Criteriul National

TOP 3 PROBLEME comune ale MASINII si cum le poti rezolva!

TOP 3 PROBLEME comune ale MASINII si cum le poti rezolva!
septembrie 14
17:40 2017

In mod sigur, exista momente cand masina ta se defecteaza si nu iti poti da seama exact ce se intampla cu ea. Indiferent de problema pe care ar avea-o, este normal ca aceasta sa nu mai functioneze ca la inceput, dupa o perioada de timp. Totusi, pentru a o putea repara, trebuie sa stii cum sa identifici problemele pe care le are si cum le poti rezolva. Citeste, in cele ce urmeaza, despre cateva defectiuni comune, pe care le poate experimenta orice detinator de masina, si ia masuri pentru a scapa de ele.

Iata ce probleme poate avea automobilul tau si cum sa le rezolvi:

  1. Uzarea partilor componente ale caroseriei

probleme la masina

Caroseria este una dintre partile cele mai importante ale masinii, iar aceasta trebuie sa fie impecabila, avand in vedere ca un element  de baza al automobilului. Cu toate acestea, partile ei componente se pot uza destul de rapid. Astfel, vopseaua poate sari si o poti zgaria sau lovi. Ca sa poti avea grija corespunzator de masina ta, poti achizitiona de la Revizie SHOP elemente de caroserie de cea mai buna calitate. De asemenea, poti afla mai multe detalii aici despre aceasta, ca sa stii cum sa o pastrezi in cea mai buna stare. Fiind una dintre partile vizibile ale autovehiculului, caroseria trebuie sa arate excelent!

 
 

  1. Supraincalzirea motorului

supraincalzirea motoruluiPrintre primele semne ale supraincalzirii motorului se numara faptul ca poti vedea abur sau fum iesind de sub capota. De asemenea, acul care indica temperatura motorului va fi foarte sus. Cum poti rezolva aceasta problema? Supraincalzirea poate fi cauzata de mai multi factori. Totusi, cea mai comuna este aceea ca motorul masinii tale are nevoie de mai mult lichid de racire, iar acest fapt poate fi cauzat, la randul lui, de anumite scurgeri sau furtunuri stricate.  Un alt motiv ar mai putea fi legat de ventilatorul radiator, care se poate defecta.

  1. Frane zgomotoase

zgomot frane

Le vei putea recunoaste dupa sunetul deranjant pe care il produc. Motivele pentru care se intampla sa ai frane zgomotoase pot fi multiple. Printre acestea se afla si faptul ca pedalele de frane sunt lasate sau uzate. De asemenea, este posibil ca o cantitate destul de mare de praf sa fi intrat in toba masinii. In cazul in care este vorba de praf, cel mai bine este sa mergi cu ea la un profesionist, pentru a o curata, deoarece acel praf poate fi foarte periculos, daca este inhalat.

 
 

Ai grija de masina ta, deoarece este foarte utila! Actioneaza prompt si nu lasa problemele sa iti stea in cale!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro