Criteriul National

Top 3 motive pentru a folosi o banda de alergat acasa!

Top 3 motive pentru a folosi o banda de alergat acasa!
aprilie 27
16:58 2018

Principiul de baza pentru a folosi cu succes o banda de alergat este urmatorul: cu cat alergi mai repede pe banda, cu atat mai multe kilograme vei da jos. Prin urmare, acest lucru inseamna ca banda de alergat este folosita in primul rand pentru a slabi. Corect! Acest aparat de fitness este ideal pentru arderea caloriilor si tonifierea muschilor fesieri sau ai picioarelor. Insa, totodata, astfel de antrenamente cardio contribuie semnificativ inclusiv la imbunatatirea conditiei fizice si a starii psihice. Asadar, motivele pentru care sa apelezi la o banda de alergat sunt urmatoarele:

1. Arati bine, te simti bine
Cum ziceam, in primul rand banda de alergat te ajuta sa slabesti si sa-ti tonifiezi trupul. Dar exercitiile cardio efectuate cu ajutorul acestui aparat de fitness nu se reduc doar la partea estetica, deoarece pe masura ce alergi pe banda te eliberezi de stres si obtii o stare de spirit mai buna. Aceasta dubla performanta (arati bine, te simti bine) se explica prin cresterea rapida a ritmului cardiac ce are loc in timpul alergarii. Astfel, oxigenul care circula prin organism in acel moment te incarca din plin cu energie si optimism. Concluzia? Combati aparitia depresiei si iti relaxezi mintea. Iar pentru ca a te simti bine implica si starea de sanatate fizica, nu doar psihica, exercitiile cardio pe care le efectuezi pe banda iti imbunatatesc functiile sistemului cardiovascular, iti intaresc imunitatea si iti dezvolta rezistenta la efort.

2. Slabesti rapid si eficient
Mai ales daca optezi pentru o banda de alergat pentru acasa, de la Sport-Mag.ro! In felul acesta te vei antrena rapid si eficient in confortul propriei locuinte, pentru rezultate uimitoare in timp record. In plus, vei economisi timp, energie si bani. Antrenamentele cardio te ajuta sa slabesti rapid, prin accelerarea metabolismului si arderea caloriilor. Absenta rezistentei vantului in timp ce prinzi viteza pe banda de alergat iti ofera posibilitatea sa te antrenezi mai usor decat in aer liber. Ce inseamna acest lucru? Ca poti alerga mai mult si mai repede, iar astfel vei scapa in cel mai scurt timp de kilogramele in plus. Doar 45 de minute de alergat pe banda, la o viteza medie, te ajuta sa elimini peste 500 de calorii!

Recomandarea noastra: Banda de alergat electrica inSPORTline Akamar
• banda pliabila cu functionare silentioasa
• design modern si robust prevazut cu suspenii, usor de folosit si depozitat
• 36 de programe presetate si butoane incorporate in manere pentru reglarea rapida a vitezei si inclinarii
• aparat recomandat atat pentru incepatori, cat si pentru avansati
• motor de 1.5 CP care asigura o viteza maxima de pana la 16 km/h
• suprafata de alergare prevazuta cu suspensii si reglare automata a inclinarii (12 niveluri)
• computer LCD cu multiple functii inteligente pentru monitorizarea eficienta a exercitiilor: auto-scanare, timp, viteza, distanta, calorii, masurarea pulsului etc.

3. Te mentii in forma mult mai usor
Banda de alergat este ideala atat pentru pierderea in greutate, cat si pentru mentinerea unui trup atragator si sanatos. Incearca sa te antrenezi minim 30 de minute pe zi si te vei convinge!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei