Criteriul National

Tipuri de boxpaleti de inalta calitate pentru afacerea ta

Tipuri de boxpaleti de inalta calitate pentru afacerea ta
noiembrie 09
17:37 2017

Boxpaletii sunt elemente indispensabile in anumite domenii. Sunt acele accesorii care optimizeaza serviciile logistice din cadrul unor business-uri in care punctualitatea si calitatea fac diferenta. Boxpaletii din polietlena sunt conceputi pentru a satisface necesitatile din domenii vaste precum agricultura, industrie alimentara, industria prelucrarii laptelui, piscicultura, pomicultura, legumicultura si industrie farmacetutica. Studiile recente au scos la iveala ca boxpaletii isi gasesc aplicatibilitatea si in domenii precum prelucrare a produselor chimice, masini si industria de creare a pieselor, mecanica si aparatura optica.

Pe piata din Romania, sunt disponibile mai multe variante de boxpaleti: cu pereti perforati, cu pereti plini, customizati.

  1. Boxpaletii cu pereti perforati

Conform specialistilor ERT Plast, sunt utiliati in special in domeniul agricol, legumicultura si pomicultura.Sunt folostiti pentru stocarea fructelor si a legumelor, pentru ca permit venitilarea eficient a acestora, fapt pentru care produsele isi pastreaza calitatiile mai mult timp. Boxpaletii cu pereti perforati sunt preferati si in industria de prelucrare a carnii, pentru ca permit vizualizarea rapida a marfii, deci procesele de operare  si manipulare sunt mai usor realizate, iar timpul de lucru este scurtat.

Trebuie mentionat ca boxpaletii cu pereti perforabili, utilizati in industria alimentara sunt confectionati din polietilena de inalta densitate, fapt ce confera poprietati deosebite la socuri mecanice si temperaturi extreme ( -35; + 40 ) de grade celsius. Aceste piese sunt confectionate din materiale nontoxice, deci pot fi utilizate in deplina siguranta in ramurile industriale amintite.

  1. Boxpaletii cu pereti plini

Ca si cei cu pereti perforati, si cei cu pereti plini sunt realizati din materiale cu densitate inalta, deci sunt rezistenti la socuri. Fata de cei mentionati anterior, acestia au baza plina si peretii plini, deci nu permit scurgerea fluidelor sau a obiectelor de dimensiuni mici.

Paletii cu pereti plini, au pe langa forma speciala, ce si face usor de manipulat si finisaje deosebite, astfel ca este minimizat riscul de accidentare.  Paletii cu pereti plini sunt preferati in industria chimica, industria de prelucrare a laptelui si industria de prelucrare a carnii refrigerate. Nu lasa fluidele sa se scurga si au toleranta ridicata la deformare. Modele propuse de ERT Plast, sunt adaptate necesitatilor de pe piata, dimensiunile acesora putand fi comandate in concordanta cu particularitatile business-ului desfasurat.

  1. Boxpaletii customizati

Boxpaletii customizati sunt dispozitive adaptate special pentru anumite business-uri. Sunt confectionati special pentru a raspunde necesitatilor afacerii desfasurate. Astfel de piese sunt realizate de obicei, pe baza de comanda si au caracteristici speciale. Boxpaletii customizati sunt creati pentru a optimiza spatiul de depozitare si pot fi pliati, micsorandu-si considerabil volumul.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu