Criteriul National

Top 3 cele mai rezistente smartphone-uri ale momentului

Top 3 cele mai rezistente smartphone-uri ale momentului
noiembrie 12
17:27 2018

Multi pasionati de tehnologie isi aleg un nou telefon mobil in functie de afinitatea fata de un brand, in timp ce altii o fac in functie de performantele sistemului de operare, ba chiar si de impresia pe care o lasa un anumit smartphone.

Insa cei mai multi iau o decizie de cumparare in functie de rezistenta acestuia. Desi piata este plina de huse de telefon sau ecran de protectie din sticla, inainte de achizitia unui nou smartphone cumparatorii pun in balanta si grija vizitelor la service, de fiecare data cand gadgetul intra in contact cu apa, praful sau cafeaua.

Daca te numeri printre cei pentru care rezistenta unui smartphone chiar conteaza, chiar daca optezi si pentru o husa telefon iphone sau nu, ti-am pregatit o lista cu cele mai bune modele durabile si sigure.

Iata care sunt:

LG V30 Plus

Desi compania LG nu mai este in atentia iubitorilor de tehnologie, modelul V30 Plus este un device ce ofera un grad de protectie sporit. Certificatul IP68 iti ofera siguranta ca telefonul va rezista la praf si apa, fiind un model potrivit pentru persoanele care isi petrec mult timp practicand sporturi extreme sau isi doresc un telefon de cursa lunga.

In plus, modelul vine si cu o baterie 3300 mAh, cu incarcare rapida prin Quick Charge 3.0, deci aventurile tale alaturi de acest LG vor fi mai multe, mai pline de aventura si, evident, captate in fotografii memorabile.

Samsung Galaxy S9

La fel ca modelul prezentat mai sus, si Samsung S9 se bucura de standardul de acreditare pentru rezistenta la apa IP68. Astfel, poti intra cu el in mare, la o adancime de circa 1.5 metri, timp de 30 de minute, fara a-ti face griji ca iti vei strica telefonul.

Mai mult, si cand ploua torential sau rafalele de vant aduc cantitati mari de praf si nisip iti poti continua activitatile zilnice, de a conversa cu prietenii, a viziona filmulete sau a raspunde la mail-uri, fara grija ca iti va afecta telefonul.

LG G6

Este un model cu design surprinzator si o durata de viata a bateriei uimitoare, dar nu dezamageste nici la capitolul siguranta. Daca ai varsat o cană cu ceai peste el sau l-ai scapat din greșeală in cada, nu este absolut niciun fel de problema, deoarece LG G6 poate rezista intr-o adancime de pana la 1 metru, timp de maxim 30 de minute.

Prin urmare, daca iti place adrenalina, dar vrei sa ai si un telefon rezistent la apa, praf sau lovituri, toate modelele de mai sus detin certificatul IP68, ce iti ofera certitudinea că nu vor pati nimic, orice s-ar intampla.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu