Criteriul National

TOP 4 idei de afaceri profitabile de înființat în anul 2022

TOP 4 idei de afaceri profitabile de înființat în anul 2022
august 18
12:08 2022

Îți dorești să-ți deschizi propria, dar te afli la etapa în care nu te poți hotărî asupra unei idei? Ei bine, acesta este cel mai important pas deoarece odată ce deții ideea vei avea ce să dezvolți mai departe. Pentru a lua cea mai înțeleaptă decizie e nevoie să faci un studiu de piață, să te documentezi asupra a ceea ce se cere în diverse domenii dar și să te lași ghidat de pasiunile proprii.

Iată mai jos câteva idei de afaceri profitabile care te pot ajuta să-ți găsești inspirația

 

  1. Magazin online

 

Având în vedere că multă lume își petrece timpul în online, de ce să nu profiți de acest lucru și să te adresezi potențialilor clienți în acest mediu? Poți începe prin a-ți vinde hainele pe care nu le mai porți pe un site destinat, air apoi să te extinzi cu alte tipuri de îmbrăcăminte vintage, creându-ți propriul website. Poți face dropshipping care presupune crearea un magazin virtual fără a fi nevoit să dispui de marfă în stoc. Vinde consumabile, lucruri de care oamenii vor avea nevoie întotdeauna. După ce creezi magazinul și te promovezi în mod corespunzător, pentru a ajunge la publicul țintă dorit, vânzările vor începe să apară.

 

2. Firmă de curățenie

 

Dacă ești acea persoană obsedată de curățenie, poate această idee de afacere este cea potrivită pentru tine. Nu vei avea nevoie de multe lucruri la dispoziție pentru a o înființa. Câțiva angajați, produsele de curățenie corespunzătoare, o modalitate de transport, iar afacerea va fi gata să-ți aducă rezultatele dorite. Poți oferi servicii de curățenie proprietarilor de case, complexelor de apartamente dar și proprietăților comerciale.

 

3. Agenție de marketing digital

 

Multe dintre companii aleg să apeleze la o agenție de marketing pentru promovarea serviciilor sau produselor pe care le oferă decât să investească în conceperea propriei echipe interne. Așa că aici tu ai putea să le vii în ajutor. Trebuie să fii specializat în reclamele pay per click, SEO, managementul rețelelor de socializare, dezvoltare web și să atragi clienții care sunt dispuși să apeleze la serviciile tale. Dacă îți place să stabilești strategii și să implementezi cu meticulozitate planuri de marketing, atunci aceasta ar pute fi afacerea potrivită pentru tine.

 

4. Servicii de imprimare

 

Fie că vei imprima articole promoționale, cărți de vizită, felicitări, post-it-uri, caiete, autocolante și bannere și multe altele, cert este că orice companie va avea nevoie de astfel de servicii pentru a se face cunoscută în rândul clienților, pentru a crește conștientizarea brandului sau doar pentru a se menține pe primele poziții în top. Așa că cererea este ridicată, tu mai rămâne să-i întâmpini pe clienții tăi cu oferta. Totodată, fiecare om are astfel de necesități când vine vorba de activitățile din viața de zi cu zi. Așa că, dacă îți surâde o astfel de idee trebuie să investești în aparate de calitate, personal, o locație accesibilă și promovare online. Dacă ai nevoie de imprimante profesionale pentru acest tip de business poți opta pentru imprimante HP de pe Altex.ro. Aici îți vor oferi performanța și calitatea pe care le cauți.

 

În concluzie dacă te gândești să-ți deschizi o afacere în anul 2022, documentează-te suficient și găsește o idee cu care poți da lovitura. Îndreaptă-ți atenția asupra trendurilor, asupra nevoilor oamenilor, dar și asupra pasiunilor pe care le ai. Astfel că îți poți deschide o agenție de marketing, un magazin online, sau poți să oferi servicii de curățenie sau de imprimare.

 

Sursa: unsplah.com

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul