Criteriul National

Tipuri de boxpaleti de inalta calitate pentru afacerea ta

Tipuri de boxpaleti de inalta calitate pentru afacerea ta
noiembrie 09
17:37 2017

Boxpaletii sunt elemente indispensabile in anumite domenii. Sunt acele accesorii care optimizeaza serviciile logistice din cadrul unor business-uri in care punctualitatea si calitatea fac diferenta. Boxpaletii din polietlena sunt conceputi pentru a satisface necesitatile din domenii vaste precum agricultura, industrie alimentara, industria prelucrarii laptelui, piscicultura, pomicultura, legumicultura si industrie farmacetutica. Studiile recente au scos la iveala ca boxpaletii isi gasesc aplicatibilitatea si in domenii precum prelucrare a produselor chimice, masini si industria de creare a pieselor, mecanica si aparatura optica.

Pe piata din Romania, sunt disponibile mai multe variante de boxpaleti: cu pereti perforati, cu pereti plini, customizati.

  1. Boxpaletii cu pereti perforati

Conform specialistilor ERT Plast, sunt utiliati in special in domeniul agricol, legumicultura si pomicultura.Sunt folostiti pentru stocarea fructelor si a legumelor, pentru ca permit venitilarea eficient a acestora, fapt pentru care produsele isi pastreaza calitatiile mai mult timp. Boxpaletii cu pereti perforati sunt preferati si in industria de prelucrare a carnii, pentru ca permit vizualizarea rapida a marfii, deci procesele de operare  si manipulare sunt mai usor realizate, iar timpul de lucru este scurtat.

Trebuie mentionat ca boxpaletii cu pereti perforabili, utilizati in industria alimentara sunt confectionati din polietilena de inalta densitate, fapt ce confera poprietati deosebite la socuri mecanice si temperaturi extreme ( -35; + 40 ) de grade celsius. Aceste piese sunt confectionate din materiale nontoxice, deci pot fi utilizate in deplina siguranta in ramurile industriale amintite.

  1. Boxpaletii cu pereti plini

Ca si cei cu pereti perforati, si cei cu pereti plini sunt realizati din materiale cu densitate inalta, deci sunt rezistenti la socuri. Fata de cei mentionati anterior, acestia au baza plina si peretii plini, deci nu permit scurgerea fluidelor sau a obiectelor de dimensiuni mici.

Paletii cu pereti plini, au pe langa forma speciala, ce si face usor de manipulat si finisaje deosebite, astfel ca este minimizat riscul de accidentare.  Paletii cu pereti plini sunt preferati in industria chimica, industria de prelucrare a laptelui si industria de prelucrare a carnii refrigerate. Nu lasa fluidele sa se scurga si au toleranta ridicata la deformare. Modele propuse de ERT Plast, sunt adaptate necesitatilor de pe piata, dimensiunile acesora putand fi comandate in concordanta cu particularitatile business-ului desfasurat.

  1. Boxpaletii customizati

Boxpaletii customizati sunt dispozitive adaptate special pentru anumite business-uri. Sunt confectionati special pentru a raspunde necesitatilor afacerii desfasurate. Astfel de piese sunt realizate de obicei, pe baza de comanda si au caracteristici speciale. Boxpaletii customizati sunt creati pentru a optimiza spatiul de depozitare si pot fi pliati, micsorandu-si considerabil volumul.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo