Criteriul National

Top 5 cei mai bine cotați jucători din Bundesliga

Top 5 cei mai bine cotați jucători din Bundesliga
ianuarie 20
12:18 2022

Bundesliga este cea mai importantă competiție de fotbal din Germania și o competiție de top la nivel european. Bayern Munchen este echipa campioană a competiției și a obținut de-a lungul timpului nu mai puțin de 30 trofee. O să îți prezint topul celor mai bine cotați jucători din Bundesliga și echipele la care joacă. Descoperă agentii de pariuri Germania, la care pot paria și românii care locuiesc aici.

1.      Robert Lewandowski

Lewandowski este un jucător de fotbal originar din Polonia care în prezent joacă pe poziția de atacant la Bayern Munchen. Robert Lwandowski are în prezent vârsta de 33 ani și este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști. Acesta a ajuns la Bayern înainte de sezonul 2014-2015 ca jucător liber de contract și a câștigat împreună cu echipa 4/4 trofee în Bundesliga. În sezonul 2016-2017, Lewandowski a fost numit fotbalistul anului în Bundesliga. Acesta a adunat peste 190 goluri în Bundesliga fiind jucătorul care a atins cel mai rapid borna de 100 goluri.

În 2015, pe 22 septembrie, Lewandowski a intrat în istorie după ce a înscris 5 goluri în mai puțin de 10 minute când a jucat împotriva VfL Wolfsvurg. A fost cea mai rapidă cvintuplă dintr-un campionat important al Europei. În sezonul 2020-2021, Lewandowski a depăşit recordul cu cele mai multe goluri înscrise într-un sezon de Bundesliga, record inițial fiind deținut de Gerd Muller. Lewandowski a reușit să înscrie nu mai puțin de 41 goluri în 29 meciuri. Acesta nu s-a lăsat mai prejos până în prezent nici în sezonul actual, deținând poziția 1 în clasamentul Bundesliga cu 19 goluri.

2.      Patrik Schick

Patrik Schick este un fotbalist profesionist care s-a născut în Cehia și făcut performanță în mai multe cluburi de-a lungul timpului. Acesta a debutat în campionat pentru Sparta Praga în 2014 atunci când a câștigat alături de echipă un meci în deplasare cu 3-1 la Teplice. În 2017, Schick a plecat la AS Roma sub formă de împrumut, AS Roma plătind pentru el nu mai puțin de 5 milioane de euro. În prezent, acesta atacant la Bayer Leverkusen și deține locul 2 în topul golgeterilor în Bundesliga  în sezonul actual cu 16 goluri.

3.      Erling Braut Haaland

Erling este un jucător de fotbal originar din Norvegia care a reușit să se impună în topul golgeterilor din sezonul 2021/2022 în Bundesliga. Acesta ocupă funcția de atacant la Borussia Dortmund și ocupă locul 3 în prezent în topul jucătorilor din acest sezon din Bundesliga cu nu mai puțin de 13 goluri.

4.      Anthony Modeste

Anthony Modeste este un jucător francez care activează în prezent ca atacant pentru FC Cologne. Anthony s-a născut în 1988 în Franța și a avut o carieră destul de lungă în fotbal. În prezent, acesta se clasează pe locul 4 în topul golgeterilor din sezonul actual din Bundesliga cu 11 goluri.

5.      Serge Gnabry

Locul 5 în acest top este ocupat de coechipierul lui Lewandowski, Serge Gnabry. Serge Gnabry este un jucător în vârstă de 26 ani originar din Germania care ocupă poziția de atacant pentru Bayern Munchen. Acesta se clasează pe locul 5 în topul celor mai bine cotați jucători din acest sezon de Bundesliga cu un număr de 9 goluri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul