Criteriul National

„Tomac, urgent la tomberon – langa DODON!”

„Tomac, urgent la tomberon – langa DODON!”
ianuarie 27
03:48 2022

Iliescu Catalin Lucian:

„Totul e pe ,liniște’ în PMP

Numai cine e ,orb’ politic, gândește că, azi, în PMP este totul roz și data propusă pentru congres de pucistul Tomac rezolvă lucrurile!
Ce rezolvă congresul? Nimic. Înjumătățești PMP și lasă in urmă multă ,scârbă’ în mintea celor care au avut speranțe in noi.
De ce? Ce urmărești măi combinagiule?

Românii așteaptă altceva de la partidul fostului președinte Traian Basescu!

Românii, așteaptă soluții rostite cu voce tare, despre politicile publice și viitorul țării.
Care este soluția PMP despre facturile la energie și gaze?

Spune tu, Eugen Tomac? Ai cea mai mare funcție din partid!! Ești europarlamentar.

Încă aștepți să vină Traian Băsescu să te scoată din ,rahatul’ în care ai băgat un partid întreg?
Nu mai vine, mai Eugene!!
Traian Basescu e satul de ,căcaturile’ tale, făcute pe la spatele lui. Pur și simplu, s-a saturat!
A creat PMP, l-a dus în parlament în 2016 și tu l-ai scos la taraba.
Traian Băsescu a candidat la locale în 2020, să nu se desființeze PMP, așa cum îți era planul…A avut un mare handicap, alianța ta, tacita cu PSD la București și guvernarea cu PNL. Ce putea să facă mai mult?
Românii ne-au taxat. Iar la parlamentare ne-au dat ,decisiva’.

Ce ai facut tu? Ai dat vina pe câțiva din PMP si ne-ai îndepărtat. De ce? Deoacere am avut curajul să îți spunem adevarul. Ce puteam face mai mult când tu ai dus PMP într-o zona nefrecventabilă și nedigerabilă de electorat? Zici ca ți-am bagat-o noi pe Eba, pe gât!
Sau te-am pus noi să stai lângă Orban și PNL pănă în ultimă zi pentru stabilitate?!
Da, Eugen Tomac. Esti groparul PMP.

Indiferent, ce spun colegii acum, ești un personaj toxic care, în afară să îți bați joc de toți, nu ai realizat nimic în activitatea politică pentru români și România. Nimic. Doar sforării pe la spate și niciodată nu ți-ai asumat nimic.

Azi, pozezi în ,colacul de salvare’ al PMP.
Cine te mai crede?

De ce ți s-a pus ,piticul’ pe Cristian Diaconescu?
Aha…, nu te-a informat constant? Nu mai da ,doi’ lei pe strategiile tale?
Sau ce? Nu răspundea la telefon să-ți asculte minciunile!
Am înțeles!
Eugen Tomac, singura ta realizare în PMP este că, ți-ai făcut o ,gașcă’ de vreo 15 indivizi cărora, v-ați oferit avantaje reciproc și azi îi folosești ca masă de manevră. Fac atmosfera, țipă, cer demisia președintelui ales și îi aduc injurii.
Puțini știu asta!
Cristian Diaconescu nu e familiarizat cu ,borhotul’ livrat de tine, zi de zi în ultimii ani. Este un diplomat prin excelență și nu un ,golanaș’ ca tine!
Omul a fost prea îngăduitor cu tine și gașca ta de neisprăviți politic.
Te deranjează asta? Știu! Ți-e teamă că va deschide partidul? Ți-e teama că vor veni în PMP personalități? Ți-e teamă că PMP va ține cu românii?
Ți-e teamă că îți pierzi ,cuțitul și furculița’ de a mai negocia orice, doar să-ți fie ție bine?
Normal..
Lasă PMP în pace să crească frumos și, cu siguranță va fi loc pentru toți. Condiția e simplă: un climat de respect, armonie, construcție și respectarea statutului partidului. Apropo, statut pe care tu, Eugen Tomac, nu dai 2 lei!!
Eugen Tomac, fă și tu o pauză?! Mai cheltuie din banii de la Bruselles.
Simplu, ia-ți familia frumoasă și calătorește. Zanzibar este la modă.
Nu de alta, dar un partid întreg a muncit să ajungi acolo. E păcat! Îndreaptă-ți energia către ceva adevărat și lasă politica o vreme.

Te-ai văzut cu sacii în căruță și acum nu nai contează! După tine, potopul!”.

Tot fără comentarii! ( Paul D.).

Articolul „Tomac, urgent la tomberon – langa DODON!” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul