Criteriul National

Top 3 biciclete pentru inceput de 2018

Top 3 biciclete pentru inceput de 2018
ianuarie 29
12:15 2018

Daca esti pasionat de ciclism si iti doresti sa faci performanta in acest domeniu, ai nevoie de o bicicleta care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Stii tu, acel gen de bicicleta care stie intotdeauna ceea ce iti doresti si iti asculta cu sfintenie fiecare miscare in parte. Iar anul 2018 este incredibil de generos cu ciclistii. Marile branduri s-au intrecut in modele si au venit cu noutati impresionante, demne de pus in portofoliu si de strans in palmares premii la cele mai dure competitii de profil. Acestea sunt top 3 cele mai cool biciclete ale anului 2018!

Bicicletele Merida Reacto Disc 8000-E 2018

Celebrul brand de biciclete nu se potoleste. Ii plac provocarile si a facut un obicei din a-si surprinde fanii si competitia. Iar bicicletele Merida Reacto Disc 8000-E 2018 sunt dovada clara ca firma taiwaneza isi merita locul in topul celor mai buni producatori de biciclete din intreaga lume. Noul model se bucura deja de premiul pentru popularitate si design pe anul 2018 pentru ca, nu-i asa, noile biciclete Merida intrec orice asteptari. Sistemul de manevrare este facut sa tina piept curselor downhill, iar cadrul rigid din materiale de cea mai buna calitate iti permite sa te avanti pe cele mai abrupte pante si sa accelerezi atat cat te tin franele. Iar tehnologiile de care se bucura (Anti Wrinkle System, Carbon Fork, Di2 Ready, Disc Cooler, Integrated SP clamp, Internal Cable, Merida Lifetime Warranty, Naca Fastback Profile, Nano Matrix Carbon, S-Flex, Thru-Axle, X-Taper Headtube) ii permit acestei biciclete Merida sa inteleaga tot ceea ce isi doreste un ciclist modern, determinat sa depaseasca orice obstacol.

Merida Reacto Disc 8000-E 2018

Bicicletele full suspension SUNN Shamann Finest 2018

Desigur, SUNN, competitorul direct al Merida, nu putea sa ramana in umbra. Asa ca, celebrul brand francez aduce pentru 2018 bicicletele full suspension Sunn Shamann Finest 2018. Prevazute cu cadru de carbon Toray 800/900, echipate cu furca Rockshox SID WC 100mm, schimbatoare Sram XX1 EAGLE si frane hidraulice Sram Level TL, aceste biciclete sunt adevarate masinarii de razboi. Un razboi pe pistele pentru ciclist, desigur.
Aceste biciclete full-suspension seamana cu bicicletele hardtail, cel putin prin forma. Aspectul spectaculos se datoreaza amortizorului bine ascuns, dar si liniilor drepte si ferme. Bicicletele SUNN Shamann Finest 2018 reusesc sa impresioneze prin design-ul curat, o caracteristica rar intalnita in ziua de astazi, cand multe dintre biciclete sunt impopotonate doar ca sa atraga atentia clientului.

SUNN Shamann Finest 2018

 

Bicicletele de sosea Scultura Disc TEAM-E 2018

Seria de biciclete Merida Scultura adauga in catalog un nou model impresionant – bicicleta de sosea Scultura Disc TEAM-E 2018. ,,Viteza fara compromis, agilitate fara ezitari, tinuta de drum impecabila si nu numai”, cam asa o descriu specialistii de la Veloteca, unul dintre cele mai indragite magazine de biciclete din Bucuresti. Aceasta bicicleta este prevazuta cu un cadru din carbon, foarte rezistent si usor, in acelasi timp.

Scultura Disc TEAM-E 2018

Toate aceste biciclete se gasesc la Veloteca. Intra si tu pe site si verifica intreaga gama de produse.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul