Criteriul National

Top 5 cele mai bune filme pentru tineri

Top 5 cele mai bune filme pentru tineri
iunie 15
13:50 2020

Cautati un alt film de vizionat? Astazi va aducem o lista cu cele mai bune filme pentru tineri, unde veti gasi titluri din ultimii ani, iar unele pot fi gasite pe Netflix. Filmele din aceasta lista sunt comedii, drame sau aventuri in care tinerii sunt protagonisti se invart in jurul descoperirii de sine si a aventurii.

Va recomandam, de asemenea, sa acordati atentie coloanelor sonore din aceasta lista, deoarece veti gasi piese foarte bune pentru colectia dvs.

Love, Simon (2018), unul dintre cele mai bune filme pentru tineri

Love, Simon este unul dintre cele mai interesante filme recomandate tinerilor. In rolul principal al lui Nick Robinsons , acest film spune povestea unui tanar care ascunde un secret tuturor prietenilor sai, el este homosexual. Se indragosteste pe internet de un baiat din clasa sa si intre ei apare dragostea, dar apoi este santajat de un al treilea baiat care isi descopera secretul si trebuie sa-l ajute sa cucereasca o fata.

Este primul film american care are ca tema centrala infatuarea dintre adolescentii homosexuali si modul in care se descopera. Cu o recenzie foarte buna , „Love, Simon” nu poate lipsi printre cele mai bune filme pentru adolescenti.

Ibiza (2018)

O comedie romantica care spune povestea a trei prieteni care pleaca intr-o calatorie de munca la Barcelona, ​​unul dintre ei se indragosteste de un DJ celebru la o petrecere si apoi decid sa mearga la Ibiza pentru a incerca sa-l gaseasca din nou. Un film in care totul este combinat: relatii de dragoste, prietenie, petrecere si nebunia rampanta din adolescenta.

Acest grup de fete isi petrec nopti incredibile intre petreceri si surprize, cautand DJ-ul si descopera importanta de a fi liberi si de a-si urmari visele. Unul dintre cele mai bune filme pentru tineret care reusesc cel mai mult in randul tinerilor.

Iboy (2017), un alt dintre cele mai recomandate filme pentru tineret
O productie Netflix cu Maisie Williams (Arya Stark) si Bill Milner, inspirata de un roman de tineret cu acelasi nume. Spune povestea lui Tom, un tanar care intr-un accident castiga puterea de a controla tehnologia si apoi cauta razbunare si trebuie sa-si salveze fata.

Este unul dintre filmele recomandate tinerilor, deoarece are ingrediente care reusesc de obicei pentru acest tip de film: dragoste pasionala , lupta pentru dreptate si, desigur, o importanta deosebita a noilor tehnologii.

The Girl Next Door

„The Girl Next Door”, este o comedie pentru adolescenti care spune povestea de dragoste intre o fosta actrita de filme porno si un baiat de liceu. Matthew crede ca a gasit-o pe femeia visurilor sale, o blonda frumoasa care se muta alaturi. Cu toate acestea, in curand afla ca Danielle, obiectul afectiunii sale, este o fosta actrita de filme pentru adulti.

Iboy (2017), un alt dintre cele mai recomandate filme pentru tineret

O productie Netflix cu Maisie Williams (Arya Stark) si Bill Milner, inspirata de un roman de tineret cu acelasi nume. Spune povestea lui Tom, un tanar care intr-un accident castiga puterea de a controla tehnologia si apoi cauta razbunare si trebuie sa-si salveze fata.

Este unul dintre filmele recomandate tinerilor, deoarece are ingrediente care reusesc de obicei pentru acest tip de film: dragoste pasionala , lupta pentru dreptate si, desigur, o importanta deosebita a noilor tehnologii.

XOXO (2016)

Este un film care spune povestea unui grup de baieti din varsta de 20 de ani care isi vor urmari visurile la un festival de muzica electronica din Statele Unite, numit XOXO. Protagonistul este un tanar care este prezentat in ultimul moment cu posibilitatea de a-si pune muzica la festival.

Este un film plin de romantism, aventura si muzica buna, dar iti arata, de asemenea, speranta ca tinerii au pentru un maine mai bun si isi vor indeplini visele. Este unul dintre cele mai de succes filme pentru adolescenti in randul acestui tip de public, dintr-un motiv care va fi!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul