Criteriul National

TOP 3 informatii ESENTIALE pe care sa le ai in CV in functie de domeniu

TOP 3 informatii ESENTIALE pe care sa le ai in CV in functie de domeniu
martie 08
18:39 2018

CV-ul reprezinta prima interactiune cu posibilul tau viitor angajator, pe care trebuie sa-l convingi din primele secunde. Este un fapt dovedit ca specialistii in recrutari nu petrec mai mult de 20 de secunde uitandu-se pe un CV, ci doar in cazuri exceptionale, in care sunt aspecte ce le atrag atentia. Pentru a trece cu succes de aceasta etapa a recrutarilor, analizeaza cu atentie daca cerintele angajatorului se potrivesc cu competentele tale si evidentiaza-le pe cele mai importante.

interviu

Evita sa aglomerezi un CV cu date irelevante pentru pozitia pentru care candidezi, asa cum sunt job-urile in alte domenii ori activitatile de voluntariat pentru ONG-uri in domeniul sanatatii daca aplici pentru o pozitie de game tester. Risti ca persoana care analizeaza CV-uri sa-l treaca pe al tau cu vederea doar pentru ca astfel de amanunte s-au remarcat in detrimentul aspectelor principale, precum cursurile de la Man and Machine, foarte bine cotate la acest moment. Descopera, asadar, ce te-ar putea face special si remarcabil in fata contracandidatilor tai si detaliaza-le, totodata, in scrisoarea de motivatie.

Iata ce sa adaugi in CV in functie de domeniul de lucru:

  1. Daca esti unul dintre cei dornici sa se aventureze in tumultoasa viata a arhitectilor sau a inginerilor, indicat este sa mentionezi toate proiectele pe care le-ai creat si implementat atat in timpul anilor de studiu, cat si independent. De asemenea, cursurile de pe https://www.manandmachine.ro/cursuri/bim/ sunt cea mai buna alegere pentru specializari post-universitare. Acestea sunt cele mai noi propuneri pentru profesionisti si pe care trebuie sa le adaugi numaidecat in CV-ul tau. Angajatorii isi doresc sa vada abilitatile tale practice, ca rezultat al studiului continuu. loc de munca cover
  2. Ca absolvent de drept ce doreste sa lucreze in multinationale si sa-si impresioneze, totodata, sefii, ai nevoie nu doar de rezultate remarcabile la examenele de licenta, ci si de activitati suplimentare in domeniul avocaturii. Le poti obtine participand la conferinte si evenimente ce simuleaza curtile de justitie, denumite Moot Courts. Acestea trebuie evidentiate, intrucat sunt dovada dorintei de implicare, abilitatilor valoroase de comunicare, managementului timpului si empatiei. De cele mai multe ori, devin mult mai importante decat notele obtinute la examene ori alte job-uri din perioada studentiei.
  3. Ai absolvit o facultate de stiinte sociale si cauti un loc de munca? Angajatorii sunt interesati de toate activitatile tale extracuriculare. Creeaza o sectiune speciala in CV in care sa notezi toate aceste aspecte detaliate si notand, inclusiv, abilitatile pe care le-ai dezvoltat in cadrul proiector tale de succes. Intrucat facultatile de acest profil se concentreaza pe acumulare de cunostinte teoretice, astfel de evenimente te ajuta sa capeti experienta practica si la fel de valoroasa din punctul de vedere al specialistilor de HR.

Tine cont de aceste sfaturi cand iti editezi CV-ul si asteapta sa primesti programarea pentru interviu cat mai cuand.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro