Criteriul National

TOP 3 PROBLEME comune ale MASINII si cum le poti rezolva!

TOP 3 PROBLEME comune ale MASINII si cum le poti rezolva!
septembrie 14
17:40 2017

In mod sigur, exista momente cand masina ta se defecteaza si nu iti poti da seama exact ce se intampla cu ea. Indiferent de problema pe care ar avea-o, este normal ca aceasta sa nu mai functioneze ca la inceput, dupa o perioada de timp. Totusi, pentru a o putea repara, trebuie sa stii cum sa identifici problemele pe care le are si cum le poti rezolva. Citeste, in cele ce urmeaza, despre cateva defectiuni comune, pe care le poate experimenta orice detinator de masina, si ia masuri pentru a scapa de ele.

Iata ce probleme poate avea automobilul tau si cum sa le rezolvi:

  1. Uzarea partilor componente ale caroseriei

probleme la masina

Caroseria este una dintre partile cele mai importante ale masinii, iar aceasta trebuie sa fie impecabila, avand in vedere ca un element  de baza al automobilului. Cu toate acestea, partile ei componente se pot uza destul de rapid. Astfel, vopseaua poate sari si o poti zgaria sau lovi. Ca sa poti avea grija corespunzator de masina ta, poti achizitiona de la Revizie SHOP elemente de caroserie de cea mai buna calitate. De asemenea, poti afla mai multe detalii aici despre aceasta, ca sa stii cum sa o pastrezi in cea mai buna stare. Fiind una dintre partile vizibile ale autovehiculului, caroseria trebuie sa arate excelent!

 
 

  1. Supraincalzirea motorului

supraincalzirea motoruluiPrintre primele semne ale supraincalzirii motorului se numara faptul ca poti vedea abur sau fum iesind de sub capota. De asemenea, acul care indica temperatura motorului va fi foarte sus. Cum poti rezolva aceasta problema? Supraincalzirea poate fi cauzata de mai multi factori. Totusi, cea mai comuna este aceea ca motorul masinii tale are nevoie de mai mult lichid de racire, iar acest fapt poate fi cauzat, la randul lui, de anumite scurgeri sau furtunuri stricate.  Un alt motiv ar mai putea fi legat de ventilatorul radiator, care se poate defecta.

  1. Frane zgomotoase

zgomot frane

Le vei putea recunoaste dupa sunetul deranjant pe care il produc. Motivele pentru care se intampla sa ai frane zgomotoase pot fi multiple. Printre acestea se afla si faptul ca pedalele de frane sunt lasate sau uzate. De asemenea, este posibil ca o cantitate destul de mare de praf sa fi intrat in toba masinii. In cazul in care este vorba de praf, cel mai bine este sa mergi cu ea la un profesionist, pentru a o curata, deoarece acel praf poate fi foarte periculos, daca este inhalat.

 
 

Ai grija de masina ta, deoarece este foarte utila! Actioneaza prompt si nu lasa problemele sa iti stea in cale!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo