Criteriul National

Tipuri de poșete care trebuie să existe în garderobă

Tipuri de poșete care trebuie să existe în garderobă
iulie 29
16:19 2020

geanta-ea7_8388750

Dacă doriți să fiți permanent în tendințe, atunci există câteva tipuri de poșete care nu trebuie să vă lipsească din garderobă, poșete care sunt în vogă în 2020; o poșetă nu reprezintă doar un mijloc de a transporta telefonul și portofelul ci relevă și caracterul, personalitatea utilizatorului său prin desigul său.

Geanta din anii 90 este acum în tendințe și este o poșetă de umăr care trebuie să existe în garderoba ta deoarece se potrivește foarte bine cu o ținută casual, cu un pantalon și tricou sau cu pantofi sport cu platformă mai înaltă.

Geanta țesută este foarte potrivită pentru vară, așa cum este Geanta EA7 ; poșeta este perfectă pentru vară datorită fibrelor sale naturale precum rafia, ratanul, bumbacul sau ratanul, un accesoriu potrivit pentru o rochie midi sau maxi și niște sandale cu platformă sau ochelari de soare, toate acestea pentru un look cool de vară.

O poșetă tip găleată poate fi purtată în orice împrejurări, fiind esențială mai ales atunci când doriți să îndesați în aceasta tot felul de obiecte, ea fiind și foarte elegantă prin finisaje și având un design unic și un material de calitate; poate fi combinată cu îmbrăcăminte in piele precum pantaloni din piele sau jachetă ori cizme sau să îi conferiți un aspect feminin printr-o fustă și o bluză.

Geanta cu lanț accentuează latura elegantă, acest detaliu facilitând purtarea acesteia la ocazii formale, ea putând fi asociată cu o rochie care cade ușor sau cu un articol vestimentar din mătase și tocuri.

O geantă XL este elegantă și este foarte distractiv să ai una, fiind, totuși bizar să asortezi această geantă cu tocuri; în această geantă chiar poți să porți foarte multe obiecte de care ai nevoie; un sacou supradimensionat s-ar potrivi acestei genți sau un tricou simplu alb și blugi pentru a avea un look smar casual.

Indiferent de poșeta pe care o purtați, este important ca stilul acesteia să se potrivească cu personalitatea Dvs., așa încât să o completeze pe aceasta deoarece stilul face muzica.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul