Criteriul National

Tipuri de exercitii pe care le poti efectua la banca de fitness

Tipuri de exercitii pe care le poti efectua la banca de fitness
noiembrie 09
17:07 2017

banca de fitness declinata sport mag

Unul din aparatele esentiale pentru a te antrena cu succes acasa este banca de fitness. Aceasta te ajuta sa-ti atingi obiectivele in conditii de maxima siguranta, indiferent ca vrei sa obtii un abdomen bine definit, sa-ti dezvolti masa musculara sau sa-ti antrenezi pieptul. Banca de fitness iti ofera o multitudine de tipuri de exercitii pe care le poti efectua rapid si eficient acasa, din plan inclinat, declinat sau orizontal, pentru slabirea si tonifierea corpului, cat si pentru cresterea masei musculare si a fortei.

In general, grupele de muschi care pot fi antrenate cu ajutorul unei banci de fitness sunt: abdomen, picioare, biceps, triceps, umeri, spate, chiar si piept. Poti efectua exercitii de tipul impins la piept cu bara din plan declinat sau fluturari cu ganterele din plan orizontal. Astfel, te poti ajuta de greutati de fitness precum haltere sau gantere, dar in acelasi timp te poti antrena la banca de fitness si folosind propria greutate corporala, acest tip de exercitii fiind printre cele mai apreciate in domeniul fitness-ului.

Banca de fitness, fiind un aparat solid si reglabil, ofera tuturor persoanelor posibilitatea de a se antrena, indiferent de sex sau greutatea corpului. Dispunand de mai multe niveluri de dificultate, cu ajutorul bancii de fitness poti realiza numeroase tipuri de exercitii, in functie de conditia ta fizica si de rezultatele pe care ti le-ai propus sa le atingi. Iata cateva dintre cele mai populare si eficiente exercitii pe care le poti efectua la banca de fitness:

1. Abdomene la banca de fitness
Cele mai eficiente exercitii pentru obtinerea unui abdomen plat si tonifiat, cu patratele, sunt abdomenele realizate la banca de fitness, simplu de efectuat si cu rezultate vizibile in timp record. Tot ce-ti trebuie e o banca de fitness declinata si multa ambitie: intinde-te pe banca de fitness fixandu-ti picioarele in suportul special, lasa-te putin pe spate tinand abdomenul incordat, apoi ridica-te prin arcuire, pastrand capul in jos si mainile incrucisate la piept.

2. Ridicari de picioare la banca de fitness declinata
Cu ajutorul acestui tip de exercitii, iti poti antrena corespunzator abdomenul inferior, in cel mai eficient mod posibil. Ridicarile de picioare din pozitia declinat implica arcuirea in sus a pelvisului, iar cu fiecare ridicare scurteaza fibrele din zona abdominala inferioara, pentru rezultate vizibile si un abdomen bine definit.

3. Exercitii pentru piept: fluturari cu gantere din plan orizontal
Cu banca de fitness iti poti antrena chiar si pieptul, astfel: din pozitia culcat, fiind intins pe spate pe o banca de fitness reglata in plan orizontal, coboara usor ganterele pe langa corp printr-o miscare semicirculara, pastrand coatele putin indoite. Pentru ca muschii pieptului sa fie solicitati la maxim, lasa ganterele cat mai jos, de-o parte si de alta a bancii de fitness. Repeta aceasta miscare in mai multe serii, pentru rezultate spectaculoase!

4. Flexii pentru biceps la banca de fitness Scott
Nu in ultimul rand, ajutandu-te de o banca de fitness de tipul Scott, poti efectua flexii cu bara Z pentru dezvoltarea bicepsilor.

Indiferent de tipul de exercitii pentru care optezi, ai nevoie de o banca de fitness robusta, de calitate, care sa-ti sustina corpul si sa-ti permita realizarea corecta a exercitiilor, fara riscuri de accidentare! De aceea, banca de fitness este un aparat esential, foarte practic si eficient, de care oricine care se antreneaza acasa sau la sala are nevoie. Banca de fitness este un aparat versatil, compact si pliabil, usor de montat, care se poate incadra oriunde, in orice locuinta. Intra pe Sport-Mag.ro si alege-ti o banca de fitness pentru exercitiile pe care vrei sa le efectuezi!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo