Criteriul National

TOP 3 elemente de efect pentru petrecerea de botez

TOP 3 elemente de efect pentru petrecerea de botez
iulie 06
08:29 2017

Fiecare dintre noi, atunci când are în vedere organizarea unui eveniment elegant, își dorește să  își surprindă persoanele care îi sunt alături. Totuși, devine destul de greu ca acest lucru să se întâmple, mai ales deoarece marea majoritate a celor care planifică o petrecere se axează pe aceleași puncte comune.

În cazul în care în viața dumneavoastră și-a făcut simțită prezența un bebeluș, atunci este mai mult decât firesc să vă preocupe organizarea petrecerii de botez pentru micuț. Așadar, în continuare vă oferim cele mai bune modalități prin care să vă asigurați că vă veți surprinde plăcut invitații, cu elemente inovative și ingenioase. Haideți să vedem despre ce este vorba mai exact:

  1. Prezența ursitoarelor de botez

Cu siguranță știți din cărțile de povești că atunci când se naște un copil, rolul ursitoarelor este de a-i prezice micuțului numai de bine. Astfel, copilașul va crește și se va dezvolta cu o aură magică în jurul său, conform prezicerilor ursitoarelor.

Așadar, pentru un plus de magie la petrecerea de botez pe care o organizați, dar și pentru a destinde atmosfera cu un spectacol plăcut, vă recomandăm să căutați o echipă de ursitoare Bucuresti care să vă poată ajuta. Spre exemplu, la paradisulpersonajelor.ro – o echipă de animatori pentru petreceri de copii profesioniști – beneficiați și de această oportunitate, de a aduce magia ursitoarelor la petrecerea de botez a micuțului dumneavoastră.

ursitoare Bucuresti

  1. Un candy bar tematic

Ce poate fi o surpriză mai plăcută atât pentru dumneavoastră, cât și pentru invitații dumneavoastră decât un candy bar tematic? Ei bine, acest element, mai precis acest univers al deserturilor savuroase în miniatură va reuși să devină vedeta evenimentului.

Desigur, este mai mult decât recomandat să colaborați cu o cofetărie profesionistă care vă va putea oferi cele mai bune idei și decoruri de candy bar-uri, astfel încât efectul final să fie special. Începând de la brioșe, mini prăjituri și alte produse dulci, candy bar-ul trebuie să surprindă atât din prisma gustului savuros, cât și din privința design-ului spectaculos.

  1. Gheață carbonică

Un alt element care vă poate asigura succesul petrecerii de botez este gheața carbonică. Dacă ați avut ocazia să fiți prezent în cadrul unei nunți la care gheața carbonică a făcut senzație la dansul mirilor, trebuie să știți că aceasta poate avea același efect uimitor și pentru băuturi.

Așadar, cea mai bună modalitate de a vă întâmpina invitații la petrecerea de botez este cu pahare de șampanie cu gheață carbonică. Astfel, fumul care va ieși din paharele de șampanie va face băutura să arate ca o poțiune magică, absolut deosebită.

Totuși, este important să colaborați cu o firmă profesionistă, care vă asigura transportul gheții carbonice până la evenimentul dumneavoastră. De asemenea, trebuie să aveți grijă unde o veți depozita până va fi servită, deoarece necesită temperaturi deosebit de scăzute pentru a putea fi păstrată corespunzător.

Așadar, dacă doriți ca petrecerea de botez pentru copilașul dumneavoastră să fie de efect, atunci vă recomandăm să țineți cont de elementele prezentate mai sus, care vor atrage după sine succesul evenimentului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro