Criteriul National

Tipuri de coafuri realizate cu bigudiuri electrice

Tipuri de coafuri realizate cu bigudiuri electrice
noiembrie 21
23:53 2017

Bigudiurile electrice, fiind considerate cele mai comode ustensile pentru par, au inceput sa devina un nou trend in randul femeilor. Acestea se axeaza tot mai mult pe acest gen de produse si pentru ca sunt foarte usor de folosit. Din pacate, multe femei nu cunosc adevarata valoare a bigudiurilor si ca sa nu fie indeajuns, ele nici macar nu stiu cum sa le foloseasca sau ce coafuri pot sa-si realizeze, utilizandu-le.

Desi in multe locuinte bigudiurile electrice sunt prezente, acestea au un singur scop: crearea buclelor, insa adevarul este ca ele pot fi utilizate si pentru un alt tip de coafura. Toate aceste informatii le vei putea gasi mai jos, deoarece am incercat sa vi le prezentam cat mai detaliat si concis.

 

1. Vrei bucle? Bigudiurile electrice sunt perfecte

Intradevar, aceste produse, practic au fost create pentru ca femeile sa isi faca propria lor coafura direct de la domiciliu. Din acest motiv nu mai trebuie sa te indoiesti de beneficiile aduse parului in ceea ce consta crearea unor bucle mari si rezistente, astfel ar fi bine sa iti dai si tu seama de acest lucru si cand va fi momentul, sa iti pui propriile tale bigudiuri la treaba, exact asa cum recomanda cei de pe siteul https://inspectorul.ro/bigudiuri-electrice-pentru-coafuri-de-durata/

bucle cu bigudiuri electrice

Bineinteles, este important si modul in care le vei folosi, deoarece daca nu respecti cele cateva sfaturi oferite de catre producator, nu ai cum sa iti faci niste bucle frumoase. Cel mai important, este sa ai parul uscat complet si sa le lasi la incalzit, pana la nivelul maxim pe care parul tau il, suporta. Nimic mai mult!

Chiar iti recomandam sa tii cont de acest aspect, deoarece nici nu iti poti da seama cat de util iti va fi atunci cand vrei sa iti faci o coafura cu niste bucle rezistente.

 

2. Par cu volum doar cu ajutorul bigudiurilor electrice

par cu volumDesi am facut referire la faptul ca rolul bigudiurilor este acela de a crea bucle, totusi acestea iti ofera avantajul prin care iti pot da un volum foarte vizibil parului. Cu alte cuvinte, chiar daca alegi sa ai niste bucle atat de mici sau care se vad foarte greu, parul va beneficia de un volum mult mai mare. De obicei, foarte multe vedete de televiziune folosesc bigudiurile electrice pentru a reusi asta, excluzand chiar buclele.

Practic, acestea nu mai merg zilnic la un salon de coafura, ci isi aranjeaza parul de acasa. Practic, cu o simpla folosire a lor, in mai putin de 20 de minute, poti sa ai un par cu un volum foarte mare, volum ce va disparea doar in cazul spalarii.

 

Concluzie

Niciodata nu a fost mai banal decat acum sa iti faci o coafura de invidiat la tine acasa, intr-un timp scurt. Avantajele se vad foarte usor, insa cele mai importante sunt cele financiare si de timp, deoarece poti renunta la salon si sa-l vizitezi doar foarte rar.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro