Criteriul National

Toata lumea are nevoie de SEO!

Toata lumea are nevoie de SEO!
decembrie 27
11:06 2019

Termenul de optimizare a motorului de cautare (SEO) inseamna toate acele activitati menite sa creasca cantitatea de trafic pe care o primeste un site web de la motoarele de cautare.

Activitatile SEO se incadreaza in general in: optimizarea site-ului, pozitionarea motorului de cautare, realizarea de campanii si activitati de marketing web si de motoare de cautare, desfasurarea de campanii si activitati legate de popularitate, campanii si activitati legate de cuvinte cheie, publicitate (publicitate Pay Per Click), urmarirea Web si analiza Web (analiza statistica a datelor si optimizarea ulterioara a site-ului pentru a imbunatati randamentul investitiilor), realizarea campaniilor si activitatilor de Social Media Optimization si Social Media Marketing.

Este cea mai buna tehnica de evidentiere a propriului site, iar metoda functioneaza chiar foarte bine, iar Adsem  ofera cele mai bune servicii de optimizare seo. Povestea  Adsem incepe in 2014, avand de la bun inceput  scopul de a imbunatati serviciile de marketing online. Telul echipei este atins de fiecare data, deoarece personalul Adsem este format din profesionisti competenti, cu notiuni clare despre ceea ce inseamna marketing-ul online.

Pentru cei la inceput de drum, o agentie de marketing online este cea mai buna investitie, deoarece serviciile profesionistilor precum cei de la Adsem pot aduce schimbari mari chiar de la prima luna de colaborare.

Pe langa popularitatea serviciilor de optimizare SEO, se incadreaza si metoda cu campanii PPC. Sistemul Pay per Click (PPC ) va permite sa plasati anuntul platit in motoarele de cautare, chiar acolo unde potentialii clienti cauta produse sau servicii pentru a cumpara.

Dezavantajul PPC, comparativ cu indexarea naturala, este ca trebuie sa platiti pentru a fi vizibil. Avantajul este ca acest sistem va permite sa fiti vizibili chiar si intr-o ora.

A continua cu PPC inseamna inregistrarea in sectiunea cuvenita a motorului de cautare. Cel mai adoptat sistem PPC este cel al Google AdWords, adica selectarea cuvintelor cheie care privesc produsele vanzatorului, crearea unui anunt si asteptarea sosirii clientilor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

seoagency.ro

seoagency.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul