Criteriul National

Tipuri de haine de dama elegante si modul in care pot fi purtate

Tipuri de haine de dama elegante si modul in care pot fi purtate
septembrie 16
12:47 2019

Hainele de dama se numara printre cele mai solicitate produse atat in magazinele fizice, cat si pe Internet, in mai multe modele si forme. Atractia pentru acestea nu trebuie sa determine achizitii neinspirate, fiind foarte important sa fie cumparate tinand cont de modul in care ele se vor integra in tinute si de toate caracteristicile fizice ale persoanei care urmeaza sa le poarte.

Specialistii in fashion de la Neer ofera mai multe sfaturi pentru alegerea hainelor de dama in functie de toate caracteristicile care conteaza, astfel incat investitia intr-o haina de calitate sa merite.

Cum se alege o haina de dama eleganta in functie de inaltime

Pentru o femeie miniona este recomandata o haina de dama eleganta midi sau scurta, in niciun caz lunga. Iarna sunt purtate foarte multe straturi de haine, ceea ce inseamna ca adaugarea unei haine lungi va reduce cu mult inaltimea si va face ca purtatoarea sa fie si mai mica si cel mai rau, plinuta chiar si cand nu este.

O haina pana la nivelul taliei este o solutie perfecta deoarece alungeste corpul. O haina midi este de asemenea o buna optiune pentru zilele reci in care corpul are nevoie de protectie contra vantului.

Persoanele inalte pot purta orice lungime de haina.

Alegerea hainelor elegante in functie de material

Stofa este un material foarte elegant si recomandat in confectionarea hainelor de iarna sau toamna pentru tinute elegante. In functie de croi, cele mai elegante haine sunt cele din stofa cu nasturi si revere. De asemenea, hainele de dama din piele sunt foarte elegante, motiv pentru care designeri cunoscuti le includ in colectiile lor si le recomanda tuturor categoriilor de varsta. Nu in ultimul rand, un alt material recomandat este tercotul.

Pentru un eveniment de seara, blana este cea care va potenta o tinuta de gala si o va scoate in mod pozitiv in evidenta. Aceste haine sunt unele dintre cele mai indragite de pasionatele de fashion.

Cum se aleg culorile hainelor elegante de dama?

In ceea ce priveste culorile, hainele elegante de dama sunt cele mai interesante in momentul in care se asorteaza sau potenteaza intreaga cromatica a tinutei. In cazul hainelor din piele, culorile preferate sunt negru, alb, rosu si maro sau crem. Aceste haine nu necesita o accesorizare foarte intensa deoarece sunt prin ele insele o piesa centrala. Ceea ce este important de mentionat aici este faptul ca o haina de dama din piele poate eclipsa restul tinutei pentru ca se transforma in punct focal.

In ceea ce priveste hainele din stofa sau din tercot, culorile preferate sunt negrul, griul sau pamantiul, insa sunt si persoane indraznete care opteaza pentru carouri, modele sau culori stridente cum ar fi fucsia si albastru electric. Indiferent de culorile preferate este important de mentionat ca iarna si toamna sunt doua anotimpuri in care este mai usor ca o haina sa se murdareasca, ceea ce inseamna ca nuantele deschise vor necesita curatare mai des.

Tinand tont de sugestiile de mai sus, fiecare femeie isi poate cumpara haina potrivita, care sa se integreze perfect in orice tinuta indiferent de tipul acesteia.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul