Criteriul National

TOP 3 elemente de efect pentru petrecerea de botez

TOP 3 elemente de efect pentru petrecerea de botez
iulie 06
08:29 2017

Fiecare dintre noi, atunci când are în vedere organizarea unui eveniment elegant, își dorește să  își surprindă persoanele care îi sunt alături. Totuși, devine destul de greu ca acest lucru să se întâmple, mai ales deoarece marea majoritate a celor care planifică o petrecere se axează pe aceleași puncte comune.

În cazul în care în viața dumneavoastră și-a făcut simțită prezența un bebeluș, atunci este mai mult decât firesc să vă preocupe organizarea petrecerii de botez pentru micuț. Așadar, în continuare vă oferim cele mai bune modalități prin care să vă asigurați că vă veți surprinde plăcut invitații, cu elemente inovative și ingenioase. Haideți să vedem despre ce este vorba mai exact:

  1. Prezența ursitoarelor de botez

Cu siguranță știți din cărțile de povești că atunci când se naște un copil, rolul ursitoarelor este de a-i prezice micuțului numai de bine. Astfel, copilașul va crește și se va dezvolta cu o aură magică în jurul său, conform prezicerilor ursitoarelor.

Așadar, pentru un plus de magie la petrecerea de botez pe care o organizați, dar și pentru a destinde atmosfera cu un spectacol plăcut, vă recomandăm să căutați o echipă de ursitoare Bucuresti care să vă poată ajuta. Spre exemplu, la paradisulpersonajelor.ro – o echipă de animatori pentru petreceri de copii profesioniști – beneficiați și de această oportunitate, de a aduce magia ursitoarelor la petrecerea de botez a micuțului dumneavoastră.

ursitoare Bucuresti

  1. Un candy bar tematic

Ce poate fi o surpriză mai plăcută atât pentru dumneavoastră, cât și pentru invitații dumneavoastră decât un candy bar tematic? Ei bine, acest element, mai precis acest univers al deserturilor savuroase în miniatură va reuși să devină vedeta evenimentului.

Desigur, este mai mult decât recomandat să colaborați cu o cofetărie profesionistă care vă va putea oferi cele mai bune idei și decoruri de candy bar-uri, astfel încât efectul final să fie special. Începând de la brioșe, mini prăjituri și alte produse dulci, candy bar-ul trebuie să surprindă atât din prisma gustului savuros, cât și din privința design-ului spectaculos.

  1. Gheață carbonică

Un alt element care vă poate asigura succesul petrecerii de botez este gheața carbonică. Dacă ați avut ocazia să fiți prezent în cadrul unei nunți la care gheața carbonică a făcut senzație la dansul mirilor, trebuie să știți că aceasta poate avea același efect uimitor și pentru băuturi.

Așadar, cea mai bună modalitate de a vă întâmpina invitații la petrecerea de botez este cu pahare de șampanie cu gheață carbonică. Astfel, fumul care va ieși din paharele de șampanie va face băutura să arate ca o poțiune magică, absolut deosebită.

Totuși, este important să colaborați cu o firmă profesionistă, care vă asigura transportul gheții carbonice până la evenimentul dumneavoastră. De asemenea, trebuie să aveți grijă unde o veți depozita până va fi servită, deoarece necesită temperaturi deosebit de scăzute pentru a putea fi păstrată corespunzător.

Așadar, dacă doriți ca petrecerea de botez pentru copilașul dumneavoastră să fie de efect, atunci vă recomandăm să țineți cont de elementele prezentate mai sus, care vor atrage după sine succesul evenimentului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo