calitatiile mai mult timp. Boxpaletii cu pereti perforati sunt preferati si in industria de prelucrare a carnii, pentru ca permit vizualizarea rapida a marfii, deci procesele de operare  si manipulare sunt mai usor realizate, iar timpul de lucru este scurtat.

Trebuie mentionat ca boxpaletii cu pereti perforabili, utilizati in industria alimentara sunt confectionati din polietilena de inalta densitate, fapt ce confera poprietati deosebite la socuri mecanice si temperaturi extreme ( -35; + 40 ) de grade celsius. Aceste piese sunt confectionate din materiale nontoxice, deci pot fi utilizate in deplina siguranta in ramurile industriale amintite.

  1. Boxpaletii cu pereti plini

Ca si cei cu pereti perforati, si cei cu pereti plini sunt realizati din materiale cu densitate inalta, deci sunt rezistenti la socuri. Fata de cei mentionati anterior, acestia au baza plina si peretii plini, deci nu permit scurgerea fluidelor sau a obiectelor de dimensiuni mici.

Paletii cu pereti plini, au pe langa forma speciala, ce si face usor de manipulat si finisaje deosebite, astfel ca este minimizat riscul de accidentare.  Paletii cu pereti plini sunt preferati in industria chimica, industria de prelucrare a laptelui si industria de prelucrare a carnii refrigerate. Nu lasa fluidele sa se scurga si au toleranta ridicata la deformare. Modele propuse de ERT Plast, sunt adaptate necesitatilor de pe piata, dimensiunile acesora putand fi comandate in concordanta cu particularitatile business-ului desfasurat.

  1. Boxpaletii customizati

Boxpaletii customizati sunt dispozitive adaptate special pentru anumite business-uri. Sunt confectionati special pentru a raspunde necesitatilor afacerii desfasurate. Astfel de piese sunt realizate de obicei, pe baza de comanda si au caracteristici speciale. Boxpaletii customizati sunt creati pentru a optimiza spatiul de depozitare si pot fi pliati, micsorandu-si considerabil volumul.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro