Criteriul National

TO DO’s pentru un concediu reușit

TO DO’s pentru un concediu reușit
iulie 21
14:05 2017

got

Captură de ecran din 2017.07.21 la 14.01.50

 

Vacanțăăăă! Cu siguranță, este cuvântul momentului și cu toții vă gândiți la zilele libere petrecute cu cei dragi, departe de grijile de zi cu zi. Însă, pentru un concediu cu adevărat relaxant, trebuie să luați în calcul câteva măsuri de precauție.

Înainte de a pleca în vacanță în străinătate…

Un turist cu adevărat prevăzător se gândește la toate posibilitățile și își încheie împreună cu asigurarea clasică pentru călătorii în străinătate și o asigurare de tip STORNO, încă din momentul în care rezervă o vacanță. O analiză a portofoliului de asigurări de acest tip încheiate la Gothaer arată că bolile reprezintă principalul motiv care duce la anularea unei vacanțe. Asigurarea STORNO acoperă riscuri care pot afecta o călătorie în străinătate din momentul planificării acesteia şi până la momentul întoarcerii în ţară: anularea plecării din motive de îmbolnăvire, accident rutier, concediere, nașterea prematură a unui copil sau pierderea/furtul documentelor de identitate, falimentul companiei aeriene sau anularea călătoriei cu avionul etc.

De asemenea, după ce ați plătit avansul pentru achitarea pachetului de servicii turistice către agenția de turism, ca să nu riscați să pierdeți banii în cazul insolvenței acesteia, aveți și posibilitatea protejării împotriva acestui risc. InsoTRAVEL de la Gothaer este prima asigurare facultativă din România care acoperă integral riscul de a pierde avansul sau sumele plătite de turiști pentru vacanță, în cazul insolvenței agenției de turism și neprestării serviciilor turistice contractate!

Aveți grijă de locuința pe care o părăsiți în perioada concediului

Tot înainte de a pleca în vacanță, e bine să vă gândiți și la ce lăsați acasă. Datele din portofoliul Gothaer de asigurări de locuințe arată că numai în luna iunie au fost înregistrate peste jumătate din numărul total de furturi din locuințe din 2017. Se pare, așadar, că vara este o perioadă în care hoții acționează mai des în lipsa proprietarilor. Încheierea unei asigurări facultative de locuință, care acoperă și furtul, este una dintre măsurile pe care le puteți lua pentru o vacanță liniștită.

În plus, vă recomandăm să nu anunțați prea multă lume de plecarea voastră, să nu oferiți prea multe detalii despre perioada concediului și să nu postați fotografii în timp real pe rețelele de socializare cât timp sunteți plecați. Lăsați această plăcere pentru momentul întoarcerii!

Dacă plecați cu mașina în străinătate, asigurați-vă că e pusă la punct

Dacă alegeți un concediu în străinătate cu mașina, luați-vă timp înainte de plecare pentru o revizie amănunțită a acesteia. Orice defecțiune detectată când deja sunteți în străinătate vă poate afecta bugetul de vacanță.

CASCO este o asigurare fără de care nu ar trebui să porniți la drum. Verificați cu atenție riscurile incluse în poliță și informați-vă cu privire la traseul pe care urmează să îl faceți, pentru a fi siguri că țara în care urmează să călătoriți este inclusă în acoperirea poliței.

 

Ce se întâmplă cu afacerea voastră cât sunteți plecați?

Dacă sunteți antreprenor, vacanțele nu mai sunt de mult atât de relaxante cum v-ați dori. E imposibil să nu vă gândiți la afacerea lăsată acasă și la funcționarea ei. Pentru ca aceste griji să nu mai aibă nicio putere asupra stării voastre de concediu, încheiați o asigurare special concepută pentru IMM-uri. Printre riscurile pe care le acoperă se află și cel de întrerupere a activității în cazul în care are loc un eveniment neprevăzut cât sunteți plecați.

De ce aveți nevoie de asigurare de călătorie în străinătate?

Când vă pregătiți de o vacanță în străinătate, e bine să aveți la voi asigurarea pentru călătorii în străinătate. Nu știţi niciodată ce se poate întâmpla: este posibil să aveţi nevoie de asistență medicală sau să aveţi probleme în recuperarea bagajelor. De altfel, datele Gothaer arată că principalele cauze care determină asigurații să folosească polițele de asigurare de călătorie sunt: diverse fracturi 52%, febra 10%, 6% bagaje întârziate/distruse (da, puteți face asigurare și pentru protecția bagajelor!).

Cu asigurările potrivite, vă puteți bucura din plin de timpul petrecut alături de cei dragi, iar vacanța rămâne vacanță!

***

Persoană de contact:

Oana Radu

PR Director

comunicare@gothaer.ro

0755.015.510

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de 97.8 Mil Lei.

Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online, pe www.gothaer.ro.

 

Despre Grupul Gothaer

Grupul Gothaer, una din cele mai importante societăţi mutuale din Germania, deţine 100% din pachetul de acţiuni al societăţii, susţinând astfel interesul său serios şi de lungă durată în România.

Gothaer Versicherungsbank VVaG este una din cele mai importante companii de asigurări mutuale din Germania și compania mamă a grupului Gothaer, oferind produse de asigurări generale, de viață și sănătate.

Cu o experiență de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor, Gothaer este asiguratorul ales de peste 4 millioane de clienți, gestionând un portofoliu de active de peste 22 miliarde Euro și un volum anual de prime brute subscrise de peste 4 miliarde de Euro.

 

GOTHAER ASIGURĂRI REASIGURĂRI S.A.

Str. Barbu Delavrancea, Nr. 6A, corp A2, Sector 1, Bucureşti

Tel: +4 021 200 00 00; Fax: +4 021 200 00 98

www.gothaer.ro

online.gothaer.ro

J40/12276/2006; CUI 18892336; Capital social subscris și vărsat 56.242.980 lei, autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor RA057/06.12.2006, actuala Autoritate de Supraveghere Financiară. Cod LEI: 5299000TL4WT47U3ZG88.

Operator de date cu caracter personal înregistrat sub numerele 4198/2007 și 4200/2007.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo