Criteriul National

TOP 3 elemente de efect pentru petrecerea de botez

TOP 3 elemente de efect pentru petrecerea de botez
iulie 06
08:29 2017

Fiecare dintre noi, atunci când are în vedere organizarea unui eveniment elegant, își dorește să  își surprindă persoanele care îi sunt alături. Totuși, devine destul de greu ca acest lucru să se întâmple, mai ales deoarece marea majoritate a celor care planifică o petrecere se axează pe aceleași puncte comune.

În cazul în care în viața dumneavoastră și-a făcut simțită prezența un bebeluș, atunci este mai mult decât firesc să vă preocupe organizarea petrecerii de botez pentru micuț. Așadar, în continuare vă oferim cele mai bune modalități prin care să vă asigurați că vă veți surprinde plăcut invitații, cu elemente inovative și ingenioase. Haideți să vedem despre ce este vorba mai exact:

  1. Prezența ursitoarelor de botez

Cu siguranță știți din cărțile de povești că atunci când se naște un copil, rolul ursitoarelor este de a-i prezice micuțului numai de bine. Astfel, copilașul va crește și se va dezvolta cu o aură magică în jurul său, conform prezicerilor ursitoarelor.

Așadar, pentru un plus de magie la petrecerea de botez pe care o organizați, dar și pentru a destinde atmosfera cu un spectacol plăcut, vă recomandăm să căutați o echipă de ursitoare Bucuresti care să vă poată ajuta. Spre exemplu, la paradisulpersonajelor.ro – o echipă de animatori pentru petreceri de copii profesioniști – beneficiați și de această oportunitate, de a aduce magia ursitoarelor la petrecerea de botez a micuțului dumneavoastră.

ursitoare Bucuresti

  1. Un candy bar tematic

Ce poate fi o surpriză mai plăcută atât pentru dumneavoastră, cât și pentru invitații dumneavoastră decât un candy bar tematic? Ei bine, acest element, mai precis acest univers al deserturilor savuroase în miniatură va reuși să devină vedeta evenimentului.

Desigur, este mai mult decât recomandat să colaborați cu o cofetărie profesionistă care vă va putea oferi cele mai bune idei și decoruri de candy bar-uri, astfel încât efectul final să fie special. Începând de la brioșe, mini prăjituri și alte produse dulci, candy bar-ul trebuie să surprindă atât din prisma gustului savuros, cât și din privința design-ului spectaculos.

  1. Gheață carbonică

Un alt element care vă poate asigura succesul petrecerii de botez este gheața carbonică. Dacă ați avut ocazia să fiți prezent în cadrul unei nunți la care gheața carbonică a făcut senzație la dansul mirilor, trebuie să știți că aceasta poate avea același efect uimitor și pentru băuturi.

Așadar, cea mai bună modalitate de a vă întâmpina invitații la petrecerea de botez este cu pahare de șampanie cu gheață carbonică. Astfel, fumul care va ieși din paharele de șampanie va face băutura să arate ca o poțiune magică, absolut deosebită.

Totuși, este important să colaborați cu o firmă profesionistă, care vă asigura transportul gheții carbonice până la evenimentul dumneavoastră. De asemenea, trebuie să aveți grijă unde o veți depozita până va fi servită, deoarece necesită temperaturi deosebit de scăzute pentru a putea fi păstrată corespunzător.

Așadar, dacă doriți ca petrecerea de botez pentru copilașul dumneavoastră să fie de efect, atunci vă recomandăm să țineți cont de elementele prezentate mai sus, care vor atrage după sine succesul evenimentului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo