Criteriul National

TOP 3 informatii ESENTIALE pe care sa le ai in CV in functie de domeniu

TOP 3 informatii ESENTIALE pe care sa le ai in CV in functie de domeniu
martie 08
18:39 2018

CV-ul reprezinta prima interactiune cu posibilul tau viitor angajator, pe care trebuie sa-l convingi din primele secunde. Este un fapt dovedit ca specialistii in recrutari nu petrec mai mult de 20 de secunde uitandu-se pe un CV, ci doar in cazuri exceptionale, in care sunt aspecte ce le atrag atentia. Pentru a trece cu succes de aceasta etapa a recrutarilor, analizeaza cu atentie daca cerintele angajatorului se potrivesc cu competentele tale si evidentiaza-le pe cele mai importante.

interviu

Evita sa aglomerezi un CV cu date irelevante pentru pozitia pentru care candidezi, asa cum sunt job-urile in alte domenii ori activitatile de voluntariat pentru ONG-uri in domeniul sanatatii daca aplici pentru o pozitie de game tester. Risti ca persoana care analizeaza CV-uri sa-l treaca pe al tau cu vederea doar pentru ca astfel de amanunte s-au remarcat in detrimentul aspectelor principale, precum cursurile de la Man and Machine, foarte bine cotate la acest moment. Descopera, asadar, ce te-ar putea face special si remarcabil in fata contracandidatilor tai si detaliaza-le, totodata, in scrisoarea de motivatie.

Iata ce sa adaugi in CV in functie de domeniul de lucru:

  1. Daca esti unul dintre cei dornici sa se aventureze in tumultoasa viata a arhitectilor sau a inginerilor, indicat este sa mentionezi toate proiectele pe care le-ai creat si implementat atat in timpul anilor de studiu, cat si independent. De asemenea, cursurile de pe https://www.manandmachine.ro/cursuri/bim/ sunt cea mai buna alegere pentru specializari post-universitare. Acestea sunt cele mai noi propuneri pentru profesionisti si pe care trebuie sa le adaugi numaidecat in CV-ul tau. Angajatorii isi doresc sa vada abilitatile tale practice, ca rezultat al studiului continuu. loc de munca cover
  2. Ca absolvent de drept ce doreste sa lucreze in multinationale si sa-si impresioneze, totodata, sefii, ai nevoie nu doar de rezultate remarcabile la examenele de licenta, ci si de activitati suplimentare in domeniul avocaturii. Le poti obtine participand la conferinte si evenimente ce simuleaza curtile de justitie, denumite Moot Courts. Acestea trebuie evidentiate, intrucat sunt dovada dorintei de implicare, abilitatilor valoroase de comunicare, managementului timpului si empatiei. De cele mai multe ori, devin mult mai importante decat notele obtinute la examene ori alte job-uri din perioada studentiei.
  3. Ai absolvit o facultate de stiinte sociale si cauti un loc de munca? Angajatorii sunt interesati de toate activitatile tale extracuriculare. Creeaza o sectiune speciala in CV in care sa notezi toate aceste aspecte detaliate si notand, inclusiv, abilitatile pe care le-ai dezvoltat in cadrul proiector tale de succes. Intrucat facultatile de acest profil se concentreaza pe acumulare de cunostinte teoretice, astfel de evenimente te ajuta sa capeti experienta practica si la fel de valoroasa din punctul de vedere al specialistilor de HR.

Tine cont de aceste sfaturi cand iti editezi CV-ul si asteapta sa primesti programarea pentru interviu cat mai cuand.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu