Criteriul National

Top 3 motive pentru a folosi o banda de alergat acasa!

Top 3 motive pentru a folosi o banda de alergat acasa!
aprilie 27
16:58 2018

Principiul de baza pentru a folosi cu succes o banda de alergat este urmatorul: cu cat alergi mai repede pe banda, cu atat mai multe kilograme vei da jos. Prin urmare, acest lucru inseamna ca banda de alergat este folosita in primul rand pentru a slabi. Corect! Acest aparat de fitness este ideal pentru arderea caloriilor si tonifierea muschilor fesieri sau ai picioarelor. Insa, totodata, astfel de antrenamente cardio contribuie semnificativ inclusiv la imbunatatirea conditiei fizice si a starii psihice. Asadar, motivele pentru care sa apelezi la o banda de alergat sunt urmatoarele:

1. Arati bine, te simti bine
Cum ziceam, in primul rand banda de alergat te ajuta sa slabesti si sa-ti tonifiezi trupul. Dar exercitiile cardio efectuate cu ajutorul acestui aparat de fitness nu se reduc doar la partea estetica, deoarece pe masura ce alergi pe banda te eliberezi de stres si obtii o stare de spirit mai buna. Aceasta dubla performanta (arati bine, te simti bine) se explica prin cresterea rapida a ritmului cardiac ce are loc in timpul alergarii. Astfel, oxigenul care circula prin organism in acel moment te incarca din plin cu energie si optimism. Concluzia? Combati aparitia depresiei si iti relaxezi mintea. Iar pentru ca a te simti bine implica si starea de sanatate fizica, nu doar psihica, exercitiile cardio pe care le efectuezi pe banda iti imbunatatesc functiile sistemului cardiovascular, iti intaresc imunitatea si iti dezvolta rezistenta la efort.

2. Slabesti rapid si eficient
Mai ales daca optezi pentru o banda de alergat pentru acasa, de la Sport-Mag.ro! In felul acesta te vei antrena rapid si eficient in confortul propriei locuinte, pentru rezultate uimitoare in timp record. In plus, vei economisi timp, energie si bani. Antrenamentele cardio te ajuta sa slabesti rapid, prin accelerarea metabolismului si arderea caloriilor. Absenta rezistentei vantului in timp ce prinzi viteza pe banda de alergat iti ofera posibilitatea sa te antrenezi mai usor decat in aer liber. Ce inseamna acest lucru? Ca poti alerga mai mult si mai repede, iar astfel vei scapa in cel mai scurt timp de kilogramele in plus. Doar 45 de minute de alergat pe banda, la o viteza medie, te ajuta sa elimini peste 500 de calorii!

Recomandarea noastra: Banda de alergat electrica inSPORTline Akamar
• banda pliabila cu functionare silentioasa
• design modern si robust prevazut cu suspenii, usor de folosit si depozitat
• 36 de programe presetate si butoane incorporate in manere pentru reglarea rapida a vitezei si inclinarii
• aparat recomandat atat pentru incepatori, cat si pentru avansati
• motor de 1.5 CP care asigura o viteza maxima de pana la 16 km/h
• suprafata de alergare prevazuta cu suspensii si reglare automata a inclinarii (12 niveluri)
• computer LCD cu multiple functii inteligente pentru monitorizarea eficienta a exercitiilor: auto-scanare, timp, viteza, distanta, calorii, masurarea pulsului etc.

3. Te mentii in forma mult mai usor
Banda de alergat este ideala atat pentru pierderea in greutate, cat si pentru mentinerea unui trup atragator si sanatos. Incearca sa te antrenezi minim 30 de minute pe zi si te vei convinge!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu