Criteriul National

TOP 3 cele mai ATRĂGĂTOARE destinații de vacanță pentru familii

TOP 3 cele mai ATRĂGĂTOARE destinații de vacanță pentru familii
aprilie 18
16:09 2018

Cei mici pot deveni din ce în ce mai pretențioși atunci când vine vorba de locul în care în care își petrec vacanțele. Poveștile pe care și le spun unii altora acasă reprezintă o adevărată competiție, din care fiecare își dorește să iasă învingător. Totuși, ceea ce contează cu adevărat sunt amintirile pe care le construiți împreună, ca familie, dar și descoperirile pe care copilul le face în timpul călătoriei.

bavaria

Nu te lăsa descurajat de faptul că cei mici nu ar putea gusta pe deplin o excursie alături de familie. Din contră, la vârste fragede, aceștia pot acumula rapid informații și date care le formează cultura generală cu care te va surprinde peste câțiva ani, trăind experiențe distractive alături de părinți. Dacă alegeți împreună destinațiile de concediu potrivite, ai toate șansele ca întreaga familie, de la mic la mare, să se bucure de fiecare moment. Pentru o vacanță de vară de succes anul acesta, inspiră-te din topul celor mai apreciate locuri în care merită să îți duci copilul.

Află din acest articol care sunt cele 3 destinații potrivite pentru concediul în familie:

  1. Europa îți poate oferi cele mai diverse opțiuni, iar una dintre locațiile perfecte și fascinante pentru copii se află chiar în Germania, mai aproape decât ai spera. Castelele bavareze și peisajele naturale impresionante se completează perfect într-un basm pe care îl poți trăi alături de cei dragi. Puteți vizita împreună orașe medievale și asculta legendele celor mai remarcabili eroi care au trăit în urmă cu sute de ani pe aceste meleaguri. Mai mult, cu un click aici, aveți șansa de a vizita nu doar castele de poveste, ci și capitale istorice ale Europei, Bavaria învecinându-se cu Austria și Cehia. Acest circuit este vacanța perfectă pentru cei mici și adulți deopotrivă!

disneyland

  1. Poate cea mai râvnită locație de către copii este celebrul Disneyland din Franța. Bucuria de a intra în lumea fantastică a personajelor preferate de desene și filme animate nu poate fi egalată ușor. Cu toate că poate deveni copleșitor să îți vezi copiii în culmea fericirii alături de eroii lor favoriți, nu poți evita propria satisfacție în cel mai iubit parc tematic de distracții din lume. Disneyland are spații, spectacole și activități destinate și părinților. Astfel, atât tu, cât și copilul tău, veți avea parte de aventuri spectaculoase pe care este imposibil să le uitați. Dacă te-ai convins că aceasta este destinația ideală pentru vacanța în familie de anul acesta, site-ul agentiei Karpaten îți pune la dispoziție oferte de neratat. Mergeți împreună într-o aventură desprinsă din cărți!
  2. Marea vă cheamă pe toți în cel mai însorit colț de continent – Spania. Veți avea cu toții acces nelimitat la frumusețea plajelor din Malaga ori Valencia pe timpul zilei, iar seara puteți să descoperiți orașele splendide în plimbări lungi pe bulevarde. Copiii se pot bucura în voie de soare și de temperaturile moderate de la malul Mării Mediterane, în timp ce voi, părinții, vă puteți relaxa pe deplin la piscina hotelului sau sub o umbrelă, pe plajă. Condițiile de cazare sunt considerabil mai bune decât în multe alte regiuni ale continentului, prețurile moderate, iar distracția asigurată. Profitați de o vacanță desăvârșită împreună la malul mării.

Vara aceasta, ia-ți familia și descoperiți destinații deosebite în Europa!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul