Criteriul National

Top 3 joburi populare in Bacău

aprilie 15
18:41 2022

Jobul reprezintă principala sursă de venit pentru majoritatea persoanelor, motiv pentru care fiecare dintre noi și-ar dori să aibă un job cât mai bun. Drept urmare, cele mai bine plătite locuri de muncă sunt totodată și cele mai populare.

Despre joburi populare ne-am propus să vorbim și noi în acest articol. Mai exact, îți prezentăm top 3 joburi populare în Bacău. Astfel, dacă îți propui o reorientare profesională dar nu știi ce job să alegi, te-ai putea inspira din acest articol.

Manager de marketing

Trăim în perioada reclamelor și a publicității, motiv pentru care managerii de marketing sunt la foarte mare căutare. Ei bine, află că jobul de marketing manager se bucură de multă popularitate printre tinerele din Bacău.

Cu ce se ocupă un marketing manager? Monitorizează bugetele pentru marketing, are grijă de managementul angajaților, analizează campaniile de marketing și totodată are responsabilitatea de a crea strategiile promoționale.

Iar dacă te pasionează domeniul și ai studii de marketing, atunci ar trebui să cauți și tu un astfel de loc de muncă. Cu siguranță te vei convinge foarte rapid că ai luat o decizie bună.

Model de videochat

Știai că tot mai multe fete din Bacău aleg să activeze în domeniul videochatului? Altfel spus, este unul dintre orașele în care o mulțime de fete profesează ca model de videochat. Iar popularitatea acestui job este mai mult decât justificată.

În primul rând, câștigurile sunt foarte mari. Sume de ordinul zecilor de mii de dolari sunt obținute de către aceste modele de videochat. Dar sunt și alte beneficii, precum un program flexibil pe care ți-l poți alege după bunul plac. Drept urmare, dacă îți cauți un loc de muncă, atunci ar trebui să ai în vedere și această opțiune.

Medic

Oamenii vor avea mereu nevoie de medici, motiv pentru care nu puține sunt persoanele care vor să devină medic. Este un job foarte popular mai ales datorită câștigurilor deloc mici pe care un medic le obține, în funcție de specialitatea pe care a ales-o.

Este totodată și o meserie de viitor, deoarece tehnologia nu va putea vreodată să ia locul medicilor. De aceea, domeniul medical va fi mereu un domeniu de top, iar acesta este și motivul pentru care jobul de medic face parte și din topul nostru.

Acestea așadar cele mai populare joburi din Bacău. Sunt opțiunile pe care ar trebui să le ai în vedere dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă în acest oraș.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul