Criteriul National

Top 4 tipuri de torturi la comandă din mediul online

Top 4 tipuri de torturi la comandă din mediul online
iunie 20
11:04 2017

Când vine vorba de alegerea unui tort potrivit pentru un eveniment important intervine și dilema: Ce tort să aleg?

Înainte de a îți pune întrebarea de mai sus, însă, trebuie să răspunzi la alta și mai importantă: De unde faci comandă de tort?

Pentru că, până la urmă, nu e vorba doar de alegerea dintre un model sau altul, ci și care e locul din care faci această alegere. Vom vorbi, în acest articol, despre torturile online și de cum comanda unui astfel de tort dintr-o cofetărie online este mult mai simplă decât cea dintr-o cofetărie clasică.

Mai mult, vom vedea care sunt cele 4 tipuri de torturi la comandă pe care le ai la dispoziție. Desigur, în cadrul fiecărui tip de torturi, ai la dispoziție zeci de modele, în funcție de alegerea ta.

Dar mai întâi, să vedem cum e treaba cu torturile comandate online!

Vrei să faci o comandă de tort online. Cum procedezi?

Îți dai seamă că alegerea unui tort online nu este chiar neurochirurgie. Nu degeaba comanda de tort este mai simplă făcută pe internet, decât cea clasică.

Dar, dacă nu ești convins, hai să vedem câteva motive:

  • Ai posibilitatea să ieși mai ieftin la buget. Da, comandând de la o cofetărie online în București, de exemplu, ai ocazia să ieși mai ieftin decât dacă ai merge, fizic, la o cofetărie de fițe din capitală, unde prețurile reflectă, evident și zona în care se află respectiva cofetărie, nu doar produsele în sine
  • Poți să îți personalizezi tortul direct online. Dacă în mod normal te-ai duce într-o cofetărie fizică unde ar trebui să explici exact cum vrei să iasă tortul tău, pe o platformă web a unei cofetării online ai posibilitatea să faci toată această personalizare din doar câteva click-uri
  • Ai parte de livrare gratuită (în cazul anumitor cofetării online, precum Edulce.ro) direct la domiciliu. Aici nu cred că mai are rost să zicem de beneficii. Cu toții cred că ne-am trezit că mergem cu un tort în brațe, rugându-ne să nu fie vreo frână bruscă care să pună prăjitura în pericol

Este mult mai simplu, într-adevăr!

Iar etapele pe care trebuie să le parcurgi sunt chiar simple, fiindcă ești direcționat direct de platforma web, către pașii pe care trebuie să îi faci, ca în cazul oricărui magazin online.

4 tipuri populare de torturi online pe care le poți comanda

După cum a fost menționat și mai sus, în cadrul acestor 4 tipuri de torturi la comandă intră zeci de modele care se potrivesc cu aceste categorii în parte.

Aceste tipuri de torturi online te pot ajuta să îți faci o idee despre ce ai putea să comanzi de pe un site precum Edulce.ro, de unde sunt și preluate aceste patru categorii.

Iată care sunt aceste 4 tipuri de torturi online:

  1. Torturi pentru copii – perfecte pentru aniversările celor mici, cu ornare și decorațiuni speciale pentru vârsta lor, cu personaje animate și fragmente din basmele și poveștile lor preferate
  2. Torturi personalizate – aceste torturi sunt speciale pentru a fi transformate în adevărate prăjituri cu suflet. Dacă vrei un tort special pentru o firmă, un tort 3D, sau într-o anumită formă, acest tip de tort online este ideal
  3. Torturi cu poze – gata să fie decorate cu o poză reală, la alegere, aceste torturi cu poze sunt întotdeauna o adevărată surpriză pentru cei care îl vor savura
  4. Torturi aniversare – create special pentru zile de naștere sau pentru sărbători speciale, torturile aniversare au caracteristici speciale pentru a-i impresiona pe sărbătoriți

Iată cele 4 tipuri principale de torturi care pot fi comandate online de la cofetăria online Edulce.ro. Desigur, există foarte multe cofetării pe care le poți încerca, precum și numeroase alte tipuri de torturi, mult mai nișate, însă dacă vrei să nu dai greș, atunci ai de unde alege viitorul tău tort special.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo